Къде в Пловдив??? - 16

• 79 023
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Момичета, някой виждал ли е такива кремчета в Пловдив:

http://www.tsveta-dental.com/index.php?page=articles&id=22

# 646
Момичета,къде да намеря кукли Уинкс на сносна цена Tired

# 647
  • Пловдив
В Джъмбо

# 648
  • plovdiv
Благодаря ви за насоките за видеотеките Hug
diangi , ти коя ползваш? Тази на Руски или тази в Тракия?

Ами тя не е точно на Руски, в пресечка се намира- ул. Братя Миладинови Peace

# 649
  • Пловдив
Момичета, някой ходи ли вече до Пени? Има ли навалица или може да се пазарува спокойно?

# 650
  • Пловдив
Момичета, някой ходи ли вече до Пени? Има ли навалица или може да се пазарува спокойно?

Не съм ходила, но една приятелка, която живее в "Тракия" каза, че нямало никакви хора сутринта. Всички са били на Лидл.  Grinning

# 651
Току що се върнах от Пени и от Лидъл,хората са навсякъде,с тази разлика,че в Пени няма опашка отвън!Не можах да разгледам всичко,но довечера ще ходя за пампи,че там са 20,99лв!Егати магазините,уж евтинко,а пак без пари се прибрах,то като вземеш всичко промоционално и ето,свършили паричките Joy

# 652
  • София
Току що се върнах от Пени, сравнително спокойно е, няма опашка отвън,бързо минах на касата, но и като качество на продуктите Лидл е по-добър. Разбираемо е защо опашките на Лидл не спират.

# 653
  • Пловдив
Току що се върнах от Пени, сравнително спокойно е, няма опашка отвън,бързо минах на касата, но и като качество на продуктите Лидл е по-добър. Разбираемо е защо опашките на Лидл не спират.

има ли детски дрешки

# 654
Не видях да има дрехи! Peace

# 655
Има ли био щанд?

# 656
  • Пловдив
Момичета, аз рядко питам нещо, но сега ми се налага.
Някой виждал ли е да се продават играчки (фигурки) на Incredibles ( Феноменалните ). Каспър, ти си ми надеждата

# 657
  • Пловдив
Аз да си повторя питането относно стъклените коледни играчки, които се намираха само на коледния базар. Някой срещал ли е да се продават другаде такива красоти?
В промоционалната брошура на JYSK гледах такива - http://www.jysk.lt/?l=5&item_id=9&catalog=352# ( на третата страница)

# 658
Момичета, аз рядко питам нещо, но сега ми се налага.
Някой виждал ли е да се продават играчки (фигурки) на Incredibles ( Феноменалните ). Каспър, ти си ми надеждата
Това е доста старо детско и отдавна отвсякъде изтеглено.
Ако търсиш за торта - забрави, направи си ги
ако е за моя приятел - имам 2 или 3 фигури, много са хубави и запазени, големи, от плат, оргинални - женската на Феноменалните, детето и мъжа - не знам какво е оцеляло. Ако те устройват - подарявам ги, щом е за моя човек. И без това децата, които си играят с тях в момента не ги познават.

# 659
  • Пловдив
Здравейте,момичета,търся си качествено стягащо бельо-стягащ колан за една рокля по тялото,знаете ли къде мога да си намеря такова чудо?Казаха ми че прибира мазнинките,не са ми много но има какво да се желае Blush

Общи условия

Активация на акаунт