Забранена любов - тема 3

• 30 118
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Тая дума "съпруг" адски ме дразни - вие така ли наричате половинките си  ooooh!

Аз пък нямам против нея,понякога казвам "съпругът ми" вместо "мъжът ми"
В тоя ред  на мисли мен ме дразни някой като каже(напише) "мъжо" Stop

Аз не мога да разбера защо Мартин и Андрей се страхуват от Казаков-с въпросната касета не му ли затварят устата по всички параграфи..? Thinking

# 676
Дами,голяма молба имам.Изгоряха ми колоните на компютъра и дори да гледам, няма да мога да слушам последната серия в нета.Може някой с няколко думи да ми разкаже какво пропуснах?Много благодаря предварително!

# 677
Нищо не си изпуснала.

Елица и Крис ги дадоха в някакъв хотел в Италия... Тя е обсебена от бебето, не му дава да я преобува, нито да я храни. Караха се общо взето за глупости... нищо интересно.

Андрей каза на Мартин за Казаков и касетата и двамата измислиха да изпратят една мацка на Филип и тя да вземе касетата... Мацката се направи на инкасаторка, която проверява парното... Отиде у Белеви, надупи се на Димитър... После влезе Филип, отидоха в неговата стая. Тя го пита да не би да е фотограф, заради камерата и се разбраха да се видят утре уж да я снима...

Ана се срещна с Юри, уж той е човекът в сянка, но още не е много ясно. Каза му, че Борис е намерил отнякъде пари и планът се променя.

Пак същите "драми" при Нора, Филип и Стан.

Общо взето затова се сещам. Peace

# 678
Благодаря,Хаус бейби!Много странна метаморфоза при Елица!Докато не искаше да види бебето,сега се е вманиачила.

# 679
Ами нали Явор беше смисълът на живота й. Сега след като "скъса" с него се прехвърля на Ния. Крайно време беше... Mr. Green Laughing

# 680
Горкото дете,ако и към него бъде така маниакално привързана,както към Явор.....

# 681
# 682
Може и да стане точно копие на Анастасия-все тя да определя живота на децата си,тя да налага правилата,да решава вместо тях. Май в това ще се превърне Елица...

# 683
Нее, Елица е лигла, според мен няма нищо общо с Ана и няма да се превърне в нея... Mr. Green

# 684
Права си,по-скоро я виждам да истерясва,когато вижда,че губи контрол над нещата. А иначе може и да иска да е желязна като Ана,но няма да й се получи.

# 685
Определено, или поне актрисата създава такова впечатление. Mr. Green Laughing

# 686
Ана е перфектна.Тази глезла може само да й диша праха.....

# 687
Май Мартин е дете на Борис(само), а майка му в последствие ще се яви! Или нещо бъркам?

# 688
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=126159914112620&oid=153981064612912&comments

# 689
Май Мартин е дете на Борис(само), а майка му в последствие ще се яви! Или нещо бъркам?
Майка му е починала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт