Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 879
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Мами помогнете, че ще полудея. Как се казваше италиански певец с гола глава. Откачам, че не се сещам. Дано се сетите за кого говоря.

# 421
  • София по рождение
моята лекарка е при Гала. Wink

Силвия я познавам лично. Беше най-хубавата абитуриентка, все още не съм виждала по-хубава от нея. Но, аз не раждах при нея. Още ли е в Тина Киркова?

# 422
  • в 1001-та нощ
коя е лекарката? къде приема?

# 423
helli_sun, да, много красива жена е! Още си е в ТК, аз и двата пъти родих при нея като ме насочи също нейна съученичка - Силвия Николова. Wink

a.l.e.n.a, д-р Силвия Савова се казва, а частният й кабинет е близо до Джъмбо на бул. България. Peace

# 424
  • IT
ДИМАН  newsm59 да си жива и здрава и много обичана.

# 425
Силвия Савова беше дежурна като раждах, даже ме прегледа преди да дойде моя лекар.
Наистина много красива жена! Работи в Първа АГ (бивша ТК).

Диман, Честит рожден ден - да си здрава, весела, обичана и щастлива мама и жена!

# 426
Стоунче, да не говориш за Ерос Рамацоти?
Адрианп Челентано също е пооплешивял, но Ерос май си се подържа гологлав  Laughing

# 427
*Teyа*,при мен пък беше обратното - твоят лекар ме прегледа, докато дойде тя. Mr. Green

Беше много забавно, докато ме чака за пълно разкритие, си разглеждаше сп.Ева и коментирахме какъв шампоан да си купи. Mr. Green

# 428
Не е Ерос Р., по едно време е само плешив и с русо/бяла коса, но май ще се окаже, че аз не съм нещо в час. Наистина никъде из нета не го откривам.

# 429
Открих го. Не е италиански певец Embarassed.

# 430
добро утро! аз май нямам нови неща за казване,освен,че вера пробвах една многократна пелена и останах учудена.ами тя на практика май беше мокра толкова колкото и един памперс! с две думи-доволна съм! може и да останем на памперси само нощно време:)

# 431
При нас има ужасна мъгла и не можем да излезем  Tired не ми се стои в къщиии.
За столчетата ,аз като ходим някъде си я слагам отред при мен ,нямам еърбег,карам бавничко и ми е много удобно ,макар че тя е кротка и отзад да е седи и
си гледа и си мълчи ,но отпред ми  е по спокоино,като я пристегна с коланите не се изхлузва надолу.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/11060 това е нашият бебефон много съм доволна и е на сносна цена Peace

# 432
*Teyа*,при мен пък беше обратното - твоят лекар ме прегледа, докато дойде тя. Mr. Green

Беше много забавно, докато ме чака за пълно разкритие, си разглеждаше сп.Ева и коментирахме какъв шампоан да си купи. Mr. Green

Анди, хехе, предполагам, че ти е създал настроение и повече спокойствие в очакването  Peace
Баев е много позитивен и има тънко чуство за хумор Simple Smile
Аз докато бях в предродилна двамата разглеждаха едно мое списание и си говорихме за интересни теми - например къде работя и други Wink

# 433
Открих го. Не е италиански певец Embarassed.

А кой е? Стана ми интересно Wink

# 434
Ооо не знам дали да казвам - то голяма обърквация с този певец. Той мъж ми сутринта ме пита, че му излязло името от ума. А аз през цялото време си представях Phil Collins  Embarassed. Не знам защо реших, че е италиански певец, може би музиката му ми напомня италианска музика...Но не бил той според мъж ми...имало друг който отговаря на същото описание явно Simple Smile Но аз за Phil Collins исках да се сетя всъщност цяла сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт