Забранена любов - тема 3

• 30 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • с/у ОколоМръсТното
хеххехе, представяте ли си Ана с 2бр. бебета на колене... Как ги дондурка...  Joy
Едното й е внуче, другото - собствено.

# 586
хеххехе, представяте ли си Ана с 2бр. бебета на колене... Как ги дондурка...  Joy
Едното й е внуче, другото - собствено.

Ще бъде чудна гледка  Joy

# 587
Ана няма да ражда, сигурно ще се случи нещо.

# 588
Aз пропуснах последните серии. Тя как така е решила да задържи детето, мисли ли за аборт?

# 589
Ана няма да ражда, сигурно ще се случи нещо.

И аз така мисля. Не , може и да не се случи , но ще се опита да шантажира, който може.

# 590
Е, тя с шантажа вече започна, нямам търпение да видя реакцията на Борис за бебето.

# 591
Не успях да гледам чак до рекламите. Борис вилня ли много?

# 592
Не успях да гледам чак до рекламите. Борис вилня ли много?
Почти. Ама какъв зъл поглед докарва Тоши Танчев- готин хихи;) Много му е тежко за Силвия и сега Ана намазва.

# 593
На мен сега най интересна ми е историята около корумпираното ченге  Embarassed
Нещо другите сюжетни линий затъпяха, това с Елица идва малко в повече, то бива бива наглост, ама едва ли има жена дето мъж така да я отреже, да се дърпа от нея, да не иска да спи с нея и тя да продължава да го търси, надявам се сега когато го намери да го притисне здраво и той да й каже  Wink Там при Светльо също нещо не ми е интересно, Силвето пък хич не я дават вече, дори бременността на Ана ми е скучна  Tired

# 594
Със съжаление го казвам, но явно е имало защо да приключат снимките на сериала. Вече нямам никакво желание да гледам в нета пропусната серия, защото знам, че нищо интересно не се е случило.

# 595
Всички се дразним от поведението на Елица спрямо Явор, но нали при близнаците има скрита, неосъзната потребност да са близо един до друг, имат почти еднакви усещания. На мен по-странно ми е поведението на Явор, защото той знае истината и би трябвало да се пренастрои и да спре да я приема като сексуален субект. Явор притиска Анастасия да каже на Елица истината точно поради тази причина, че продължава да я възприема като жена, че даже и по-лошо ставало. Когато Елица научи истината, това по какъв начин ще промени чувствата на Явор  newsm78
За Анастасия имах очакване, че ще направи тайно аборт, нали някой беше писал, че няма да ражда.
И сега Надежда какво направи - от трън та на глог, че е по-висок. Светльо яко хлътва.
Чакам с нетърпение филмчето на Фиката да види бял свят и да сложи ченгето на място.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 10:16 от temenuga2

# 596
Да, но така Фичо трябва да приизнае,че е бил в Уругвай  Peace А това нали е тайна  Crazy

# 597
Ако Фичо разбере, че ченгето изнудва баща му, ще намери начин да покаже филма. Иначе каква е идеята Фичо да стане свидетел на срещата на Рони с ченгето. То при свършен факт и да каже на баща си, че е бил в Уругвай най-много да разгневи Митето и да отнесе един по врата. Но когато филма ще стане достояние, ченгето дали няма да хване Рони за гушата.

# 598
каква е тази среща между Рони и ченгето

# 599
каква е тази среща между Рони и ченгето

В Уругвай, Фичо беше при Яна, баща й се прибра, тя набута Филип в гардероба, а баща й я изпрати до някъде, защото имал важна среща, оказа се че срещата е с Казаков. Филип леко отвори гардероба и засне всичко с камерата, говориха си като приятели, Рони обясняваше за убийството на жена си и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт