Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 896
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Абе, Стоунче, стига с този ВАГИНтол, бе Simple Smile Всеки път като го видя се счупвам от смях!  Joy

За протокола кърмя + 1АМ вечер, косата ми не пада.

Нощните ни хранения са в просъница и едва си ги спомням... Мъжът ми сподели, че снощи Мая е яла по един час през час... Помня единствено, че ми беше криво, че не мога да се завъртя докато си играем на скачени съдове...

# 361
Еее не знам как се казва, че съм го и хвърлила Simple Smile Пък като е смешно - лошо няма.

# 362
Еее не знам как се казва, че съм го и хвърлила Simple Smile Пък като е смешно - лошо няма.

Вигантол?  smile3534

# 363
Ей сега го потърсих в гугъла и ... не съм се объркала само аз Simple Smile. Но вярно е вигантол.

# 364
  • Бургас
я и вас да питам...от коя марка и модел евентуално бебефон сте най-доволни? мисля да купувам,но незнам какъв.нещо си спомням,че на филипс беше много хвален...нали?
Аз съм с Фишър Прайс и съм много доволна.
За мятането на главата не е признак на рахит,а се дължи на зъбите.

# 365
  • в 1001-та нощ
честно казано ние още не сме ползвали бебефона....на кумата - когато бебетоплаче - при майката се чува едноръмжане - някакъв монотонен звук и ако моне нещо по-шумно - куче, камион - това ръмжи и тя само ходи напразно

нашият - както и повечето други - предава реалния звук - чува се плач....като по телефон

а знам, че има такив аи като уоки-токи - по които можете и да си говорите двустранно - искахме такъв да вземем, но .... нещо мъжът ми не е догледал или не е разбрал

нашият - не знам дали ще го ползваме след време, може би като спи сам в затворена стая  newsm78

# 366
Записвам се в отбора на кърмещите мами с ужасен косопад. За сега не взимам кой знае какви мерки, понеже знам че няма да помогнат много много, но пък чета информацията която давате по въпроса, че може да ми е от полза.

Уфффф за съжаление и Никола се буди вечер за да яде и то доста Sad Снощи беше някакъв кошмар, а преди седмица две така хубаво си спеше това детенце. През деня си яде като за световно на 2 - 2,5 много рядко 3 часа, ама лошото е, че и вечер прилагаме същите номера. Не знам как точно кърмите легнали, ама на мен ми е супер неудобно. В каква поза е бебчо - настрани или по гръб? Иначе кошарта е прилепена до спалнята и не ставам, ама пък сядам на дупе за да го накърмя, което пък трае само 5 минути, но ми се струват цели часове.
Ще съм благодарна за съвети относно кърменето е легнало положение!

И нашият юнак си мята главата, но го прави когато се разбужда за да яде. Днес бяхме на преглед при педиатъра и добре му опипа главичката - нямаме рахит!

# 367
   На мен пък легналото положение ми е най-удобно за кърмене!И през деня кърмя така.  Simple Smile
   Креватчето е долепено до спалнята и няма решетка.Когато идва момента на кърменето само се доближавам максимално (колкото да е удобно) до бебето и го кърмя.То лежи по гръбче с главичката обърната на една страна(тоест към мен) или е обърнато към мен с цялото си тяло.Прегръщам го леко с едната(горната,понеже и аз съм настрани) ръка.
  В такава поза ми е много удобно да имам по-висока възглавница под главата си.
  След като приключи поредното цокане,просто се отмествам и продължавам да спя.  Peace

# 368
Alena,kaji marki de.kakuv e vashia i kakuv na kumata bebefon?

# 369
  • София
гаце баце, ние ползваме бебефон Philips Avent Dect 520 - много съм доволна.

ето линк:  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5640

нощно време Тодор спи сам в неговата стая и не мога без бебефон, изобщо не го чувам иначе. този бебефон е брилянтен, никакви смущения, кристален звук. освен това може да се ползва и за обратна връзка, има и мелодии - мога да му ги пускам дистанционно от родителското устройство.
препоръчвам го с две ръце

# 370
  • в 1001-та нощ
Alena,kaji marki de.kakuv e vashia i kakuv na kumata bebefon?

Hug нашият е този http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6405&lang=1

ето още инфо

he Safety 1st Digital Monitor has anti-interference numeric quality sound with 18 channels. It's a reliable baby monitor with Transmission Control System between the two units.

• Clear Digital Sound Quality
• 18 Channels to minimise interference
• Soft night light on baby unit
• Sound activated light display
• Programmable timer
• Rechargeable - up to 30 hours
• Low battery indicator
• Maximum range - 200m
• Belt attachment clip

нашит цветове са бели панели и  сиви бутони

# 371
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!
За косопада от скоро започнаха да ми пада по много малко коса и то когато я разресвам и  изобщо не ме притеснява, смятам, че е нормално, въпреки че от една година насам изобщо не ми е падала коса  Wink Може би се дължи на тези в-ва, за които Алена писа, че се съдържат в шампоана. Аз бях с много силен косопад и се оправих с Виши (аз и преди съм споделяла)  Peace

Уф днес се уговорих с една приятелка да се видим в центъра... вчера нагласих столчето за кола, захванах го уж добре, обаче пак ми е притеснено, че няма да го виждам какво прави зад мен....а ако ми се разпищи отзад направо не знам  Tired За първи път ще се возим само двамата и за първи път ще е в столчето, до сега си стоеше в коша на количката и някой сядаше до него..уф май трябваше първо да го слагам в столчето по малко да свикне... може да направя накое кръгче първо в квартала да видим как ще му понесе  newsm78
Ох, никога не съм била така нервна преди шофиране, дори и на изпита си бях айляк  Crazy
Аз забравих да се похваля, че от вчера имам кола, но то се подразбира де  Crazy

# 372
  • в 1001-та нощ
а кошът тесен ли е вече?

а при теб силният косопад кога се изяви?

# 373
ДУ!

И аз имам косопад, но  не е силен, умерен като при смяна на сезоните, честно казано му се радвам, че да се разреди малко това чудо на главата ми  Grinning, предната бременност ми се размина, въобще не ми е падала коса.

Марита ние имаме този бебефон

# 374
Добро утро!
Therisa,защо не го сложиш на предната седалка до теб?Разрешено е по закон,ако изключиш аербека.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт