Забранена любов - тема 3

• 30 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Борис взе да ми става ужасно противен. Държи се гнусно.  Crazy Ама те пък наистина кога го направиха това бебе?  Mr. Green Щото той явно се върза.
Интересно ми е какво ще се случи, когато Надето установи,че й липсват пари от чантата  newsm78

Честно казано, хареса ми играта между Мартин и жената-котка, ама финалът с ябълката и смокиновия лист ми бешже супер смешен  Laughing

# 601
То егати действията на тази котка, прави се на загадъчна и хоп на първа среща секс и после пък на недостъпна се прави. Този сериал вярно не е за бавно развиващи се, ами е за бързо изоставащи.

# 602
Горкото Наде. Горката Анастасия. Добре де,Мартин и Елица какво им става? Защо да не може да има дете. И как решават съдбата му- сякаш е някаква вещ, за която се чудят дали да оставят, или изхвърлят. Или просто да върви действието  Mr. Green

# 603
Горкото Мите  Cry Сега вече на Казаков няма да му се размине Grinning Mr. Green

# 604
То егати действията на тази котка, прави се на загадъчна и хоп на първа среща секс и после пък на недостъпна се прави. Този сериал вярно не е за бавно развиващи се, ами е за бързо изоставащи.

Много то-чноооо Joy

ПП Не й остава време от Стъклен дом и Американския посланик

# 605
  • София
Възмутена съм  Naughty  Абсурдна реакция към бременността на Ана пресъздадоха - и от Мартин, а особено от Елица (която уж била даже майка....)...адски недостоверно, според мен  Naughty
И как така ще решават те дали да има или да няма бебе  ooooh!

За първи път ми хареса Крис  Peace  (ама май за първи път го виждам да избухва пред Елица  Mr. Green )

Митето ще живее ли  Rolling Eyes Фиката и Явор са на ход, дано тук са го измислили по-добре другарите-сценаристи, да вземат да разплетат и работата покрай Яна, а не само да сплашат Казаков и пак никой нищо да не разбере  Whistling (като развръзката с отвличането на Марина...Светльо даже си призна и...нищо...)

# 606
И мен Борката ме дразни много, а за Елица нямам думи... Нали уж като родиш се променяш малко или много, най-малкото имаш някакви отговорности към бебчето и пр. Елица е абсолютно същата като преди, все едно никога не е била бременна и никога не е раждала... Много ме дразни с отношението си към Явор. Ако се абстрахирам от факта, че са близнаци, тя направо е ужасно жалко и нагло същество, не мога да я понасям. Sick Sick Sick И реакцията й към Ана, много е зле бе! Stop Mr. Green

Има готини лафчета тук-там във филма...

Яна Маринова и аз не я харесвам и наистина адски странно беше преспиването им с Мартин. Уж беше загадъчна и си играеха игрички, които не са имали сексуален подтекст и изведнъж хоп... Rolling Eyes Тъпичко.

# 607
Тази серия ме потисна - мафиотските работи най-вече, инач юе изкуственичко е в сериалчетоама пък съм зарибенаааа!:І

# 608
Момичета дайте да раздвижим малко темичката, да сменим анкетата.(аз не знам как става)
То, че сериалчето ни много бавно се развива, развива се. Ние си мърморим, оплюваме си ги, ама си го гледаме Mr. Green Mr. Green
Аз имам няколко питанки, които търся отговори:
1. Сещам се за Марийчето с празния лист с подписа на Ана....?... И Ана с толкова връзки и сила, не можа ли да я намери, след като пусна змиите? newsm78
2. Чудя се Ана с кой ли говори по телефона...за да "прецака" Борис?
3. И се чудя, каква ли е "работата" между Борис и Юри, какво ли е намислил Юри и защо иска да отиде на кръщенето на Андрей?

