, може и да има проблем като се измиеш само с вода. Теоретично е възможна инфекция. Но на практика и сериозни рани ги мият със сапун и вода и след това вече каквото е необходимо. И ние с Ваче, точно това казваме, че не е имало проблем да си вземем душ, а след това промивка с отвара, ако искаш, аз пък пак ви казвам, че си се разхождах с памук или лиглин с риванол и ми мина за 2 дни като на куче
п.с. не съм си го измислила, баща ми ме светна, а той е дофтор, все пак.
Упойките и медикаментите по вр. на раждането не се заплащат допълнително, ако се наложи ползването им. Преди изборът на екип всъщност беше избор на лекар (той си сформираше екипа), сега формулярът е по-различен, предполагам, след четвъртък ще мога да дам повече инфо, защото тогава някъде ще звъня на доктора, при к. мисля да раждам (опитах се да родя при него и преди 6 гг., ама той излезе отпуска и ме прехвърли на колежка, но аз съм тъпа и упорита и ще ходя пак при него

изобщо не ми е казвал с какво да се мия
И здравият разум казва, че да се миеш само с вода няма проблем. Много интересно жените дето имат вътрешни шевове на шийките как държат мястото сухо 

Иначе за моженето при нормално раждане - родилката сигурно ще може, ама лично мене хамалогията за роднините зимата да разнасят отвари в полвинлитрови шишета от мин. вода ме вкарва в тъча. Аз си се миех с вода, като се вредих за вип направо с душа, дококлкото помня, а за двата дена в обща стая вече нямам спомен как точно го правех (май и аз с малко шише, ама направо с минералната вода
; беше лятото, адска жега). Препоръчани теми