АВГУСТинчета № 3

• 36 961
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Illit -и ние ,не си държим главата толкова високо,даже може да се каже,че повече стоим подпряни на леглото,отколкото да са вдигнати.

Сладури снимани ,сладури излязли.

Аз нещо взех да сдавам багажа,чувствам се уморена,изнервена... Малката или спи или реве,ашезлонг не признаваме,активна гимнастика също,задържа се по 5-10 минути максимум,без да реве.Снощи малката се събуди с писък,съответно в първия момент реших че е гладна,докато я хранех видях,че очето и сълзи.Днес вече го видях,че е зачервено и отново сълзи. Сега позаспа и като се събуди,ако е пак така, ще отиваме на доктор.Това да стоим и да си зяпаме нещо-няма такъв случай. От няколко дни през деня,не иска да яде като сме седнали,като сме легнали я излъгвам,но с моите малки гърди легналата поза ми е ужасно изморителна Sad.

# 406
misleto, може да е запушен слъзен канал. Опитай с масаж - от ноздричката към основата на носа. Няколко пъти. После, като се сетиш пак. Почиствай очето с физиологичен разтвор от вън навътре... Може да помогне.

# 407
  • София
Cambozzola - и аз сутринта се сетих за физиологичния разтвор и с него минах 2 пъти,дано има ефект,че те беше и влажно очето от сълзите. Иначе и масажа ще пробвам.
Да кажа,че за крустите,явно грешката ми е ,че не сме сресвали след нанасяне,днес сме по-добре,да видим дали ще успеем,да ги махнем.На 18 сме на ваксини,ако до тогава няма успех,ще видя какво ще каже педиатърката.

# 408
Помощ- Любов от три дена само реве,ако не спи реве независимо дали е на ръце или легнала.Няма колики,със сменен памперс,нахранена и т.н.Незнам какво да правя,а и бибка не иска-плюе я.Някой има ли идеи,какво става.

Psm, И при нас е точно така от 1 седмица  Sad На моменти направо не се издържа  Sad
Тъй като и доста се плюнчи и се опитва да си напъхва ръката в устата, но не за да смуче, а сякяш да си чеше венците, затова и аз си мисля, че явно го тормозят зъбките вече.
Взех от аптеката Дологел за облекчаване при никнене на зъбки, но една позната ми каза, че тия гелчета били много вредни за стомаха на бебо (то аз само 3-4 пъти го мазах и не знам до колко помага)  Hug
Дано бързо премине  Hug

# 409
http://www.bgphoto.net/photos/2105/o632772343377031250.jpg
Днес съм рожденничка  Grinning Да почерпя (не знам как да се види тук Embarassed, но все пак - от сърце)  Grinning
Марина, Честит рожден ден, скорпи  Laughing Laughing Laughing
Вили, и на теб честит празник с ден закъснение  Hug
Желая много здраве и любов, и много послушни дребосъчета  Hug

# 410
Маринка, честит рожден ден! Бъди много здрава, усмихната и щастлива. Нека Ивчо много да те слуша, както до сега, а и татко му, също  Crazy   bouquet nbirthday
pepe_one, честит рожден ден и на теб! И ти, и семейството ти бъдете здрави, усмихнати и много се обичайте. Това е най-голямото щастие!
pepelq6ka_81, добре дошла при нас!
Либи, да не се е стреснала малката маймунка?
psm, да не би да й е топло или студено?! Аз снощи открих защо като си тръгнем от мола след гимастика Борко изпада в нестово дране (не е рев) - много му е топло във столчето за колата, явно го спарва душичката ми. Та пробвай да променяш дрешките. Ако имате обрив да не да я сърби?! Дано й мине бързо  Praynig
мимози, помисли си какво си яла...да не примерно да си хапвала нещо с повечко подправки, примерно черен пипер....чесън?
Фитнеса е страхотен просто! Провежда се в Цариградски мол, в Gymboree! Голям купон е както за децата, така и за нас. Тук има малко повече инфо - http:/www.gymboreeclassesbulgaria.com/images/stories/sofia-initial-timetable-bg.pdf
Тази група е за деца от 0-6 месеца. Цената е 47 лв. за 4 посещения на гимнастиката (в сряда), като подарък към това е йога за мама с бебето в петък. Според мен направо си го плащаш и второто. И двете си заслужават! А и след заниманията (които продължават около 45 мин), както вчера ни нарече един от поддръжката, правим бебеландия...събираме си маси и си приказваме на по кафенце...и така до към 6 часа. Абе убиваме си много качествено времето  Party Sunglasses