Тая Надя Sick, абе няма такова дебилно същество, пред тоя Светло Митето ми изглежда сто пъти по- свестен

И мен Борката ме дразни много, а за Елица нямам думи... Нали уж като родиш се променяш малко или много, най-малкото имаш някакви отговорности към бебчето и пр. Елица е абсолютно същата като преди, все едно никога не е била бременна и никога не е раждала... Много ме дразни с отношението си към Явор. Ако се абстрахирам от факта, че са близнаци, тя направо е ужасно жалко и нагло същество, не мога да я понасям. Sick Sick Sick И реакцията й към Ана, много е зле бе! Stop Mr. Green

Яна Маринова и аз не я харесвам и наистина адски странно беше преспиването им с Мартин. Уж беше загадъчна и си играеха игрички, които не са имали сексуален подтекст и изведнъж хоп... Rolling Eyes Тъпичко.
Напълно подкрепям Peace Peace

# 609
За Светльо съм абсолютно съгласна - ужасно ме дразни и мен!  Crazy

# 610
Може сега да закарат Митето в Боницата, Надето да е там и да се влюбят един в друг "отново" (слагам го в кавички защото до сега определено не са били вклюбени както си трябва)  Mr. Green
Продължавам да твърдя че най интересна ми е тази линия с Митето, Казаков и Надето  Wink

Аз пък не знам защо се очудвате за жената котка, костюма й, поведението й, всичко подсказва за такъв тип жена - без никакви задръжки. Тя умишлено се отитва да го оплете, бяга от него, после му се появява, задоволява желанията му и пак бяга Rolling Eyes Знам ли на мен ми се струва нормално (не попринцип де  Grinning ) за ролята която се опитва да изиграе, за играта й с Марто, ако само беше изпила едно кафе с него едва ли сега щеше да е така побъркан  Crazy

# 611
Е да де, ама те не са се виждали досега, т.е. 1 път за 5 секунди и 1 път той и видя токчетата... Можеше поне да се видят в бара, да поговорят 5 минути, да се понатискат ии после да се опрашат... Whistling

# 612
Момичета дайте да раздвижим малко темичката, да сменим анкетата.(аз не знам как става)
То, че сериалчето ни много бавно се развива, развива се. Ние си мърморим, оплюваме си ги, ама си го гледаме Mr. Green Mr. Green
Аз имам няколко питанки, които търся отговори:
1. Сещам се за Марийчето с празния лист с подписа на Ана....?... И Ана с толкова връзки и сила, не можа ли да я намери, след като пусна змиите? newsm78
2. Чудя се Ана с кой ли говори по телефона...за да "прецака" Борис?
3. И се чудя, каква ли е "работата" между Борис и Юри, какво ли е намислил Юри и защо иска да отиде на кръщенето на Андрей?

Тая Надя Sick, абе няма такова дебилно същество, пред тоя Светло Митето ми изглежда сто пъти по- свестен

Напълно подкрепям Peace Peace
и аз искам да разбера най- после. Дано ако е мъж, да са сложили някой готин актьор.  Heart Eyes

# 613
  • София
Благодаря за анкетата  Hug
Според мен Мария имаше намерение да вземе списанието и да стане "новата Ана" - нали й подражаваше пред клиенти, по тел  Crazy (надявам се, че не смесвам сериали  Mr. Green ). И още не е късно да се появи с листа, защото поне 2 пъти наблегнаха на това - първо, когато го подписа сред кучина документи и после ни показаха как Мария го пази в шкафа, даже май си го взе с нея.
Може сега да се появи, "прехвърлила" си акциите на Ана в КП на себе си, а междувременно "новия герой", дето Ана говори с него по тел да ги е купил и Мария да остане с пръст в уста...или може да се опита да убие Ана, като си е подсигурила наследство - даже е начин Ана да загуби бебето  Crazy
Това са мои мисли, някой да не си помисли, че знам нещо "от кухнята"

# 614
Аз за Мария доста по просто нещо си мисля  Whistling Че просто си подсигури бъдещето и ще си драсне два реда препоръка от името на Анастасия, за нова работа примерно, с други думи мисля че дори няма да дадат продължение на тази история  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт