Къде в Пловдив??? - 16

• 79 935
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Предполагам, че така се казва, защото водата няма как да се сертифицира като био Simple Smile
Нямам идея. Така се казва предполагам Simple Smile
На етикета пише Био Вода, с бяла капачка е. Изворна е и става за малки деца.

# 181
*Бенджи* много, много благодаря  bouquet!Обадих се утре ще е там с дядо му за подробности, защо ли не попитах по рано тук, цяла година загубих.

# 182
Да попитам отново - търся ателие за поправка на куфар.

# 183
  • Пловдив
Vania P, моят син е първи клас и едва от две седмици, може би, ходи на шах. Но пък е много доволен, успява с желание да изкара един астрономически час, без да му доскучее и така.
Аз не исках много -много да ходи, че ходи и на рисуване и му стават много извънкласните дейности, ама при този ентусиазъм не искам да го спирам.  Peace

# 184
  • Пловдив
Чудя се къде ми изчезна темата, пък то не съм се записала  Embarassed

# 185
  • Пловдив
Голямо препускане беше, докато ви настигна  Mr. Green

# 186
  • В царството на мечтите
 Whistling

# 187
Kabiv, благодаря за информацията. Записах телефона и се надявам скоро да намеря време, за да посетя жената, че ми се въртят едни идеи.

# 188
Имате ли актуална информация за басейна на Новотела? Как се движат цените за вход? Мисля да водя la grande família там и се надявам да има шезлонги, където кротко да изчакаме голямото да се наплацика. Дали е топла водата? Да не простудя бебето Thinking

# 189
ами зависи как го гледаш
сигурна съм, че след това ти изказване половината форум е в потрес - четиримесечно бебе посред зима в басейн  Joy

# 190
Хо! Че той е трениран на екстремни условия. На 4 седмици го изтъпаних на централния плаж в Бургас Whistling
Ти мани форума, ами какви бастуни щях да ям аз в Градската градина от едни баби за дето съм турнала бебе на 10 дена в чувалче (слинг  Wink )
И все пак, дано да е топличка водата на басейна.

# 191
времената се менят, но бастуните ще си ги ядете където много много се перите с тези бебета
аз преди 2 седмици бях на сватба и едно гостенчетата беше на 5 дни и беше дошло от 350 км  Joy
аз като се сетя, че с първото бях канена на сватба когато бебето беше на 20 дни и не отидох, се чувствам много задръстена  hahaha

# 192
хм..не съм само аз лудата в 5 сутринта на компютъра да вися.. Каспър  Mr. Green

имам ранен въпрос : детски психолог търся за чавето.

# 193
моля, да не се обиждаме на часове - 6:15 е
ССФ отдавна е станала, направила маникюра, закуската и след малко ще буди чаветата

детски психолог знам само Радка Цанкова, но отзиви от първа, дори и втора ръка нямам

# 194
  • София / Пловдив
Вчера бяхме там, отидохме си идеята за боти за дребната, но си тръгнахме с пролетни обувки  Crazy мноооого ги харесах, на добра цена, маааалко по - големички са ни и се надявам да сме уцелили.

А на каква цена са пролетните обувчици?

35лв. са тези, които взехме. Но са от последната есенна колекция на КиК, та много се изненадах, че са в магазина напрактика на половин цена. Но имаше само един чифт от нашия номер и още едни по - малки. Явно съвсем малко бройки от по - новите е имало. Иначе от старите колекции също има - от 15 до 27 лв. вървят, но ми харесаха само от малките номера.

Общи условия

Активация на акаунт