АВГУСТинчета № 3

• 36 078
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
И аз чакам бънджи, подобно на това на pepelq6ka_81, но едва ли ще го сложа малкия преди Коледа, че и по късно, в него.
Но всъщност знам ли, дали няма да ме засърбят ръцете  Crazy

# 616
Относно храненето, не мога да се похваля с намалена бройка, аз и не ги броя де, но поне вече хапва по-бързо, че преди висеше по час, че и повече.

# 617
  • София
Ами аз бънджито уж го взех като подарък за коледа, да се надявам че до тогава вече ще е малко по-жилав, ама не ми пречи като дойде другата седмица да го изпробвам де...
Относно храненето.. не ги броя, обаче вече 3 ден яде в 11,30 и после чак в 16,30  Shocked

# 618
Момичета, като къпахме малката преди малко глътна малко вода докато й изплаквахме главата от шампоана и се задави се много гадно... сега всичко е наред, нахрани се и преди малко заспа. Възможно ли е да й стане нещо, все пак водата беше с шампоан....?? Така се задави, че чак се разплака... много ни уплаши.

и при нас така стана една вечер! нищо й няма на малката, но ужасно се изплаши.. много плака и следващите 2 вечери, когато започвах да я къпя също плачеше... явно имаше някакъв неприятен спомен от изживяването, защото обикновено изобщо не плаче докато я къпя! после й мина дее, така че няма страшно!
Wink

# 619
  • София
Aди ти за колко го взе бънджито? А за помничките за нос ,аз съм много доволна от нашата-купих я от бейби мола ,струва 17-18 лв и измукваш с уста сополките в тръбичка разбира се.Когато бяхме със сополи пръсках стеримар да ги разводни и издърпвах голямо количество,но му олекваше много.

# 620
Kak сте,момичета ,отдавна не съм ви навестявала?
Все по-малко време ми остава,все сме навън,да захлажда ,че да си почина малко от разходки Laughing
Ние си растем,хубавеем и дебелеем Mr. Green ,само на кърма,на 5 хранения и мноооого сън Mr. Green

# 621
  • София
Така и не мога да преброя храненията,понякога посуква и след час,понякога след 2-3.
От вчера съм се видяла в чудо,един постоянен рев,няма успокоение. Баща й се пънеше,че спокойно ще я гледа вечерта,да съм излезела,прибрах се на бегом,не успяваше да я успокои,при коликите не се дереше така. Също яде по много малко и с разплаква,и от шиши отказва.Днес се очертава отново да е тежък ден.

Днес отказва да яде от гърда,засуква пуска и накрая един неспирен рев.Кърма има.Единствения начин, с който се успокоява е биберон. Опитах се да я излажа малко да посуче.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 10:25 от misleto

# 622
И аз чакам бънджи, подобно на това на pepelq6ka_81, но едва ли ще го сложа малкия преди Коледа, че и по късно, в него.

Добро утро,мамички Simple Smile
Сега прочетох за бънджитата на бебетата ...ами моето котенце не виждам дали скоро ще има нужда от подобно нещо.. Sad Най-вероятно всичко с времето си ..,но не дава признаци дори да иска да се надига или пък да сяда. Всяка сутрин го намирам най-отгоре на креватчето си или пък на една страна да се е изместил....но дотам Simple Smile Главичката си я държи много добре след сън,но ако е изморен трябва да я придържам аз. Опитвам се да му давам да си хваща играчки сам..понякога успява....но когато той си пожелае.Не знам дали има място за притеснение , че не напредваме така добре както вашите бебоци...надявам се и моят скоро да започне. От няколко нощи пък пак започна да се събужда за хапване в 4 часа.....не знам кога пак ще спинка по цяла нощ. Cry
Това е от мен за сега , малкия ми спинка все още и да взема да пийна едно кафенце Simple Smile
Приятен ден от мен  Hug

# 623
  • Русе
Добрутру!
Аз май се очертава да съм предимно сутрешна птица, че вечер само успявам да прочета какво сте писали, докато се храним.. Simple Smile

За бънджито, не знам, но аз мисля, че е рано още, поне за моето дете..
С тия нашите кърмения никога не успявам да хвана бройката и аз като red shoe. Илюзията за дълъг непрекъснат сън бе разрушена снощи, когато се събуди да посуче към 4 пъти...В такива моменти се радвам, че го взимам при мен още повече, защото иначе няма сън, братче - а така му давам цицка и двамата хър. smile3524

