Къде в Пловдив??? - 16

• 79 025
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Спешно ми трябва добър алерголог. В белия списък има две имена Бакалова и Маркова, но тези дни чувам различни мнения и съм в чуденка къде да закарам малката утре

Ходим при Бакалова от 3год и съм страшно доволна, само бъдете точни и не закъснявайте, не съм сигурна обаче, че ще има свободни часове за утре Rolling Eyes

# 286
Водата в басейна на Новотела е толпа, но цените вледеняващи Confused Вместо там, днес отидохме до хотел Аугуста в Хисар и си прекарахме чудесно   Party Цените са доста народни - входа за възрастен е 7.20лв, а за дете - 3.50лв Grinning Днес имаше много външни хора, но въпреки това не беше навалица в басейна. Само малко се настъпвахме в съблекалните. Водата - перфектна. Никола и бебе Иво много се изкефика. Каспърче, един поздрав от нас  Heart Eyes http://prikachi.com/images/517/2646517D.jpg

# 287
  • Пловдив
Водата в басейна на Новотела е толпа, но цените вледеняващи Confused

Joy

# 288
  • Пловдив
Момичета, искам да посещавам занимания по йога. Можете ли да ми препоръчате добри школи и курсове по йога? Къде е най-добре според вас?

# 289
  • в обкръжаващия ме хаос
В Търговски център Сани,вече има сладкарница,с торти на Неделя! smile3508  bigdance2
Къде се намира този търговски център?

# 290
Ами в Тракия,срещу Санито!

# 291
  • София
Преси за чесън има на Факелман - а те имат щандове във всички големи Хипермаркети. Моята например е от Практикер, доволна съм.

# 292
Момичета,казаха ми,че имало спортен магазин до Новотел Пловдив,някоя от вас да го е посещавала,малко инфо да даде!А,да и да споделя една радостна за мен новина-В Търговски център Сани,вече има сладкарница,с торти на Неделя! smile3508  bigdance2
Ако имаш предвид аутлет за спортни дрехи - намира се до италианския за обувки. Има Найк, Адидас и т.н. Само за сверка колко е аутлет - всички грейки бяха по 80 лв - за мен това не са аутлетски цени, но като оставим настрана цените има интересни неща. А самия магазин е към 30 квадрата - не е кой знае какво...

# 293
Момичета, искам да посещавам занимания по йога. Можете ли да ми препоръчате добри школи и курсове по йога? Къде е най-добре според вас?

Аз съм ходила тук и съм била доволна http://www.yogamudita.com/
Но всичко е въпрос на гледна точка  Peace

# 294
Ако имаш предвид аутлет за спортни дрехи - намира се до италианския за обувки. Има Найк, Адидас и т.н. Само за сверка колко е аутлет - всички грейки бяха по 80 лв - за мен това не са аутлетски цени, но като оставим настрана цените има интересни неща. А самия магазин е към 30 квадрата - не е кой знае какво...

нито го знам какъв е този аутлет, нищо ще отида, но последният път когато си купих грейка от аутлет, един от най-големите в европа такива центрове, да, грейката ми беше точно 40 евро. колко трябва да бъде 5 ли, за да се приеме аз аутлетска цена?
предишната покупка яке на найк от гъши пух на редовна цена струваше 320 лв
така че 80 лв за аутлет си е повече от ОК

# 295
  • Пловдив
Абе, не им знам аутлетските цени, но гуменки на Найк, дето си ги купих от Германия за 25 евро, тук същите едно към едно бяха намалени от 119 на 99 лева  #Crazy Ботушки, пак на Найк за 40 паунда от Англия, цъфнаха на витрината на един спортен магазин като нова колекция за 240 лева. Аз съм изумена от разликите в цените на едни и същи неща. Иначе съгласна съм, че спортните стоки и в чужбина са доста скъпи, но и у нас не си поплюват.  Mr. Green

# 296
  • Пловдив
Някой знае ли в Кичука къде сменят тик-так копчета ?  newsm78

# 297
Ха,ми грейка за 80лв звучи добре,на фона на яке Адидас за 460лв Joy!Аз щото си търся маратонки и на мъжото долнище на анцунг и затова питам,ще ида да видя какво има,ама като е 30кв,си представям newsm78!На центъра са се пооляли пак с цените,анцузите на Адидас по-скъпи от на Найк!

# 298
  • Пловдив
Някой знае ли в Кичука къде сменят тик-так копчета ?  newsm78

бул никола вапцаров 109-високия блок отдолу им адоста неща,магазини,фото,има и шивашко ателие /червено/,с надписи ТИК ТАК-ще го видиш

http://www.bgmaps.com/map/plovdiv

# 299
  • Пловдив
Мерси Elfita   Hug

Общи условия

Активация на акаунт