Отговори
# 405
Dorothy: Ще се надрусат с този ацетон бе newsm78 Голямо търкане ще пада и ще се бият кой да е дежурен Flutter

# 406
Пълна глупост,в тая наша държава,то верно,че навремето имаше дежурни по седмица. Mr. Green
Чак пък толкова,да се притесни едно дете,за препарати,щото се възпитавало. Embarassed

Мое мнение,но цял ден Ви чета и специално,се обръщам към Ели,не си тормози детето да чисти,ако трябва го поощри към по добра кауза,от тая.Понякога си мисля,че Йоанка се спаси от системата за две години,и милата ми тя дори и да и липсва,училището е по добре да си стои в нас.
Извинявам се за вълнението ми,но аз не намирам,за удачно да ангажираш едно дете да чести,дъска и то бяла,по много труден начин...... Rolling Eyes

# 407
  • София и там където не се пуши
Dorothy: Ще се надрусат с този ацетон бе newsm78 Голямо търкане ще пада и ще се бият кой да е дежурен Flutter

Е то не е за деца. Дори маркерите ако се допълнят с ацетон имат още живот.

# 408
Сега споделих с Йони,и тя е имала подобен случай,че тя ми каза........."Купена от госпожата микрофибърна кърпа,ще свърши перфектно работа"...... Wink

# 409
Скъпи мами, давайте идеи! Къде да си празнуваме рождения ден и каква организация да му спретнем. У нас не става - 2 стаи с бокс.. Stop. А и 99 % от децата, които ще покани не се познават -  от новия клас са. Как да се организираме? Някой не  е бил канен скоро за да разкаже по-подробно. Аз си мисля, че без анимация няма да им се получи, но каква да е тя за тази възраст?   

# 410
Може би боулинг? Peace

# 411
nezito: как протича РД на боулинг? не сме канени до сега на такъв

# 412
Ами играят боулинг,разделени на отбори,зависи колко деца са.Може една или повече игри- по желание. След това има почерпка,торта,общо взето като в парти клуб,но вместо клоуни и аниматори ,играят боулинг и други игри ,каквито има в залата. Миналата година няколко деца от нашия клас празнуваха по този начин,останах с впечатлението ,че им харесва.

# 413
  • Пловдив
Ние тази година ще празнуваме в един квартален клуб-разбирайте джаги, билярд, ел.игри с жетони и други щуротии.Два часа яка музика/както се изрази синът ми/, почерпка и игри до захлас.Не знам на момичетата дали ще им е интересно, но  такъв е планът.

# 414
Да, боулинг определено е добре. В повечето боулинг-центрове имат меню за рожденни дни, торти ,и те организират цялата церемония по поднасяне на тортата и свещичките. Още повече, че ако помещението позвплява след боулинг играта децата си организират гонки из салона... голямо потене пада  Laughing Laughing Laughing

# 415
Игрите болен трябва да ги плати рожденика, нали? Не е доста солено? освен това сандвичи, торта, сокчета...

# 416
уф, направо си е соленичко. Особено ако не им стигне храната от менюто - започва се едно поръчване на хапки, сок и пр. А ако децата са повече ще ти трябват две боулинг писти... абе - 100-120 лв...

# 417
Скоро не съм ходила на боулинг, но си спомням, че беше доста затъмнено, с ужасно силна музика, задимено и пълно със всякакъв народ. Може би нашият боулинг няма да бъде най-подходящото място.
Разпитвах го за един миналогодишен рожден ден - беше в една от малките дискотеки. Каза, че били 6 деца и имало и други РД по същото време, в същата зала. Без анимация. Танцували били, но нямало ди джей. newsm78
Помагайте, моля Praynig

# 418
Цитат
Скоро не съм ходила на боулинг, но си спомням, че беше доста затъмнено, с ужасно силна музика, задимено и пълно със всякакъв народ. Може би нашият боулинг няма да бъде най-подходящото място.

все едно описваш Ескалибур в Пловдив. Но ако си от този град наистина, в Аква парк е по-сносно. В Новотела също, но е по-снобско.

# 419
Една приятелка сподели, че синът и иска да си празнува РД в кино Арена - ще му даде някаква сума и те ще си решат какво да правят - на кино ли ще ходят, пица ли ще се черпят, в детския кът ли ще поиграят...

Нашата род. среща мина.Кошмар - пълен - до 21.30!!!
Класната била болна и я заместваше учителката по БЕЛ, Лъчезар имаше доста оценки - кошмарно лоши, които никой не е нанесъл в бележника.Но не това е грижата - появи се даскалицата по френски и като се започнаха едни хули и оплакване от децата...Изводът - не може да овлавее класа и хаосът в нейния час е пълен, дори не можела да ги накара да си извадят учебниците. Не е написала забележка на никое дете, не е говорила с класната им, директорката и хабер си нямала, вменяваше ни вина, че така крещяла и се надвиквала с децата, че получила възпаление на гласните струни  Sick.Попитахме я какво иска от нас конкретно - искала да кажем на децата да я уважават и да им стане интересен френският.Да вметна, че моят има не една, а две двойки при нея.Ние се посмяхме от сърце на искането, а аз и казах да отиде при психоложката за съвет как да се справи.Не било нейна работа, това било наше задължение - то било взаимен процес възпитанието, на което отговорих, че бих я замолила в такъв случай да проверява и да се погрижи Лъчезар сутрин да си оправя леглото, да изхвърля боклука и да си отсервира.А, каза, че децата са много лоши, с което ни загуби от воле.Младичка е, много е млада, преподавала била на 10 и 11 клас във Френската и децата били на друго ниво и били възпитани.Пак смях - нещата са несравними.Бях бясна от всичко - от тази жена, от сина си, дойде ми много...На следващия ден отидох да си уговоря час с класната, посетих и психоложката, общо взето по общо решение на нас родителите и учителката по фр. ез. стартирах организация за провеждане на нова среща, на която да бъдем родителите, децата, психоложката, класната, французойката, ако трябва и директорката.Психоложката се съгласи, с класната имам среща във вторник.С психоложката говорих и за своите проблеми с Лъчи - жената много ме успокои, даде ми съвети и насоки, кротнах се, каза, че имам страхотно дете, да не се впрягам толкова, правилно го възпитавам - общо взето, споко!!!
Частната учителка по френски щеше да припадне от грешките на тестовете - каза, че е объркал мъжки и женски род, което е немислимо - все едно за себе си да говоря в мъжки род и смята, че е някакъв подсъзнателен бунт, с който децата наказват учителката (без да съм навлизала в подробности за ситуацията в час).
Това накратко 2 дни водя разговори с Лъчезар и днес е получил отличен по фр. за вдигане на ръка и участие!Обясних му защо е вредно да има ниски оценки, как ще кандидатсва и т.н., та се постресна.
Големи емоции бяха, сега се поуспокоих и мога да ви пиша.

Забравих да ви кажа за кутията по английски - жената е искала нещо - кутия, плик да събират думичките...но и се носи славата на лудичка, а фантазията на децата няма граници!!! Crazy

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 20:06 от Боби1973

Общи условия

Активация на акаунт