Къде в Пловдив??? - 16

• 79 021
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
А някой знае ли къде провеждат курсове по шивачество? Не става въпрос за много професионално обучение, но освен да си зашия копче друго не мога.  ooooh! Иска ми се да мога поне едни дънки да си подгъна  Rolling Eyes... от известно време търся, но засега неуспешно...

Към Техникума по облекло знам, че има класове със задочници. Часовете са събота и неделя. По-професионално от това не се сещам.
Познавам учителката, която води часовете, ако те интересува ще попитам за повече инфо.

# 316
  • Пловдив
Да попитам и аз.... По напред във темата е спомената нова сладкарница срещу кино "Гео Милев". Някой поръчвал ли е торта от там? Преди дни ходих до сладкарницата зад Военна болница, но нещо не ме впечатлиха. Днес мисля да отида до "Дейзи" на 6-ти септември.
Искам класическа торта, за рожден ден (кръгла с розички и надпис отгоре) и много вкусна.

# 317
Да попитам и аз.... По напред във темата е спомената нова сладкарница срещу кино "Гео Милев". Някой поръчвал ли е торта от там? Преди дни ходих до сладкарницата зад Военна болница, но нещо не ме впечатлиха. Днес мисля да отида до "Дейзи" на 6-ти септември.
Искам класическа торта, за рожден ден (кръгла с розички и надпис отгоре) и много вкусна.
Има една сладкарница в Кършияка, където правят много вкусни торти, поръчвали сме от там и сме доволни. За съжаление не й знам името, но ще ти обясня горе долу къде се намира  - значи след колето на панаира завиваш наляво по бул. България и след това веднага надясно. Тя е е малка сладкарничка, има масички отвън и люлки за деца, по това ще се ориентираш. Надявам се да съм била полезна.

# 318
нова сладкарница срещу кино "Гео Милев". Някой поръчвал ли е торта от там?
Аз писах за тази сладкарница и много ти я препоръчвам, без да имам нещо общо с тях. Сладкарницата е до градината на големия ми син и вече няколко пъти се черпим там. В момента правят 10% отстъпка за поръчка на торти или за парчета за в къщи. Много са вкусни.  Peace И аз преди време бях почитателка на тортите зад Военна болница, но последния път много ме разочароваха от към вкус - очевидно е че блъскат вътре разни боклуци.

Момичета, моля ви много спешно за отговор на този въпрос - С какъв автобус мога да стигна от Централна гара или Сточна гара до СОУ Св. Седмочисленици в Тракия?

# 319
  • Пловдив
Виж тук: http://www.gradskitransport.net/routes-avto.php
А тук можеш да си задаваш и начална и крайна точка: http://www.masov-gt.com/index.php?description=%D0%98%D0%BD%D1%82 … D0%B4%D0%B8%D0%B2

Като направих проверка излиза, че от Центр. гара е автобус 29
а от Сточна 24. Има и разписание - до сега синът ми ползва сайта и е доволен.

# 320
Е Джони, стахотно, много полезен линк Hug Благодаря ти!

# 321
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Да попитам и аз Simple Smile Някой ходил ли е скоро до Кауфланд и зървал ли е гофретник(детелинка) ? Преди няколко седмици беше на промоция  (от новата марка уреди, които мисля че са собствена марка на Кауфладн), но не знам дали е постоянен артикул или само времмено беше предлаган.

# 322
  • София / Пловдив
Гофретници си има, даже в няколко варианта от различни марки. Не знам точно този в промоцията обаче дали е още там.

# 323
  • Пловдив
Гофретници си има, даже в няколко варианта от различни марки. Не знам точно този в промоцията обаче дали е още там.
[/quot]

Благодаря bim bam, ще отида тези дни да видя какви други има. Ще се радвам ако започнат да предлагат и уредите от тяхната марка като постоянен артикул, така е в Германия и е мн удобно, защото знаеш, че такава дребна техника винаги може да намериш там и то на доста добра цена.

# 324
Към Техникума по облекло знам, че има класове със задочници. Часовете са събота и неделя. По-професионално от това не се сещам.
Познавам учителката, която води часовете, ако те интересува ще попитам за повече инфо.

miraluba, би било страхотно ако питаш за по-точни координати и цени (ако не е неудобно), ще съм ти много благодарна!  Flutter Hug  bouquet

# 325
Запознати ли сте къде в Пловдив мога да ползвам високоскоростен free wi-fi? В МОЛ-а?

# 326
  • Пловдив
И в двата Мола, Форума в Тракия, събрах още точки и от един друг форум, но доколко е високоскоростен не се знае Simple Smile

Цитат
Място : Бар "IGUANA"
Забележки : Ако не е активен кажете на персонала да го пусне
Място : Ул, Гладстон, около "Тарикати"
SSID : bTV
Място : Бар "Дали", до Главната
Място : р-т "К-2", до Джумаята
Място : х-л "Империал"
Място : х-л "Санкт Петербург"
Място : х-л "Марица"
Хотел "Бордо" (до гребната, по-точно между гребната и Братската могила, до ЖП линиите) - в района на хотела/кафето
Кафе бар "Симфония"
Картинг писта Лаута
Ресторант Ривиера. ул. Данаил Николаев
Боулинг зала AQULAND - Пловдив
До офиса на Визио Ул. Полковник Сава Муткуров 134
Кафе Енфие ул. Цар Асен 20 до ПУ
Клуб Lero - ул. Александър Батенберг 32 (главната)
Джоаната - бул.Дунав
Медицински университет – Пловдив
Университет по хранителни технологии – Пловдив
Център - Бар Петното/Ресторант Малкия двор ул. Йоаким Груев 38
Бинго Балкан
Ресторант Даяна (РТЦ)
Панаира 9та палата
"Графита" в Кичука на слизане от новия надлез посока новата митница в дясно
Ресторант "ПАСИФИК"
Кючука , около заведение "Атали"
Пицария Кастело на ул.Младежка
Билярд Клуб Straight
ОМГ "Кирил Попов"
р-т Грил зад спирката на Тримонциум
"Сладоледената къща"
Кафето на кино "Гео Милев"
Кафе бар Крокодила на 6-ти септември преди прелеза
ZaZa на Гладстон
Автогара "Родопи"
Бар "Норис" ул. "Иларион Макереополски" N: 27
Магазините на Vivacom

# 327
  • Пловдив
В Новотела също.

# 328
Здравейте!Сега видях,че има такава тема защото търсих нещо в нета.Искам да ви попитам някоя от вас правила ли е фотосесия на детето си и къде.Нашия бебо ще стане на 6 месеца след 2 седмици и ми се искаше да му направим снимки в студио.
Другото което търся са гъзарски бебешки дънки с подплата отвътре и ризка.Ние живеем в Тракия и съм обиколила магазините във Форума и Сани центъра.Нищо не ми хареса.

# 329
  • Пловдив
В Крфур-а имало някакви намаления...Някой знае ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт