Когато се съберяха повече роднини просто изчакваха отвън и влизаха по единично за малко.Не виждам такава драма в тези посещеия.Не са спазвали часове.След 12 на обяд никого не връщаха.Влизаха и излизаха в отделението роднини на всички майки
Когато се съберяха повече роднини просто изчакваха отвън и влизаха по единично за малко.Не виждам такава драма в тези посещеия.Не са спазвали часове.След 12 на обяд никого не връщаха.Влизаха и излизаха в отделението роднини на всички майки 
Естествено, че да идват татковците е нормално.
Момичето,с което лежахме нямаше посетители освен таткото и на мен ми стана по едно време адски неудобно,че идваше и майка ми и свекито.А ако се съберяха повече от 2ма при мен просто молех да излязат.Не е добре и за бебетата.Бяхме направили даже график с посещенията.Мама,свекър ми,леля ми,баба ми,мъж ми...много бяха.Свеки и ММ бяха основните посетители.Мама винаги питаше дали е удобно.
Майчета изживяваха родилните си болки.Не помня колко се родиха тогава,но цяла нощ тичаха акушерки,лекари подканяха родилките....На 3 ет. сигурно е по-спокойно.Не знам.
Майчета изживяваха родилните си болки.Не помня колко се родиха тогава,но цяла нощ тичаха акушерки,лекари подканяха родилките....На 3 ет. сигурно е по-спокойно.Не знам.
Някак си не ми се връзва Препоръчани теми