Къде в Пловдив??? - 16

• 79 584
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
В Лидъл всичко е до изчерпване на количествата Sad!
Ами, ♥ Sweetheart ♥ ,при това положение няма смисъл  да ходиш  до там. Tired За съжаление.

# 676
Здравейте,момичета,търся си качествено стягащо бельо-стягащ колан за една рокля по тялото,знаете ли къде мога да си намеря такова чудо?Казаха ми че прибира мазнинките,не са ми много но има какво да се желае Blush
В предишния брой на Гламър имаше снимани такива неща - гащи с много висок талия, нещо като панталонки и цялостно от талията до бедрата, на Теч, мисля се чете. Магазинът им за бельо е на главната до Годзила мисля, че беше. Освен това, Триумф мисля, че също имат такива.

# 677
  • София
Успявала съм да се стегна и с чорапогащник на Пенти - имаха модели със силно стягаща горна част на самия чорапогащник.

# 678
  • Пловдив
Благодаря на всички,къде ги има тези чоропогащници на Пенти newsm78

# 679
Момичета, къде в Пловдив има био магазин или поне био щанд?
Дървени играчки само в Катина ли има?

# 680
Момичета, къде в Пловдив има био магазин или поне био щанд?
Дървени играчки само в Катина ли има?
Какво търсиш по точно? Има био щанд в Карфур, в ДМ, по здравословните магазини. Отделни продукти има и по обикновените магазини.

Това Катина кое е? Има разни играчки в Капана срещу Мармалад или Макалали. На Железарска също бях виждала един магазин, но не знам дали още го има.

# 681
Благодаря на всички,къде ги има тези чоропогащници на Пенти newsm78
Аз съм взимала един чоропогащник на Помпеа от Севън Секъндс на главната, който се оказа, че стяга на бедрата. Може да имат и за талията. Peace

# 682
Мерси, Жени. Hug Съвсем бях забравила за Карфур. Нищо специфично не търся, ще посетим града и искам да съм подготвена за магазините. Относно  играчките - търся магазин с хубави играчки за изненадващи случаи.
Катина е на ул. "Братя Пулиеви" № 4-6, предполагам него споменаваш.

# 683
Здравейте! Тази година съм студентка първи курс в Пловдив. За 8ми декември се събрахме в ресторант Фемили и беше доста весело. Сега искаме да се съберем някъде за Коледа. Не съм от града и не познавам заведенията, може ли да ми препоръчате някое, където може да се събере компания от горе долу 30 човека, да се танцува, просто да е весело. Обмислях и за караоке бар, но като че ли първият вариант е по- добър!

# 684
  • Пловдив
Зависи какво точно харесвате, но тук можеш да разгледаш галериите и да видиш коментарите за различни заведения:
http://plovdiv.zavedenia.com/

# 685
Ами... май наистина не трябваше да ходя  Crossing Arms Нямаше машини, нямаше нищо ново и интересно от снощи и само дето бих път и чаках доста време на касата заради един кетчуп. Попитах едно момче от персонала за кафе-машините и каза, че количествата са били изчерпани и не са доставили още засега. Беше ми неудобно да питам, но може би ще доставят още  Thinking

# 686
  • гр.Пловдив
нз доколко е истина

http://news.plovdiv24.bg/211659.html

# 687
vidima, благодаря много за сайта, много е полезен! А нещо от личен опит, което да е подходящо за банкет и да може да се танцува? Има много ресторанти в сайта, но не знам кои може да са хубави!

# 688
Кафе машините свършиха вчера още преди осем,но още преди отварянето вън се виеше голяма опашка и почти всички с влизането се ориентираха към тях....и хич не бяха малко,просто хората бяха много.
А,тая госпожа вече е любимка на персонала......явно и е скучен  живота.....

# 689
  • Хасково
Моето питане е малко не на място,но ни предложиха оферта за Нова година в ресторант Филипополис в СПС хотела.Отзиви за там ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт