Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 346
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 500
дали ми трябва още нещо за багажа?

# 1 501
  • София
на мен моя лекар каза че 24 часа ще съм в ренимацията  Sad  утре сутринта ще бъде операцията и чак на др ден ще ме раздвижат. май доста ще си полежа  Shocked
И аз бях така,не е толкова зле,не го мисли Simple Smile
А за багажа-за реанимация и телефон може да си вземеш...ако смяташ да съобщаваш прекрасната вест веднага Simple Smile мъжа ти да е подготвен да ти е взел стекче минерална водичка;
вече за в родилно са повечето неща,но предполагам ги знаеш Hug все пак да кажа-вземи си за всеки случай помпа за кърма,може да се наложи да стимулираш леко...

# 1 502
мерсиии много   bouquet

# 1 503
  • София
Айде успех и чакаме новината  Hug ааааа за в предордилно май е по-добре джапанки, а не чехли или чехли които да се мокрят; за в реанимация за всеки случай едни чорапета вземи-ако ти е студено;

# 1 504
  • На село
Благодаря ти , 3xi Hug кратка и ясна !

Дааа, мнението на 3xi за д-р Маленов е кратко и преди всичко... ясно  Mr. Green.

Родих преди месец при него, той ми проследи бременността, всъщност избрала съм го за свой гинеколог още преди 8-9 години. Не виждам нищо нередно в това да си плащам и за преглед, и за раждане на доктор, който е чудесен професионалист на когото съм преценила, че мога да имам доверие.

# 1 505
сложих си чорапета  Shocked задалжително ли е джапанки? преди 2 3 седмици чистих и ги изхвърлих,сметнах че няма да ми рябват скоро  Blush имам само чехли  Embarassed

# 1 506
  • София
mististyle, джапанки задължително. Като ти направят клизмата няма как да се измиеш с чехли  Rolling Eyes Успех! Стискам ти палци!

# 1 507
мерсии момичета  Hug

# 1 508
Аз като лежах в реанимация всички останали 5 момичета бяха с пантофи и една акушерка им каза "обаждате се на мъжете си да ви носят джапанки като на ей това майче" и за горе в стаята са много по-удобни.
За орапи в реанимация не знам как ще се сгъна да ги обуя newsm78 а да моля някоя акушерка-като ги знам колко са любезни Sick Иначе за в стаята си бях взела,че влязох да раждам на жега ама времето бързо захладня докато бях там

# 1 509
  • Русе/София

Родих преди месец при него, той ми проследи бременността, всъщност избрала съм го за свой гинеколог още преди 8-9 години. Не виждам нищо нередно в това да си плащам и за преглед, и за раждане на доктор, който е чудесен професионалист на когото съм преценила, че мога да имам доверие.
Всеки има право да избере доктора,на който може да се довери.Както съм писала и в предните постове,не съм му била пациентка. Не смятам,че търговията е определяща за това колко добър доктор и човек си.Има доктори,които преди всичко са лекари и след това идва ред на парите.При Маленов е обратното,и това беше водещо за мен да не го избера за мой доктор.Жалкото е,че много пациенти са изтъргувани,като стока преди да им бъде помогнато.  bouquet

# 1 510
mististyle Успех мамче!!!!! Надявам се всичко да мине по план и да се отчетеш другата седмица. Само не разбрах имаш ли избор на екип - ако да кой ???

# 1 511
  • София
Здравейте! На 22.11. родих сина си в ТК.

Бях без избор на екип. В самото начало всички разбраха, че съм без избран доктор, но това не попречи на човечното и професионално отношение на повечето от действащите лица по време на цялото преживяване Simple Smile след 10 часа опити за естествено раждане накрая се наложи спешно секцио.

Изключително съм благодарна на две от акушерките, които бяха с мен в предродилна зала - в един момент ги чувствах като приятелки, ако щете а-ла дули, които не само ти помагат, но и страдат с теб, развеселяват те, правят всичко по силите си, за да мине всичко максимално добре.

Докторът, който направи операцията, беше на смяна и определно късмет, "развалих" му нощната смяна с това спешно секцио, създадох малко суматоха, нооооо нали затова беше там Simple Smile след операцията продължи да се интересува от нас, сам предложи да ми смени превръзката и всеки ден при възможност идваше да види как съм. почерпихме го за наше здраве и в знак на благодарност - ако след време раждам пак, най-вероятно ще избера него. разликата ще бъде, че вече познавам доктора, още повече че ще искам и той да ми следи бременността.

# 1 512
  • Sofia
Тедище, честито! Да се гледкате и да те слуша човечето! Simple Smile
Радвам се, че имаш добри спомени от раждането и най-вече, че ги споделяш тук!  Hug

3x1, май само аз не разбрах, но срам, не срам, ще питам - какво точно го прави този доктор търговец? Аз не съм имала досег до него, като гледам повечето твърдят, че е добър, от цялата дискусия останах с впечатление, че просто прегледите се плащат при него. Как така са изтъргувани пациентите? Иска пари преди да ги прегледа ли?  newsm78

# 1 513
  • Русе/София
3x1, май само аз не разбрах, но срам, не срам, ще питам - какво точно го прави този доктор търговец? Аз не съм имала досег до него, като гледам повечето твърдят, че е добър, от цялата дискусия останах с впечатление, че просто прегледите се плащат при него. Как така са изтъргувани пациентите? Иска пари преди да ги прегледа ли?  newsm78
Много от докторите,особено когато имаш сериозен проблем,гледат да измъкнат колкото се може повече пари,и в теб веждат касичка,за мен са търговци.Маленов,както и много други "доктори",с които се срещнах покрай проблемите ми,са именно такива.Нямам нищо напротив да дадеш пари,ама си свърши работата като хората.В темите за проблемната бременност е пълно с примери да "доктори"-търговци.
Та това е моето мнение.Както писах по-рано,не мога да се доверя на човек,който,като ме погледне  вижда касичка.При него също съм отишла с препоръка за добър доктор,но не се оказа моя.Това е.

# 1 514
Много от докторите,особено когато имаш сериозен проблем,гледат да измъкнат колкото се може повече пари,и в теб веждат касичка,за мен са търговци.Маленов,както и много други "доктори",с които се срещнах покрай проблемите ми,са именно такива.Нямам нищо напротив да дадеш пари,ама си свърши работата като хората.
[/quote]
След като Маленов не се е оказал твоя лекар, и не си била негова пациентка , как прецени , че не си върши добре  работата?Аз съм негова пациентка от 7 години , за това време имам две раждания , един мисед , оперира моята майка - много тежка гинекологична операция ......Да , плащала съм си прегледите , но считам , че това е избор на пациента - ако не желаеш , просто избираш друг . Това , че приема му е платен , не го прави лош лекар .
Извини ме , ако съм леко груба в изказването си , но този човек спаси живота на моята майка , и изказвания за несвършена работа ,небазирани на личен опит като пациент от твоя страна  ме провокираха да се включа в темата. Peace

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 13:22 от meli_80

Общи условия

Активация на акаунт