Забранена любов - тема 3

• 30 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Аз пък помислих, че звъни на адвокат..
Не ми хареса вчерашната серия - Филип и Нора ми харесват много повече като двойка отколкото Филип и Яна.
В този сериал всички отиват в затвора, някои повтарят. Сега е ред на Митака да влезе за изнасилване, на Светльо - за отвличане, на Васил - за секс с непълнолетни и на Крис, знаете защо. Макар, че предпочитам Сиса да си остане там forever.  Twisted Evil

# 406
Ана няма да съди Димитър, само плаши гаргите. Тези дето отидоха при Димитър сигурно Ана ги е пратила.

# 407
Тези, които дойдоха при Митето, не са ли във връзка с наркотиците. Нали чрез колите пренасяха newsm78

И на мен много повече ми допадат Нора и Фичо Peace

# 408
Тези, които дойдоха при Митето, не са ли във връзка с наркотиците. Нали чрез колите пренасяха newsm78

И на мен много повече ми допадат Нора и Фичо Peace
Sled kato arestuwaha Marto , mutrite na |ri otidoha da si priberat drogata ot garaja na Miteto predi policiqta da im go e konfiskuwala  Mr. Green

# 409
Аааа, така ли, ама тя и Ана няма да му остане длъжна.

# 410
Аааа, така ли, ама тя и Ана няма да му остане длъжна.
Не знам какво има Митето, което може Ана да му вземе. Тя знае, че той така или иначе е нещастник. Едва ли може да го направи по- нещастен, отколкото е. А да навреди на семейството му едва ли, все пак Явор е и неин син  Peace

# 411
  • София
На семейството му - едва ли, но може да го тикне в затвора, а на него едва ли му се иска много това. Laughing Е, и за децата му едва ли ще е много приятно. Laughing

# 412
На семейството му - едва ли, но може да го тикне в затвора, а на него едва ли му се иска много това. Laughing Е, и за децата му едва ли ще е много приятно. Laughing
Няма, обича го. Жени  Mr. Green

# 413
  • София
Не знам вече колко го обича. Ох, дано се появи по-скоро ти-знаеш-кой. Laughing

# 414
Twisted Evil
поне 10 серии още не ни мърдат  Twisted Evil
в смисъл ще намери сили да му прости. Иначе то е ясно, че всичко между тях вече приключи:peace:

# 415
Снощи като гледах срещата на Рони с Г.Кадурин се ошашавих и си мисля:Ето,
защо е убил и натопил брат си Атанасов! ooooh!

# 416
Снощи като гледах срещата на Рони с Г.Кадурин се ошашавих и си мисля:Ето,
защо е убил и натопил брат си Атанасов! ooooh!

Joy Laughing И аз почнах да ги бъркам персонажите и да свързвам истории Laughing

# 417
Twisted Evil
в смисъл ще намери сили да му прости. Иначе то е ясно, че всичко между тях вече приключи:peace:
може и по-малко серии  Twisted Evil
да се наредя ли и аз на опашката в листа на чакащите за него  Flutter

кой на кого ще прощава???

# 418
  • София
Нищо не ти е убегнало, Ферхунде е от турски сериал, но не зная кой точно, че не ги гледам.

Ферхунде е от Листопад, не съм се объркала като я писах, тя е точно Ана, даже умножено по 100, много противоречив герой  и 90 % от феновете не я харесват, но тя е солта на филма, тя дережира събитията. Точно като Ана.

Е това за Ферхунде все едно аз съм го писала. Обожавам този тип героини.

# 419
Twisted Evil
може и по-малко серии  Twisted Evil
да се наредя ли и аз на опашката в листа на чакащите за него  Flutter

кой на кого ще прощава???

Ана -Бибияна на Митето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт