все още е така
ние преди две седмици минахме по този път. 
ние преди две седмици минахме по този път. 

) И когато видях зор и поисках упойка родих след 15 минути
Така че втория път е по-лесничко, можеш да минеш без упойка, особено ако се разхождаш до последно. Аз например изпитвам ужас да ми набодат катетър в гръбнака. Спиналната поне е едно боцване 

Аз за единичен ВИП си мислех, за да не притеснявам друга мама и да ми е уж по-спокойно...
Иначе с компания си е по-добре, особено аз като съм с първо раждане сигурно ще ми се отрази добре, отколкото сама.

Явно не може да ми се падне свястна женица, по-добре да се подсигуря. 
Всичко беше ОК. Имах известни усложнения по време на секциото,но екипа се намеси много добре.Въпреки,че нито бях с избор нито бях във ВИП не е имало час,в който да не са се интересували лекарите на смяна как сме и т.н. Сведения за детето получавахме точно както и платилите. Въпрос на избор според мен е да дадеш ли тези излишни над 1000лв. Другото което хлебарките изобщо не са толкова колкото преувеличават всички.Поне на този етап (декември 2011г ) Лежала съм и в Патология,бях и на 3 етаж в реанимация и на 2рия....И в панелките има хлебарки,но не се хвалим или оплакваме от тях,защото са в жилищата ни. Стига...това е най-малкия прблем според мен.

Препоръчани теми