Забранена любов - тема 3

• 30 117
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Не ми хареса серията...
... макар, че Ана си заслужи съдбата...
Чак пък да го е заслужила, никой не заслужава това, дори и Ана... Sick

# 46
  • Бургас
Не ми хареса серията...
... макар, че Ана си заслужи съдбата...
Как си заслужаваш да те насилят??? Интересна гледна точка?
За другото съм съгласан, но това е прекалено.

# 47

А Калично главната му роля в Стъклен дом е причина за антипатията ми към него. Иначе някак си щях да преглътна, че играе по- зле  и от пън  Mr. Green Laughing

I knew it. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Убеден бях, че там се крие ключа от бараката. Laughing И все пак, дори и ти(въпреки, че София не е момче Laughing) не може да не си забелязала че Боян - София >>> Мартин - София. Crossing Arms
Да, така е. Поне не натискам мутето, когато са заедно;) Иначе с Марто бяха просто непоносими.  Embarassed
Те сега го изкараха и супер интелигентен- изчел цялата класика от Джек Керуак до Уилям Бъроуз  Mr. Green Laughing

цъцъц, направо точно, квото Софка цял живот е търсила  Laughing Mr. Green

И сега ДИМИТЪР: надявам се, че този, който се гърми с пистолета, да е той. Ужас, ужас, ужас. и най- гадното е, че таквиз като него пъплят по земята. Гадост Sick Sick Sick Sick
Да, как ще го заслужаваше? Митето просто си изби всички комплекси и събирано неудовлетворение от живота си за всички тия години . И си го изкара на Ана. А тя му се довери. Заслужава да наеме някой да го застреля!

# 48
Сценаристите врътнаха интригата, сега да има драма за Димитър с Елица. Mr. Green Сега като роди и Явор й каже, че са брат и сестра......обаче новата ситуация пак ще развали идилията на семейство Белеви. Mr. Green

P.S. Ама и аз го написах по най-разбираемия начин... Laughing Mr. Green Laughing Embarassed

# 49
  • Бургас
Този анонс: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - НОВИТЕ ЕПИЗОДИ Довечера ще видим и как се отплаща мъжкото внимание. Някой ще получи плик с целувки и картичка, на която пише: "Честит рожден ден, Шу."
И видяното ме карат да се ядосвам.

# 50
Сценаристите врътнаха интригата, сега да има драма за Димитър с Елица. Mr. Green Сега като роди и Явор й каже, че са брат и сестра......обаче новата ситуация пак ще развали идилията на семейство Белеви. Mr. Green

P.S. Ама и аз го написах по най-разбираемия начин... Laughing Mr. Green Laughing Embarassed
Mr. Green аз си разбрах, спокойно  Laughing Mr. Green

# 51
Димитър да направи опит за самоубийство ,но да не умре ,а да остане сакат
за цял живот.Да не може да приказва и да се движи. Надето да заживее със Светльо в неговия апартамент и двамата да ходят на Митето на гости.
Доста е странно да кажеш ,че жена заслужава да бъде изнасилена Sick

# 52
# 53
Димитър да направи опит за самоубийство ,но да не умре ,а да остане сакат
за цял живот.Да не може да приказва и да се движи. Надето да заживее със Светльо в неговия апартамент и двамата да ходят на Митето на гости.
Доста е странно да кажеш ,че жена заслужава да бъде изнасилена Sick
Искам Митето, като реши да се гърми, да се отплесне и без тва треперещата му ръка и да си уцели малкият Мите  Laughing оттам куршумът да излезе и да се забие в бедрото и да засегне нерв и Митето да не може да ходи  Mr. Green Надето да заживее със Светльо в неговия апартамент и двамата да ходят на Митето на гости.  Peace Mr. Green Laughing

# 54
Надето да заживее със Светльо в неговия апартамент и двамата да ходят на Митето на гости.[/b][/i]  Peace Mr. Green Laughing

Аз пък искам Надето и Анастасия да заживеят заедно, а Митето да им стои в хола, като саксия(нали го обездвижихте горкия човечец). Mr. Green Laughing Mr. Green

# 55
# 56
  • с/у ОколоМръсТното
хехехех, ана се самоопредели като гадна и меркантилна кучка, вие жива я ожалихте...
Много бързо забравихте на какво е способна тя и дали има някой, който да не е пострадал от нея (не физически).

# 57
хехехех, ана се самоопредели като гадна и меркантилна кучка, вие жива я ожалихте...
Много бързо забравихте на какво е способна тя и дали има някой, който да не е пострадал от нея (не физически).
Така е. Но изнасилена.  Sick Sick Sick майко, колко гадно беше. Още са ми пред очите- що гледах  Sick

# 58
  • Варна
Да те изнасилят на рождения ти ден  Sick Sick Sick
Митето трябва да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Само дано Ана не забременее  ooooh! Sick Crazy

# 59
много неприятна серия ,никои не заслужава да бъде насилен ,Ана не го е провокирала с ни6то ,бе6е се раз4уствала малко и той се възползва от този факт

Общи условия

Активация на акаунт