Къде в Пловдив??? - 16

• 79 117
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
В кой магазин има евтини телефонни апарати, не gsm, а стационарен?

# 526
  • Пловдив
MilenaD ,в Технополис има по 10-15 лв

# 527
Момичета моля за помощ, къде мога да намеря почистващи и перилни препарати на FAIRY
и др.
Аз си взимам от едно магазинче за прилни препарати срещу църквата "Св. Иван Рилски"
Не съм сигурна, но май ги има и в магазина на Ген. Заимов

# 528
Момичета моля за помощ, къде мога да намеря почистващи и перилни препарати на FAIRY

и др.
Таблетките за съдомиялна ги видях в Карфур, но праха го нямат, и аз го търся че приятели от UK, го похвалиха много

# 529

и др.
На ул.Леонаро да Винчи 66 има малко магазинче за перилни препарати и ги има и таблетките и праха,това е близо до детска градина Малкия принц.

# 530
Някой да знае къде в Пловдив може да се намери деазепам- ампули?

# 531
Питаш за начин или място? Имаш ли рецепта зелена?

Аз търся течност или ароматно масло, което се пуска в овлажнител и парата, която излиза е ароматизирана. Може би е просто обикновено ароматно масло и ако е така, къде има разнообразие?

# 532
Не е за мен, за близко дете. Имат рецепта, но не могат да го намерят.

# 533
Не е за мен, за близко дете. Имат рецепта, но не могат да го намерят.
Ако някоя тези аптеки не могат да им го намерят (дори със заявка), според мен да търсят в София.
- Аптеката на бул. България (на кръстовището на Нева)
- Аптека Тримонциум (на Четвъртък пазара)
 -Аптеката на Отец Паисий (до х-л България, на ъгъла на Отец Паисий)
Първата е денонощна (втората мисля също), така че ако е спешно - могат веднага да проверят  Peace

# 534
ако от аптека тримонциум не намерят - не вярвам кой къде може да намери
следващ вариант - турция ако ходи някой, но е много сложно с рецептите
познати със складове аптечни също - аз имам двама, но като няма в мрежата, няма и това е
ако не намерят утре и е за дете - обади ми се, ще се обадя

# 535
  • Пловдив

Аз търся течност или ароматно масло, което се пуска в овлажнител и парата, която излиза е ароматизирана. Може би е просто обикновено ароматно масло и ако е така, къде има разнообразие?

В аптеките..............

# 536
Каспър, Drozi благодаря!  Hug Не е спешно, но е необходимо да е налично в случай на нужда. Не са им дали алтернативен медикамент, а от наш познат разбрах, че в момента по аптеките няма  Rolling Eyes Ще им кажа да проверят и в посочените от вас, и аз ще резпитам още...

# 537
# 538
От вчера има доставки на Диазепам ампули с хубав срок, Пумукъл, писах ти на лични.

# 539
  • в обкръжаващия ме хаос
Някой да има информация в Лидъл дали е добро зареждането на детски стоки, дрешките хубави ли са, как са цените? Още ли е голяма навалицата от желаещи да го посетят?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт