Забранена любов - тема 3

• 30 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Аз не мога да разбера защо Мартин и Андрей се страхуват от Казаков-с въпросната касета не му ли затварят устата по всички параграфи..? Thinking
И аз това се чудех..
Между другото се чудя и защо Емилия се занимава с това нахално циганче. Има толкова деца, които може да си осинови..Не искам да прозвучи като расизъм, но ме дразни как постоянно я изнудва и лъже и се държи все едно му е длъжна.  Crossing Arms
Интересно ми е да видя бащата на Крис. Дали изобщо ще го дадат?

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 07:47 от lubito

# 691
lubito, те циганите по начало така се държат все едно сме им длъжни, малкият защо да прави изключение. При нас в Ямбол събориха прословутият 20-ти блок и е ужас направо. Окупирали контейнерите за смет, запалили си огън от сутринта и не мога да мина от там, дай храна, дай дрехи, дай пари. И явно има хора дето им дават, защото съм ги виждала да пушат и пият.

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 20:42 от temenuga2

# 692
И мен ме дразни Ангел, абстрахирам се от това, че е от ромски произход, но самото му държание е ужасно нагло... Tired

# 693
Да,и мен ме дразни Ангел.Не знам защо въобще са го вкарали.

Много ми беше смешен края на серията Joy

# 694
Аз забравих как свърши... Joy

# 695
Само побутвам темата.Отново нищо интересно днес.....Крайно време е да има някакво раздвижване вече!

# 696
Само побутвам темата.Отново нищо интересно днес.....Крайно време е да има някакво раздвижване вече!
и аз да ритна с пета за начална скорост. Хареса ми Митето бе. Много добре го играе алкохолик. хехе Трябваше него да вземат за Терминатор  Laughing

Искаше ми се Борис да подслушва, ама нейсе  Blush

# 697
Мразя такива като Митето. Напива се и решава да провали живота на човек.
Не се интересува от никой ,само от себе си #Cussing out. Какъв сурат трябва да си ,за да изнасилиш една жена,после да се наплюскаш и да я изнудваш ,че ще я вкараш в твоята тиня. #Cussing out

# 698
Мен не ме дразни ролята на Ангел, даже напротив. Харесвам идеята да се вкара такъв персонаж и да се покажат проблемите около него.
Ромските деца растат в такава среда, Ачо показва нравите им, това на което ги учат от малки. Обаче мисля, че Еми ще успее да го превъзпита. Wink

# 699
Ох, а вчерашната сцена с Крис, Елица и Лео направо беше комедия. hahaha Joy Толкова беше зле. Sick

# 700
Аз не можах да гледам след рекламите, какво се случи.

# 701
Май нямаше нищо запомнящо се,нито вчера,нито днес. Cry

# 702
Оф, да... Tired

# 703
Мартин нарочно ли се прави на глупак,че да злепоставя така Ева? Как го изтърпя,не знам Sick И не схващам играта на Ана с Борис-дали има нещо предвид,или наистина се чувства самотна и иска да спаси брака си.

# 704
И аз не знам за Ана... Може би и 2-те. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт