Къде в Пловдив??? - 16

• 79 986
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
момичета,да споделите за добър детски очен лекар  Hug

# 436
  • Майничка
Още има марионетки, едното магазинче е в началото на ул."Д-р Чомаков", почти с/у входа на Художествената гимназия, другото - на площадчето, с/у старата поща. Но повечето са животни, сякаш.

# 437
  • в обкръжаващия ме хаос
Спомням си, че преди време се коментираше къде се продават цвички, на мен ми трябват № 34. Къде да търся  Hug

# 438
  • Майничка
Спомням си, че преди време се коментираше къде се продават цвички, на мен ми трябват № 34. Къде да търся  Hug

В Златна топка с/у входа на стадион Ботев, в магазина на Пен силует на "Леонардо да Винчи", в малките книжарнички до училищата често също има

# 439
  • Пловдив
Наскоро мернах в магазина на Мат стар в Кауфланд, Тракия. За номера не мога да кажа, но имаше бели и черни  Peace

# 440
  • Пловдив
Ако ви трябват за училище огледай книжарниците около училището. До нашето продават, защото учителката по физическо иска. Книжарницата е на "Васил Левски" - точно срещу църквата "Св. Иван Рилски". В случай , че не намериш около вас.

# 441
  • в обкръжаващия ме хаос
Много ви благодаря за бързите отговори, златни сте    Hug bouquet

# 442
Търся люлеещи се понита или други животни,които стават и на колелца newsm78 newsm78....да нзнеете дали има в Джъмбо и на каква цена?
Магазина на Пешеходния мост поддържа Слончета и Кончета  Peace

# 443
  • Асеновград
Благодаря ви момичета Peace

# 444
  • Майничка
Търся люлеещи се понита или други животни,които стават и на колелца newsm78 newsm78....да нзнеете дали има в Джъмбо и на каква цена?
Магазина на Пешеходния мост поддържа Слончета и Кончета  Peace

В онзи на Гладстон (в частта от Верди преди кръстовището на дома на техниката) има кончета.

# 445
Да сте виждали някъде в детските магазини за играчки (по центъра или в Кичука за предпочитане) пеещия Мики Маус. Гледам го сега в един сайт, но не е хич евтин и искам да го разгледам добре преди да го взема за Коледа.
За рисуващата калинка (някой я спомена преди време) има ли положителни отзиви?
 Заинтригувахте ме сега и с тези новини за Бонжура, дали има намаления на козметиката?

# 446
  • Майничка
В Хиполенд го бяха строили на входа, никакъв шанс да минеш, без детето да го докопа. Laughing

# 447
Благодаря,  Гаргамела, ще ходя да го видя (сигурно ще го има и в магазина им в Мола), но ще гледам да съм без нея Laughing.

# 448
Мики Мауса го има и в Метро!

# 449
Благодаря,  Гаргамела, ще ходя да го видя (сигурно ще го има и в магазина им в Мола), но ще гледам да съм без нея Laughing.

Има го да,мисля че цената беше към 100 лева  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт