Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 100 069
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 585
i√k@   bouquet и да ти е жив и здрав момъка и много да ви радва Heart Eyes

Аз все още недоумявам как така моята доки,която също работи и в ТК най-спокойно поиска 800лв.,ако реша да я избера Tired дали не е и защото сега съм на абонамент на ЖК newsm78 Sad

# 586
  • София
♥ Val ♥ стига си го мислила, не е само твоята доки  Mr. Green и моят доки иска толкова!
И аз на ЖК съм на абонамент- да не говорим че ползвам ЖК само за болнични! Следят ме в клиника по стерилитет-рискова бременност съм,въпреки че забременяванто ми е естествено там са ми  и терапии, всеки преглед фетална и всичко...просто се прецаках с женската да е на абонамент-това е  Mr. Green

# 587
И аз се прецаках само че от незнание,знам,че най-важното е да сме в сигурни ръце и бебетата да се оявят живи и здрави,но ме е яд,в момента нямам избор ,освен да се доверя на моята доки,но си права Магнит няма смисъл от вайкане.

# 588
  • София
i√k@, не, не.. аз нямах предвид какво става ако докторът не дойде от морална гледна точка, а от формална  Wink Допускаме, че аз плащам предварително, допускаме, че докторът не идва по някаква причина, може да е уважителна, живи хора са  Grinning Тогава парите връщат ли ти ги?
Аз раачитам на избраният лекар и не допускам, че няма да дойде. Иначе няма да се уговарям, но наистина всичко се случва.

# 589
За по-добри  условия не знам, но моя позната беше миналата седмица в Пловдив да види за какво става въпрос и след разговора с лекарката се оказа, че водното раждане там е толкова "естествено", колкото и навсякъде другаде.
Май само това се оказа като разлика,но и двете се чудим как във ваната ще стоиш със системата newsm78
Тази седмица и аз имам среща с докторката и ще видим какво ще ми каже на мен.
Може би става въпрос за една и съща мама,макар че това няма толкова значение.Беше ми приятно,че се запознах с нея Simple Smile

# 590
Може би става въпрос за една и съща мама,макар че това няма толкова значение.Беше ми приятно,че се запознах с нея Simple Smile

Сигурно е същата Simple Smile ; във всеки случай моята позната се отказа от водно раждане в Пловдив, а в София още ще тече ремонтът, та ще си търси други варианти.

# 591
i√k@, не, не.. аз нямах предвид какво става ако докторът не дойде от морална гледна точка, а от формална  Wink Допускаме, че аз плащам предварително, допускаме, че докторът не идва по някаква причина, може да е уважителна, живи хора са  Grinning Тогава парите връщат ли ти ги?
Аз раачитам на избраният лекар и не допускам, че няма да дойде. Иначе няма да се уговарям, но наистина всичко се случва.

Аз също раждах в ТК с избор на лекар , но моята доки ми каза ,че след раждането да си платя, че всичко се случва и аз така напавих.А едно момиче в моята стая беше с избор и лекарката и била в Банско и неможела да дойде и я поели дежурните лекари като се обаждали на нейната и после си направили устата да си плати избор  при положение ,че те са били на смяна, тя не им беше платила даже направи скандал в отделението.Но това с парите е нагло

# 592
Здравейте момичета!
Напоследък започнах да се замислям за раждане в ТК.
За съжаление темата е толкова дълга, че не мога да я прочета цялата, но това онова попрочетох.
Та искам да ви питам:
- мислите ли, че съм закъсняла с избор на болница/лекар (в 33г.с. съм)
- има ли ползвали новата услуга "естествено раждане" и при кой лекар
- от малкото което прочетох добро впечатление ми направи доктор Киров (например видях, че подкрепя естесвеното раждане), та: има ли някъде където мога да прочета повече мнения за него
- кога е денят на отворените врати (не намерих нужната информация в сайта) и каква е разликата между ден на отворените врати и училище за родители
Много ви благодаря  Hug

# 593
За ТК има смисъл, според мен, само ако наистина си осигуриш естествено раждане - т.е. или се появиш в последния момент или се уговориш предварително или и двете (така направих аз). Аз раждах без медицинска намеса, но на магаре, с избор на акушерка. Вече няма такъв избор. За Киров и аз много хубави неща съм чувала.
Не се паникьосвай, но се ориентирай за собствено спокойствие какво искаш да правиш.

# 594
Berend Botje а как мога да се запозная с болницата и лекарите? За да си избера евентуално. На ден на отворените врати предполагам?

# 595
Berend Botje а как мога да се запозная с болницата и лекарите? За да си избера евентуално. На ден на отворените врати предполагам?
Ами за съжаление там няма да се запознаеш може би с нито един лекар- най- много с една акушерка, която ви развежда. Аз съм изключително доволна без уговорено раждане. Hug

# 596
избери си М.Панова много съм доволна и е специалистка

# 597
Здравейте момичета!
Напоследък започнах да се замислям за раждане в ТК.
За съжаление темата е толкова дълга, че не мога да я прочета цялата, но това онова попрочетох.
Та искам да ви питам:
- мислите ли, че съм закъсняла с избор на болница/лекар (в 33г.с. съм)
- има ли ползвали новата услуга "естествено раждане" и при кой лекар
- от малкото което прочетох добро впечатление ми направи доктор Киров (например видях, че подкрепя естесвеното раждане), та: има ли някъде където мога да прочета повече мнения за него
- кога е денят на отворените врати (не намерих нужната информация в сайта) и каква е разликата между ден на отворените врати и училище за родители
Много ви благодаря  Hug
Ден на отворените врати ,моят доктор ми каза ,че има всеки петък.Сега болницата е в ремонт , но все пак може да звънне6 на телеоните на болницата и да се поинтересува6 дали в момента има дни на отворените врати. Успех!!!

# 598
Обадих се ден на отворениет врати, а ме записаха на училище за родители, но предполагам пак ще се ориентирам в болнницата. Все пак никога не съм влкизала даже в нея Simple Smile
Знае ли някой дали е свършил ремонта, в смисъл дали може да се ражда с татко?  Grinning Забравих (по-скоро страх ме е )  да питам. Simple Smile
Исках да ви питам друго. Как стои положението с бебетата?
Закърмят се веднага след раждането предполагам, в смисъл едва ли го слагат веднага на гърда, далеч съм от подобни мечти, но предполагам ги слагат възможно най-скоро нали така? В смисъл не ги хранят с АМ. И после по време на престоя - може ли бебока да е при мен през цялото време? През ноща хранят ли ги? (сигурно ги хранят за да не плачат) Обаче ако поискам могат ли да не го хранят? Т.е. посред нощ да ми го донесат аз да си го нахрааня.  Ще се радвам да споделите опит.

# 599
kilimiotlista, за кърменето много зависи дали ще раждаш по естествен начин или със секцио. Ако си по естествен начин, няма да мине много време и бебето ще си стои при теб дори и през нощта. На тези, които раждат със секцио, им дават бебетата веднага след като излязат от реанимация, но могат да ги оставят през нощта в детското отделение. Ако нямаш кърма, дават АМ на бебето, но пак зависи от много неща.

Общи условия

Активация на акаунт