# 411
Пропуснах да спомена, че първото посещение на гимнастиката е безплатно. И на йогата можеш да ходиш само ако ходиш на гимнастика  Naughty

# 412
  • София
Ех, че са хубави бебоците! Ади, всички ли са на около 3 месеца, или има и по-големи? Гледам, че някои бебоци чудно си държат главите нагоре, а моят още не може чак толкова да я вдига. И аз да попитам кога и къде е тоя фитнес, предполагам че сте го коментирали, ама съм го изтървала Embarassed
Illit  не се притеснявай, тези бебоци на снимката дето си държат главичките по изправени са на 5 месеца та затова, иначе другите си я държат ама не чак толкова изправена като по големите а и бързо се уморяват, така че споко и при вас всичко е наред.
Ето линк към бебешкия фитнес (ние сме първа група от 0-6м), жената каза че скоро ще организират още една група ако желаещите се увеличат, тъй като групите не може да превишават 14 човека, така че ако решите...

# 413
Много благодаря за отговорите.
Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet

# 414
  • София
Честит рожден ден на рожденичките, да сте живи, здрави, много много щастливи и да се будите всеки ден от една нежна детска усмивка  newsm59

П.С В сряда има дена на отворените врати в центъра така че заповядайте, но трябва предварително да се запишете. Посещението е безплатно

# 415
  • София
Много са сладки бебоците! Така ми се ходи и на мен, но не съм шофьор, а с такси ще ми дойде скъпичко, далече ми е.
Честит рожден ден на Марина и pepe_one  bouquet  bouquet Много любов и усмивки, както и послушни, здрави и спокойни бебоци.

# 416
  • София
мацки времето навън май е хубаво, има ли желаещи за разходка в парка зад мола на Хемус/ музея Земята и хората?

# 417
  • София
Честит рожден ден и от мен!  Запалихте ме с тоя фитнес, малко ми е далеч обаче, но може да се наканя някой път:)

# 418
Честит рожден ден !!!!!!!!!! много здраве и щастие!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet
Благодаря ви за приемането  Hug
Имам въпрос-днес тук при нас днес е страшно време, един вятър, дъжд,ураган направо-та ни спря тока за около 3 - 4 часа, аз си замразявам кърма , и сега кво? трябва да я хвърля ли ????  Sad   ooooh! погледнах във фризера на хладилника ,когато пуснаха тока, всичко си беше замразено .Алекс е на изцедена кърма(много се мъчихме всички , но не иска да суче като хората , мислеше си че е биберона, а имах огромно желание да чде от мен ,но..) и когато имах проблеми , замразената ми помогна доста и от тогава винаги замразявам при възможност.
 Да ви питам още нещо , вашите мъници опитват ли се да стават ,Алекс не стои на едно място вече и въобще не я интересува да се обръща по коремче, като я сложа седи и се обръща по гръб, а само и дай да става  Simple Smile 

май стана доста дълго  Blush

# 419
  • Ямбол
Честит Рожден ден на рожденичките - желая ви здраве, щастие, късмети любов!!!
pepelq6ka, моята Маги също се напъва да става, а като няма кой да й помогне на момента да се надигне и се почва едно пъшкане, цупене, хленчене...
misleto , можеш да опиташ и с отвара от лайка... също като с физиологичния разтвор, минаваш по веднъж с памучето и го сменяш.
мимози, Маги също имаше подобен ревлив период; в момента, в който я вземех да я накърмя и се почваше неистово дране (както го е описала Vchavdarova ), опъване. Не знам какво го причини, но с много разнасяне, гушкане и прилъгване успявах да я накарам да хапне...

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 14:04 от Майола Бени

Общи условия

Активация на акаунт