Аз родих първия път със спешно секцио-упойката бе спинална.МНОГО РЯДКО слагат пълна упойка,каза ми го лекарят ми .Планово и спешно все са със спинална или епидурална.Всичко ще мине както трябва.Всеки момент може да си започнат контракциите.Спокойно
Аз родих първия път със спешно секцио-упойката бе спинална.МНОГО РЯДКО слагат пълна упойка,каза ми го лекарят ми .Планово и спешно все са със спинална или епидурална.Всичко ще мине както трябва.Всеки момент може да си започнат контракциите.Спокойно
Абе ,то и така става,ама не се преуморявай излишно.Пази си силите и си стой кротичко,то като реши да излиза човечето просто ще тръгне и толкова по въпроса.
Дано и при мен така да стане, че вече нерва ме гони здраво
Особено пък сега като всички ми звънят и ме питат : ама ти ощеее ли не не си родилааа?
действа ми смазващо макар още официално да не съм достигнала датата на термин. все си мислех че ще родя поне 2 седмици по-рано, а то кво стана...
от днес съм решила никакви черни и объркани мисли в главата ми повече.
сега лягам да се наспя и ще си чакам търпеливо пък когато дойде. в крайна сметка по един или друг начин все ще излезе бебо от мен
дано да е по-леко само

родих на 6 декември едно прекрасно момиченце 51 см 3.250 кг казва се Дариа и благодарение на страхотния лекар тя е на бял свят
да с избор на екип родих и не сажалявам и второто пак там искам и с екипа на д-р Стефчо Белкин-обожавам го този лекар и за нищо на света няма да го заменя,толкова са му благодарна от цялото си сърце,че ме оперира и след това ми издържа всичките мрънкания и оплаквания,понеже имам много нисък праг на болка,постоянно се грижеше за мен и бебето
страхотен,невероятен човек
Препоръчани теми