един приятел заспа на магистралата за Сф 
после една приятелка наскоро родила ми каза за Виши и че на нея й помага и аз от тогава започнах да го ползвам и до сега
а сегашния му косопад може да се дължи и на факта че последните седмици си изправях косата доста често, а тя ми е много къдрава
и пресата ми е с градуси обаче ако е под 180 градуса след 5 мин все едно не съм се изправяла
но той сега наистина не ме притеснява - то са 2/3 косъма по гребена, не е като преди по една топка коса
много съм се ошашкала наистина винаги мога да отбия, ще карам по-бавно и внимателно и музичка ще му пускам, а и в крайна сметка срещата ми е само на 2 светофара от вкъщи 5 мин и да реве нищо му няма. Освен това в 2 следобед едва ли ще има кой знае какъв трафик 
То не мога да изчета всичко, затова ще се отчета
Алекси нито веднъж не скисна по време на разходки
Обаче в момента,в който го сложих в количката в Бургас и започна да пищи
Явно трябва да търся улички с павета, че да е спокоен 
Ами той като се сгъне на столчето и почва да повръща, да реве, изхлузва се надолу, не може да се намести...На връщане си го сложих да спи в коша на количката и бях рахат, ама на отиване ми беше трудно да балансирам на задната седалка с Алекси в ръце, кърмейки го и в опити да не повърна

Майка ми не престава да пита "Ама да не е дебел? Да не му се разшири коремчето ?"
Ама не е дебел - дълаг е
Vtrendy, къде си бре душа!

Пу-пу,дано е за дълго 
Цялата къща е космясала 

Препоръчани теми