Мими, честит ти юбилей! Желая ти всичко най-хубаво...и до следващият ти юбилей да си имате още един източних на детски смях и радост вкъщи!
За активната гимнастика...слагайте бебчовците като са в добро настроение. Борко в началото и 5 мин едва изкарваше там. Сега си стои и по половин час, че и повече самичък! Както почти всичко при бебоците...въпрос на постояннство и търпение!
Имам един въпрос към вас: Борко продължава сутрин от към 5-6 часа да се напъва яко...приплаква инцидентно и за кратко. Но напъните са си доста шумнички и аз хич не спя по тази причина. Вече започна да го прави и към 3 часа пак през нощта...направо ужас е
Има ли някой, на който това да му е познато? Какво може да е? Преди си мислех, че се получава от Инфакола и Саба, та ги спрях, ама нъцки...продължава си.

Не признава ни биба, ни нищо. Само на мама пръстчето, но пък е удобно, защото е навсякъде и не ставаш да го взимаш 
За ечемика,ако не знаеш,натъркай го няколко пъти със златен пръстен или просто някой да те чукне с пръст по окото неочаквано,да те стресне(може да звучи глупаво,но при мен винаги помагаха тези трикове) и ако не помогне,просто плискай често с хладка вода окото,това помага ечемикът да се"пробие"и да изтече...Надявам се да съм била полезна 
на мен ми се беше появил много гаден ечемик и ми дадоха този съвет.. капнах си точно два пъти по 2-3 капки - верчерта преди да си легна и на следващата сутрин - и изчезна напълно! малко е странно, но изглежда действа това лечение.. поне нищо не пречи да пробваш!