Забранена любов - тема 3

• 30 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
То си е повече от ясно - Ана пробутва чуждо бебе на мъжа си.

# 706
Е да, това е ясно, но все пак мисля, че е и самотна. А и не може да не и се е отразило изнасилването по някакъв начин. Бракът и с Борис отдавна е фиктивен, не мисля че тя го е обичала като са се запознали, не мисля че го обича и сега, но й е добре с него и й харесва този начин на живот. Докато с Димитър винаги са се обичали и с имали тръпка, даже и след толкова години. Усещаше се страст помежду им. Тя му вярваше и го обичаше. И... той я изнасили. Sick Sick ooooh!

# 707
Не знам,още отпреди изнасилването ми се струва някак по-земна,по-уязвима,не е сякаш вече желязната лейди,която с топ не можеха да разбият.Показа и човешко лице,емоции...Образът й се развива,това е любимата ми героиня в този сериал.

# 708
Да, и на мен. Мисля в новата тема да пусна такава анкета - за любим герой. Grinning

# 709
аз за Ева се чудя какви ги върти - нещо с Борис!?!

# 710
Да, има нещо там... Thinking

# 711
аз друго си мисля  - Анастасия няма да отиде да живее с Димитър, колкото и голяма тръпка да й е, или бил, тя това го е решила преди години че няма бъдеще с този мъж и не иска такъв живот, Надя - ще разбере за Светльо и лъжите му и там бъдеще няма, дали няма двамата пак да се съберат, заради децата, толкова години са живяли заедно, знае ли човек?

# 712
След вчерашния епизод се чудя вече до каква степен е било изнасилване.
След толкова малко време тя се отдаде на насилника си ooooh! А Митето с неговите искания да си тръгне от Борис час по скоро по- скоро заприлича на влюбен тийн, а не на мъж средна възраст.

# 713
Така се надявах Митето да преоткрие Надя, да се влюби в нея и да се съберат  Grinning Но след вчера май видях че няма да стане ...

Крис е голям дразнител бре, това ако беше моя мъж не знам какво да му се е случило  #Cussing out

# 714
Ами тя и Елица е една... (и ролята, и актрисата...)

# 715
Ами тя и Елица е една... (и ролята, и актрисата...)

Язък за "старите" кучета /без Ана де/, Нора ми е най- чаровна, най- интересна...Има бъдещще това момиче. Елица ми е ...боза, сори ама много е безлична, безцветна, безхарактерна.

# 716
Момичета, кой по ред беше вчерашният епизод, че не можах да гледам.

# 717
# 718
Благодаря ти мила, хубав ден!

# 719
Надето се завърна 1ironing hang

Общи условия

Активация на акаунт