мъжка офис мода

• 799
  • 2
  •   1
Отговори
Мами, помагайте и вие, нашият татко смени работа и сега трябва да сменя и стайлинга, от спортен към костюмарски, пък аз идея си нямам какво е модерно в момента, та ако може - костюми, ризи, връзки, обувки, какво сега се носи и от къде си го пазарувате.
Мерси и лек ден!

# 1
Всичко зависи от ценовия диапазон. Ако не държи на последни тенденции и т.н. хубави костюми съм виждала в аутлета до метро. Иначе не са много скъпи костюмите в Andrews. По-скъпи костюми и ризи има в Peek and cloppenburg (Boss, Tommy Hilfiger и т.н). С ризите въпроса е малко по-спорен, аз съм на мнение, че ризите трябва да са хубави, защото от някой ризи мъжете доста се потят и особено под сако става ужасно. 
Нашия татко ходи с тъмносини дънки и ризи. За ризите напоследък го убедих, че Ралф Лорен са хубави и качествени, нищо че са скъпи и не поглежда други Wink  Без вратовръзка. Костюмите само за официални срещи. Но зависи от стила в офиса естествено.

# 2
в началото на Фритьов Нансен, до кръстовицето с бул. България, има един магазин за българска мъжка мода - много прилични цени и доста добри кройки в смисъл начин, по който дрехите стоят на тялото - предполагам, че имат и нова есенно-зимна колекция
на Андрюс кройките са много безумни, за някакви извънземни мъже са - все нещо виси или стърчи, стеснява се странно ...
може да погледнете и в аутлета до Метро - също цените са прилични
ризите - зависи от модела, по-вталени се намират по-трудно, но те май са по-скоро за мъже с перфектни младежки фигури
вратовръзки избирайте най-накрая и то на дневна светлина

Общи условия

Активация на акаунт