Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 324
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
Хлебарки ли..нито една не видях!

# 1 621
  • София
Маминки,още веднъж честити рожбички на всички ,които са родили в последните дни  bouquet Hug
Имам питане-КОЛКО ЛЕГЛА са в РЕАНИМАЦИЯ?Първия път,когато раждах,ми се стори ,че сме наблъскани като сардели в тая стая и ми беше супер некомфортно.Ама дали наистина са много леглата или аз съм била в несвяст Mr. Green ???

# 1 622
В реанимацията, бях в стая с 4 легла, бяхме 3 жени, до нашата имаше стая с 2 легла, делеше ги прозорец или нещо подобно, поне моето легло беше под това стъкло и като взех да се вдигам, виждах момиче  Crazy
Кафе, леко раждане!

# 1 623
  • София
Ох,Дъгичке,мерси,миличка Hug
С по-малко хора в една стая по-се издържа Peace

# 1 624
Аз бях в реанимация в стая с две легла. Така и никой не настаниха на другото легло и прекарах нощта сама.

# 1 625
  • София
Да, Бубе, аз раждах първия път ок. година след тебе и в реанимация наистина бяхме като сардели, т. е. не си била в несвяст.  Mr. Green Явно сега са се променили нещата към по-добро поне в това отношение.  Peace

# 1 626
  • sofia
Преди една година бяхме 6 бр в реанимацията, ама една вечер все се изкарва.

# 1 627
Лежах в Патологията първата седмица на Ноември.Хлебарки не съм видяла.Чувах от някои мами,че са виждали.В 00 нон стоп светят лампите именно заради това.
Реанимация-2008 като раждах бяха 6 легла.Но имайте предвид,че на втория етаж има операционна и реанимация,но и на третия също има.На третия са 2 или 3 леглата
Двоен ВИП и аз и момичето,с което бяхме в стаята родихме в един ден-секцио.Тогава/2008/предпочитаха да сме в стая с еднакво родоразширение.Бебетата и на двете стояха нощем в общия бебешки бокс.Няма да обяснявам-така сме преценили,така сме направили.
Роднините-винаги по един човек е влизал.Ако се застъпеха не е имало проблем.Таткото на нейното бебе и таткото на моето.Какво да ги гоним и да им сложим часове ли ooooh! Когато се съберяха повече роднини просто изчакваха отвън и влизаха по единично за малко.Не виждам такава драма в тези посещеия.Не са спазвали часове.След 12 на обяд никого не връщаха.Влизаха и излизаха в отделението роднини на всички майки Peace

# 1 628
  • София
Аз бях в реанимация на 3 етаж и леглата бяха 4.

# 1 629
Роднините-винаги по един човек е влизал.Ако се застъпеха не е имало проблем.Таткото на нейното бебе и таткото на моето.Какво да ги гоним и да им сложим часове ли ooooh! Когато се съберяха повече роднини просто изчакваха отвън и влизаха по единично за малко.Не виждам такава драма в тези посещеия.Не са спазвали часове.След 12 на обяд никого не връщаха.Влизаха и излизаха в отделението роднини на всички майки Peace

Не виждаш драма, защото не са ти нахлували 8-9 човека в стаята. И то пак добре, че бях в голяма стая, че иначе...  Sick Естествено, че да идват татковците е нормално.

# 1 630
Дъгичка не съм искала никого да засегна с коментара си Hug Момичето,с което лежахме нямаше посетители освен таткото и на мен ми стана по едно време адски неудобно,че идваше и майка ми и свекито.А ако се съберяха повече от 2ма при мен просто молех да излязат.Не е добре и за бебетата.Бяхме направили даже график с посещенията.Мама,свекър ми,леля ми,баба ми,мъж ми...много бяха.Свеки и ММ бяха основните посетители.Мама винаги питаше дали е удобно.
Реанимациите не знам кое определя къде да е секциото и в коя реанимация да си съответно.Докато лежах в Патологията едно момич от моята стая отлепи плацента и спешно я оперираха.По-късно разбрах,че е на 3 етаж newsm78
На втория аз лично почти не спах през ноща.Раждаха се бебчета Heart Eyes Майчета изживяваха родилните си болки.Не помня колко се родиха тогава,но цяла нощ тичаха акушерки,лекари  подканяха родилките....На 3 ет. сигурно е по-спокойно.Не знам.

# 1 631
  • Русе/София

Реанимациите не знам кое определя къде да е секциото и в коя реанимация да си съответно.Докато лежах в Патологията едно момич от моята стая отлепи плацента и спешно я оперираха.По-късно разбрах,че е на 3 етаж newsm78
На втория аз лично почти не спах през ноща.Раждаха се бебчета Heart Eyes Майчета изживяваха родилните си болки.Не помня колко се родиха тогава,но цяла нощ тичаха акушерки,лекари  подканяха родилките....На 3 ет. сигурно е по-спокойно.Не знам.

Щом случая е спешен се оперира където е свободно.Аз като раждах си спах спокойно,въпреки,че реанимацията беше фул.Този ден беше  пик.Бях на 2 етаж и не съм чула нищо.

# 1 632
  • София
Мира и на 3-ти етаж в реанимация се чуваше всичко...ражданията имам предвид.
В интерес на истината и аз съм оперирана по спешност,но пък другите в реанимацията/в стаята която бях/ на ет.3  не бяха ...

# 1 633
Аз бях планово и моя док ми каза 7.00 да си пред приемния кабинет/на 2 етаж е/Не знам как се процедира,но ако си в предродилна на 2 етаж и изведнъж се наложи спешно секцио едва ли те катерят нагоре #Crazy Някак си не ми се връзва
Трикси,всичко е до психика може би.Аз бях толкова стресната и уплашена.Все чаках"великата" болка.А и през 3часа ми биеха гадния аналгин...но пък цел не ми е било да спя.Толкова бебчета посрещнахме с мамите от реанимация,че това ми е един мил спомен и до сега.

# 1 634
  • София
Мира,мен си ме приеха на ет.2....където ме и оперираха,после след операция ме качиха с асансьора горе...а по спешност стана,защото направих прееклампсия,иначе имах друга дата за планово секцио.

Общи условия

Активация на акаунт