Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 336
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 575
mististyle Успех мамче!!!!! Надявам се всичко да мине по план и да се отчетеш другата седмица. Само не разбрах имаш ли избор на екип - ако да кой ???
    ето меее  Hug родих на 6 декември едно прекрасно момиченце 51 см 3.250 кг казва се Дариа и благодарение на страхотния лекар тя е на бял свят   bouquet да с избор на екип родих и не сажалявам и второто пак там искам и с екипа на д-р Стефчо Белкин-обожавам го този лекар и за нищо на света няма да го заменя,толкова са му благодарна от цялото си сърце,че ме оперира и след това ми издържа всичките мрънкания и оплаквания,понеже имам много нисък праг на болка,постоянно се грижеше за мен и бебето   bouquet страхотен,невероятен човек   bouquet
Честита сладуранка!!!!!! да ви е жива и здрава и много късмет!!!!!  Hug

# 1 576
аз също родих при него наистина страхотен лекар е малката кукла много да те радва Simple SmileSimple Smile

# 1 577
благодаря ви за пожеланията  Hug

# 1 578
Мисти, радвам се, че всичко е минало добре при теб. Честита дъщеричка, да ти е жива и здрава Hug Hug.
Хубаво е, когато човек прочете нещо положително за болницата в която е решил да ражда и за лекар в нея.... Hug  bouquet

Аз ако раждам спешно (т.е. преди планираното секцио), ще съм при Маленов. За него виждам и доста лоши мнения, но от предишния ми път, когато беше втори опериращ, не мога да се оплача.
Все повече се убеждавам, че всичко е късмет и се надявам на най-доброто.

# 1 579
маленов беше оперирал момичето в което бяхме в стая и тя беше много доволна от него,наистина е до късмет  Wink

# 1 580
Аз днес се записах проформа по ЗК при Ралица Василева.Моя док не работи със здравна каса.Него мога само за раждането да си го избера.Та той ме насочи към нея.Не ме е гледала.Взеха ми мин седмица секрет,кръв и урина.Всички резултати отиват и при моя док и той ми излисва лечения.Някой при тази док бил ли е?

# 1 581
С червена къдрава коса ли е?
Ако е тя, ходила съм при нея, но във "Вита" (и там работи). Беше отзивчива и мила, само констатира спонтанения ми аборт.
Иначе когато ходех на ЖК при моята АГ, съм я засичала в болницата - винаги усмихната.
Това мога да кажа (едно нищо общо взето)  Laughing

# 1 582
mististyle, Честито! Да ти е жива и здрава! Много красиво име сте избрали. Та теб бързо възстановяване!   bouquet

Аз днес се записах проформа по ЗК при Ралица Василева.Моя док не работи със здравна каса.Него мога само за раждането да си го избера.Та той ме насочи към нея.Не ме е гледала.Взеха ми мин седмица секрет,кръв и урина.Всички резултати отиват и при моя док и той ми излисва лечения.Някой при тази док бил ли е?

Аз съм при д-р Ралица Василева, ще ме оперира на 23-ти, ако не стане нещо преди това. Много е грижовна, досега само хубави неща мога да говоря за нея.

# 1 583
  • Sofia
С червена къдрава коса ли е?
Ако е тя, ходила съм при нея, но във "Вита" (и там работи). Беше отзивчива и мила, само констатира спонтанения ми аборт.
Иначе когато ходех на ЖК при моята АГ, съм я засичала в болницата - винаги усмихната.
Това мога да кажа (едно нищо общо взето)  Laughing
Това е Мая Василева.  Simple Smile

# 1 584
  • Русе/София

Аз съм при д-р Ралица Василева, ще ме оперира на 23-ти, ако не стане нещо преди това. Много е грижовна, досега само хубави неща мога да говоря за нея.
Извини любопитството ми,но защо толкова рано ще раждаш?

# 1 585
Грешката е моя, че забравих да уточня. На 23-ти Януари ще ме оперират.

# 1 586
Благодаря Peace С червеникава коса с очила е Peace

# 1 587
ето ме и мен отново момичета  Hug
на 14.12. родих своето бебче в Тина Киркова с избор на екип д-р Ковачева и д-р Недялков. Нещата не станаха така както ми се искаше, но не съжалявам за нищо.  Вечерта на 13 ти ме приеха в Тина Киркова в патологията с 4 см разкритие и паднала тапа. На следващата сутрин сантиметрите вече бяха 6. Вкараха ме направо в родилна зала и за 2 часа бях с пълно разкритие. За жалост бебка не пожела да излезе. Оказа се с увита пъпна връв около вратлето. В крайна сметка след секцио и страхотна работа на екипа си имаме едно страхотно бебче вкъщи.
Искам да кажа, че през всички дни, в които лежах там, нямаше грам лошо или негативно отношение на някой от персонала към мен. Сега с ръка на сърцето мога да кажа, че бих родила още 5 деца и всичките в Тина Киркова с този екип.  Peace

# 1 588
gossip girl, честито, мила! Да ти е живо и здраво момиченцето и да ти носи много радост!   bouquet Невинаги раждането протича така, както ни се е искало, но най- важен е крайният резултат- а при теб той е прекрасно малко вързопче  Hug

mististyle, със закъснение- честита кукла и на теб, да ти е жива и здрава!   bouquet

# 1 589
gossip girl да ти е честита малката принцеска, моля те да споделиш малко по пордробно как премина всичко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт