Забранена любов - тема 3

• 30 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
 Joy да, бе
Една лигава ученичка срещу един силен играч във живота!

# 376
А Нора и Ана просто са в космически далечни категории.

Защо така мислиш? Аз не бих била толкова сигурна, Нора даде сериозни заявки, че може да бъде кучка, тя е още дете, затова и случките не са кой знае какви, но ако развие дарбата си, Ана може да и диша пушека само.
Според мен ставаше въпрос за актьорските им умения, не за ролите им в сериала  Peace

# 377
  • Бургас
Аз за героите говоря. Как ще сравнявате Ана и Нора? Нора можела да бъде кучка...Да една 17 годишна такава.. Другата е умна и обиграна. Може да прави неща, от които да ти настръхне косата. И има опит. Просто както казах далеч са им категориите. Ана е силна и умна жена. Направила е много неща. И с умисъл при това. Време е да изиграе и онова от касата. Все още е в нея, а с него държи Сисито.
Норчето може и да дава заявка, че е лошава, ама се искат опит и връзки.
Та ако точно Нора наиграе Ана просто вече се е върха на простотията. Образ като Валери не успя. А той беше силен, умен и жесток точно колкото и Ана.

# 378
Еее Валери и Ана бяха равностойни, държаха картите и двамата  Wink  Не мисля че някой от тях успя да надиграе другия  Wink
Пък с Норчето ще видим, може да е малка но е лисица  Grinning Не знам, но мисля че всичко е до ситуацията, може примерно да намери онзи документ за Явор и Елица и така да я държи в ръцете си, за да го намери не се изискват връзки, пари и т.н. Това е само пример де  Wink

# 379
  • Бургас
Би било глупаво точно този документ да е точно в нейните ръце. Но и да е Ана държи Силвия с оръжието на убийството. А там са отпечатъците на сина и. Равностойна работа е.

# 380
Не е толкова трудно да се нанесе удар на Ана. А Нора има предпоставките да разбере нейни тайни- приятелка е на Фичо, оттам все може да дочуе или да се присети за връзката и с Явор.
А за доказателството за убийството- съмнявам се Ана да е по- щастлива, ако Крис е в затвора. Може би не знае, че следите по оръжието са негови, а си мисли, че са на Силвия и с това доказателство да се чувства сигурна, че ще я закопае напълно. Thinking

# 381
  • Бургас
Не е толкова трудно да се нанесе удар на Ана. А Нора има предпоставките да разбере нейни тайни- приятелка е на Фичо, оттам все може да дочуе или да се присети за връзката и с Явор.
А за доказателството за убийството- съмнявам се Ана да е по- щастлива, ако Крис е в затвора. Може би не знае, че следите по оръжието са негови, а си мисли, че са на Силвия и с това доказателство да се чувства сигурна, че ще я закопае напълно. Thinking
Фичо знае ли, че Явор е от Ана?

# 382

Фичо знае ли, че Явор е от Ана?

Не  Naughty

# 383
Не ме разбирайте погрешно, аз много харесвам Ана, и Нора /както и Ферхунде е мой човек/, но Ана е пълна с тайни и мистерии,  а онова малкото е много непредсказуемо и очочорено. Не се знае от къде къкво ще изскочи, да не забравяме и Мария с подписания празен лист...има много открити сюжетни линии, дано оплетат някоя интрига вече, иначе става боза сериалчето.

# 384

Не знае още, но идеята ми беше, че Нора може случайно да чуе разговор между Явор и Митето, докато е на гости на Фичо и ето интрига. Party

# 385
Ана на кого ли се обади, че нещата са излезли извън контрол... newsm78

# 386
на ключов човек, чиято поява ще завърти сериала по нов и интересен начин.

кое е това ферхунде, че ми е убегнало в сериала?

# 387
Нищо не ти е убегнало, Ферхунде е от турски сериал, но не зная кой точно, че не ги гледам.

# 388
 Crazy Crazy Crazy
викам си, нещо дадох на късо сигурно.

# 389
Нищо не ти е убегнало, Ферхунде е от турски сериал, но не зная кой точно, че не ги гледам.

Ферхунде е от Листопад, не съм се объркала като я писах, тя е точно Ана, даже умножено по 100, много противоречив герой  и 90 % от феновете не я харесват, но тя е солта на филма, тя дережира събитията. Точно като Ана.

Общи условия

Активация на акаунт