# 624
  • София
И аз си отстрелях вече едно бънджи в Ибей, същото като това, което Adelina е показала, даже дойде, но още му е рано според мен, защото ми е като желиран в ръцете, не може да се задържи сам струва ми се Grinning  Алексиев ми каза, че може да се сложи бебето в бънджи и по-рано от 5-6 месец, ако детето е готово, ама моето не е:)

# 625

Добро утро,мамички Simple Smile
Сега прочетох за бънджитата на бебетата ...ами моето котенце не виждам дали скоро ще има нужда от подобно нещо.. Sad Най-вероятно всичко с времето си ..,но не дава признаци дори да иска да се надига или пък да сяда. Всяка сутрин го намирам най-отгоре на креватчето си или пък на една страна да се е изместил....но дотам Simple Smile Главичката си я държи много добре след сън,но ако е изморен трябва да я придържам аз. Опитвам се да му давам да си хваща играчки сам..понякога успява....но когато той си пожелае.Не знам дали има място за притеснение , че не напредваме така добре както вашите бебоци...надявам се и моят скоро да започне. От няколко нощи пък пак започна да се събужда за хапване в 4 часа.....не знам кога пак ще спинка по цяла нощ. Cry
Това е от мен за сега , малкия ми спинка все още и да взема да пийна едно кафенце Simple Smile
Приятен ден от мен  Hug

Моето слънчице е доста живо, държи си главичката без проблем, но не хваща играчки.Отвреме-навреме ги удря и им гука,както и си хваща залъгалката докато е в устата и, но не знам дали е съзнателно.А за бънджи-сестра ми се е навила да ни подарява за Коледа, ама и аз мисля да изчакаме докато заякне Хриси

# 626
Здравейте и от мен  newsm51
Хм и ние сме назад с играчките нали сме още мънички... зазяпваме се но нищо не хващаме, почнаме да гукаме по малко инак като го закачаш и удря едни широки беззъби усмивки. Като го катурна по коремче да си вдига главичката гооолеми мъки пуфти пръхти ядосва се, но аз съм упорита за жалост моят зайо е по-упорит от мен... накрая вдига я няколко пъти и това всеки ден при това колкото пъти се сетя... Още не може да се преобръща по коремче. Изобщо назад сме с материала.
А колкото до конкурса и ние участваме ... е не сме толкова хубави и засмени колкото малкия Алекс но все пак може да ударите по едно рамо  newsm47
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170912766261667&set=a … 9.109980022354942

# 627
Здравейте,момичета!
Виждам коментирате бънджитата.На нас ни дадоха такова,което се закача.Лекарката спомена,че изобщо не са препоръчителни.И аз съм го чувала също и за проходилките,срещали ли сте по-подробна информация,че нямам време много да се ровя?То още ми се вижда ранко,но все пак.Хубав ден!Иначе дадох по едно рамо на снимките:))))))))

# 628
Здравейте и от нас с Дени!Не съм от най-редовно пишещите,но пък постоянно ви чета.Дени не е намалил храненията,даже нощно време ги увеличава.... Mr. GreenИначе още не може да се обръща,но пък по коремче много обича да седи,вдига си главичката и разглежда....Коликите още ни тормозят,вече направо ми писна да го гледам как се свива слънчицето,ама поне намаляха значително...Харесва му страшно да му пея,а особено се радва на стихчето за Щуреца и Мравката.Юмручетата са му постоянно в устата или ги наблюдава съсредоточено.
Моята коса започна да капе,ужас някакъв,понеже е доста дълга,като се навъртят на едни кръгчета тези ми ти космалаци....Момичета,да ви питам дали има и други като мен.През септември ми дойде цикъла,за кратко-около 4 дни(преди ми беше по седмица),а след това октомври и ноември-нищо!Не че се натискам,даже хич не ми и трябва,ама се чудя дали е нормално. newsm78Та това е засега от нас!Мъглата взе да се вдига и май ще излезем!

# 629
Момичета, току що се ядосах на нещо в един друг форум.Има най-различни конкурси, които се пускат във форума и мамите си участват и си гласуват.Новият конкурс, който е пуснат е за "Най-красива булка".Да, ама ограничението е да има 50 поста във форума.Според вас това правилно ли е или мен ме тресат хормоните, че се ядосвам на подобна дискриминация?

Общи условия

Активация на акаунт