Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 338
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
 gossip.girl,БЪДИ СПОКОЙНА!ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД! HugАз родих първия път със спешно секцио-упойката бе спинална.МНОГО РЯДКО слагат пълна упойка,каза ми го лекарят ми .Планово и спешно все са със спинална или епидурална.Всичко ще мине както трябва.Всеки момент може да си започнат контракциите.Спокойно Hug

# 1 561
Любoмира[/b  Hug
Все пак се ослушвам за контракцийки Wink Ще взема да изчистя сега, в краен случай може и прозорците да изчистя тея дни Simple Smile)))

# 1 562
  • София
 Grinning Grinning Абе ,то и така става,ама не се преуморявай излишно.Пази си силите и си стой кротичко,то като реши да излиза човечето просто ще тръгне и толкова по въпроса.
Моя позната също като теб чакаше ли чакаше контракциите и накрая в полунощ точно на деня на термина водите и изтекоха и роди за отрицателно време.Ми то твоето бебенце послушничко-чака си точно деня! Grinning Heart Eyes Hug

# 1 563
Лелеееее как ми хареса това за твоята приятелка Simple Smile Дано и при мен така да стане, че вече нерва ме гони здраво  Crazy Особено пък сега като всички ми звънят и ме питат : ама ти ощеее ли не не си родилааа?  Shocked   ааааааа. 
Майка ми и тя е родила на термин и си викам може пък и да е наследствено, знае ли човек  Mr. Green

# 1 564
  • Сфия
gossip.girl , аз също родих първото си дете преносено с 1 седмица, но раждането тръгна само, без никаква намеса. До този момент не бях имала кьорава контракция, ни бракстън Х, ни нищо. Но една вечер тръгне. Е, не беше лесно, нито бързо, но естествено и с 4 шева. Тогава нямаше и практика да се слага Окситоцин, иначе щях да родя предния ден примерно. Иначе преди 2 години зълва ми роди  с преносване 1 седмица. При нея първото беше тежко, с много разкъсвания, увита пъпна връв и прочие. Но сега второто - седмица след термин и 12 години след първото го изтърси за 2 часа.  Не мисли глупости, ами се настрой позитивно. Знам колко е досадно чакането. Аз бях решила, че ще раждам по-рано, щото уж съм с по-ранна овулация... Е, не ме питай как се чувствах, пренасяйки седмица...  ooooh!

# 1 565
ох, това с преносването е много изнервящо и досадно  ooooh! действа ми смазващо макар още официално да не съм достигнала датата на термин.  все си мислех че ще родя поне 2 седмици по-рано, а то кво стана... Simple Smile  от днес съм решила никакви черни и объркани мисли в главата ми повече.  Naughty сега лягам да се наспя и ще си чакам търпеливо пък когато дойде. в крайна сметка по един или друг начин все ще излезе бебо от мен Simple Smile дано да е по-леко само  Praynig
много успех пожелавам на всички мами, които като мен стоят и си чакат датичката да станат най-щастливите на света  Peace

# 1 566
  • Сфия
Ми май всички си мислим, че ще родим 2 семици по-рано, сигурно защото така ни се иска, ама не е концерт по желание. Успех ти пожелавам! Леко раждане, когато и да е то(преди или след термин)!

# 1 567
Здравейте момичета, записвам се и аз в темата, като предстоящо раждане живот и здраве в Тина Киркова  Hug
Искам да ви попитам дали някоя от вас е раждала при д-р Валентина Григорова, или дали има впечатления от нея ?! Извинявам се, ако е обсъждано, но не открих нищо ...

Много позитивен ден на всички  Simple Smile

# 1 568
  • sofia
Аз съм раждала при нея и съм описала всичко подробно в темата. Потърси, ако имаш конкретни въпроси ми пиши.

# 1 569
mististyle Успех мамче!!!!! Надявам се всичко да мине по план и да се отчетеш другата седмица. Само не разбрах имаш ли избор на екип - ако да кой ???
    ето меее  Hug родих на 6 декември едно прекрасно момиченце 51 см 3.250 кг казва се Дариа и благодарение на страхотния лекар тя е на бял свят   bouquet да с избор на екип родих и не сажалявам и второто пак там искам и с екипа на д-р Стефчо Белкин-обожавам го този лекар и за нищо на света няма да го заменя,толкова са му благодарна от цялото си сърце,че ме оперира и след това ми издържа всичките мрънкания и оплаквания,понеже имам много нисък праг на болка,постоянно се грижеше за мен и бебето   bouquet страхотен,невероятен човек   bouquet

# 1 570
  • София
mististyle Ееееееееееее,БРАВО,МАМЕ!ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА!ДА ТЕ РАДВА И ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА!!!СТРАХОООТНА НОВИНА!БРАВО!

НА ТЕБ-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  bouquet

# 1 571
mististyle честито живи и здрави да сте с бебчето Simple Smile
и аз сам се ориентирала към тази болница, но екип не сам избирала.Моля роилите скоро там мами да кажат как е?Благодаря ви предварително Simple Smile

# 1 572
Здравейте и аз да се запиша в тази тема,и аз съм се ориентирала към тази болница да раждам без избор на екип имам позната акушерка там и сме се разбрали с нея щом дойде момента да и звъна и ако се наложи и от тях ще я вземат и ще бъде до мен,което малко ме успокоява.Ще се радвам наскоро раждалите там да споделят своето мнение и да попитам някоя била ли е в тези стаи дето се плаща по 40лв. навечер и дали е доволна Simple Smile

# 1 573
moni_87 аз ходих на едно училище за родители там и ни разходиха из стаите. Общо взето няма разлика между тях просто леглата в едните са по 4, а тези за по 40лв. сте по две като се ползва обща баня с още една двойна стая.Другото което е че там могат да идват да те виждат от 16 до 18 часа.И аз имам позната акушерка там та като дойде момента се надявам да е до мен Simple Smile

# 1 574
Благодаря за отговора babyto87 аз не съм ходила изобщо в тази болница и незнаех какви са стаите Simple Smile Лека раждане и дано всичко да мине добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт