Отговори
# 525
Момичета, приятни почивни дни  и от мен. У нас се очертава горе-долу спокоен уикенд, пък да видим. С нетърпение чакам да се прибера  у дома. Обичам петък вечер!

# 526
  • София и там където не се пуши
Боби, напрегната и трвожна си. Невъзможно е да не го усещат и децата. Помисли за един абсолютно рекалсиращ уйкенд!
Не зная какво да кажа за детето, но лично аз предпочитам умно и отворено дете пред абсолютния тих и кротък пълен отличник.

А защо едното да е антитеза на другото? Не може ли пълният отличник да е умен и отворен? newsm78

Е тогава в един момент може да се окаже обратен  Joy Joy Joy Joy Joy . Няма пълно щастие.

Не се бях включвала 2-3 дни, изключихме нета, малко да ги накажем, ама те хакнали мрежата на съседите  #2gunfire и то направо си няма смисъл.

# 527
  • в полите на Балкана

Не се бях включвала 2-3 дни, изключихме нета, малко да ги накажем, ама те хакнали мрежата на съседите  #2gunfire и то направо си няма смисъл.

И аз затова не се включвам. Ограничила съм им нета до 30мин. дневно и то само ако им е нужен за училище. Mr. Green
Обаче сме обещали говорещ папагал ако завърши с отличен учебната година.   Thinking Мисля, че това ще го мотивира да учи без да се правя на клоун. Не знам какво стана, но миналата година учеше сам, дори не го изпитвах всеки ден, а инцидентно и се справяше отлично. Сега чака  да учим заедно.  ooooh!

# 528
Хахаха - що да няма смисъл - за бюджета и за тях се оказва, че има  hahaha!
Днес синчето е с мен на работа и си взе историята и математиката - беше много възмутен, че трябва да учи.Вчера по тел. ми каза, че нямал нищо за учене за понеделник, но искал да си помогне за натоварените дни от следващата седмица.Като се прибрах исках да го проверя и се оказа, че всъщност е решил да не прави нищо.
Има да навксва доста, особено по математика и , за да му помагам е с мен.Но не мога да реша и аз една задача от уч. тетрадка  newsm78!
Вчера не ходихме до Хипо, защото таткото съвсем навреме разбрал, че писмото било от името на дребоса - няколко неща, а големият още не си бил написал писмото  Mr. Green!
Приятна почивка и от мен! Миналата неделя ходихме до Костенския водопад и се отбихме до спа хотел Езерото да обядваме - цяла седмица си мечтая за уикенд там!

О, мама Раче, станали сме две!? Wink

# 529
Миналата неделя ходихме до Костенския водопад и се отбихме до спа хотел Езерото да обядваме - цяла седмица си мечтая за уикенд там!
Горещо препоръчвам,към края на лятото,имах късмета да го посетя,спахме в хотела две нощувки!
Боби,на колко км. е от София?

# 530
къде се намира? Спа ли е или само така му е името?

# 531
къде се намира? Спа ли е или само така му е името?
Ето тук...,http://www.ezeroto.com/index.html

Както и водопада.....,http://hristosvinaroff.blogspot.com/2010/05/blog-post_22.html

# 532
Миналата неделя ходихме до Костенския водопад и се отбихме до спа хотел Езерото да обядваме - цяла седмица си мечтая за уикенд там!
Горещо препоръчвам,към края на лятото,имах късмета да го посетя,спахме в хотела две нощувки!
Боби,на колко км. е от София?
Ами май 70-80км.

# 533
Сетих се къде е. До Долна баня. Там лятото бяхме на в.с. Кедър. Беше супер, но водата в басейна не беше минерална. Видях сайта на Костенския водопад. И хотелчето изглежда добре. А и цените са ОК. СПА-то изглежда малко спрямо капацитета на хотела, но за тези неща съм категорична, че трябва да се състави мнение на място Naughty

# 534
Да споделя възмущението си:  Бяхме онзи ден в Хипо. Сина си беше набелязал няколко модела ЛЕго! Дори с 25% намаление бяха по-скъпи от същите играчки в МЕтро!  #2gunfire Как е възможно да има разлика от над 30 лв на играчка ??!!! А сигурно някъде ги има и още по-изгодно!

# 535
Да ви покажа днес с какво се занимавах в къщата, но не ми стигна времето. Другата събота ще продължа Peace

# 536
  • Майничка
Мдам, Коледа наближава със страшна сила. Laughing
Светла и спорна седмица, девойки! Hug

# 537
ДО КОГА ще продължавам да купувам играчки за Коледа??
КОга ще пораснем?

# 538
  • Майничка
Голд, ти пък! Laughing
Мисли в перспектива - ще пораснеш не, ми направо ще одъртееш, когато започнеш да купуваш вълнени чорапи и долни фанелки за Коледа и РД за децата и шоколадчета за внуците. Радвай се, че още не е дошло това време! Wink

# 539
  • София
никога, просто играчките ще са по-различни и по-скъпи! Няма да е количка-играчка, а ще е истинска. Няма да е кукленска къща, а истинска!

Общи условия

Активация на акаунт