Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 889
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, здравейте в този прекрасен слънчев ден:-)

Тази седмица ще е благодатна за нас, за бебчовците и за общите ни разходки Simple Smile
Моето малко слънчице се е разпял от 10 минути - чурулика като птиченце едни дълги арии хехехехе Wink
много е смешен.
Реших да експериментирам с нови пелени и взех Пуфис - не са лоши ама са ми малко хартиени, Pampers са доста по еластични.
Вероятно следващия пакет ще са памперс пак, но следващ размер - 4 -ка, че на моменти не ни издържат на количеството   Joy
Във връзка с хубавото време, предлагам една среща да си направим, за разнообразие в градинката на Народния театър, поради следните предимства:
1/ Метрото е близо
2/ Има паркинг
3/ Има голямо кафене навън

Петък: 05,11 от 13,30-14,00 - градинката на Народния театър  bouquet

# 376
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
а кошът тесен ли е вече?

а при теб силният косопад кога се изяви?

кошът не е тесен обаче не се захваща за седалката и понеже преди все имаше някой до него, а сега ще е сам реших, че столчето е по-безопано, дали не греша?  newsm78

Добро утро!
Therisa,защо не го сложиш на предната седалка до теб?Разрешено е по закон,ако изключиш аербека.  Naughty

Така ли? Аз аербег нямам Simple Smile един приятел заспа на магистралата за Сф  Laughing  да кажа че нищо му няма  Laughing  а ми каза, че отива до Ясна Поляна за домашна лютеница  hahaha

Косопада стана мнооого силен като влезнах във 2ри или 3ти мес. на бременността. Така задръствах сифона в банята, че ми трябваха 2 пакета мр. мускул/ту бо фло за да я отпуша  ooooh!  после една приятелка наскоро родила ми каза за Виши и че на нея й помага и аз от тогава започнах да го ползвам и до сега  Peace а сегашния му косопад може да се дължи и на факта че последните седмици си изправях косата доста често, а тя ми е много къдрава  Blush и пресата ми е с градуси обаче ако е под 180 градуса след 5 мин все едно не съм се изправяла  newsm78  но той сега наистина не ме притеснява - то са 2/3 косъма по гребена, не е като преди по една топка коса  Peace

# 377
  • в 1001-та нощ
не съм имала проблеми изобщо....може би веднъж след ваксина на 1 светофар ми се наложи да се протегне да му дам залъгалката - с ръка стигам до него и не ми се е налагало да го гледам (надзиравам постоянно), не е имали истерични писъци или друго "страшно"

а ако се наложи - винаги можеш да отбиеш някъде  Peace

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 08:57 от a.l.e.n.a

# 378
Алена   абсолютно си права!  Hug много съм се ошашкала наистина винаги мога да отбия, ще карам по-бавно и внимателно и музичка ще му пускам, а и в крайна сметка срещата ми е само на 2 светофара от вкъщи 5 мин и да реве нищо му няма. Освен това в 2 следобед едва ли ще има кой знае какъв трафик  Wink
 Hug

# 379
  • в 1001-та нощ
за еърбег-а - трябва да си сигурна, че нямаш - може да не се е отворил – обикновено е изписано срещу седалката до шофьора – на пластмасовото табло – ако имаш жабки там – значи няма еърбег, вероятно; а ако има еърбег – обикновено има една жабка долу – а горе панелче с надпис – еърбег

също на колите с еърбег има предупредителен стикер на панелчето между предното стъкло и вратата – от към мястото до шофьора - стикерът указва да не се поставя детско столче на мястото до шоьора

много трудно се обяснява кое къде е в колата с думи – мисля, че един опитен мъж – като погледне и ще му е ясно

нагряването на израсналия косъм – няма общо с космения фоликул (където е косопада)

израсналата коса е като израснал нокът – мъртви клетки – за тях грижата е различна от тази за скалпа и мястото където расте косъма

# 380
За еърбега - нямам : свети ми на таблото, а и ако беше видяла колата....той се е ударил първо в дясната мантинела, после колата се завърта и се удря в лявата и челно пак в дясната. Слава богу на него му нямаше и драскотина, а колата беше само с нагънати "ламарини" ходовата част и двигателя са идеални Simple Smile

# 381
  • IT
Добро утро и от нас,
аз съм се схванала нещо във врата-много е гадно.
Вчера Микеле ми беше много смешен като си облиза и осмука един по един пръстите на едната си ръка.
Главата не си я върти.
за пелените-памперс за сега, пуфис са ми много напарфюмирани, чак лошо ми става, от днес започвам да ползвам активно многократните които имам

# 382
Вчера Микеле ми беше много смешен като си облиза и осмука един по един пръстите на едната си ръка.
Joy

# 383
  • в Кошера
Докато беше по-малка Деа и се возехме само двете я слагах до мен, на предната седалка - и в зимния кош, и в столчето (зависи от разстоянията). Сега вече си я мяткам и отзад без проблем. То като се замисля, в 95 % от случаите сме си само двете в колата  Rolling Eyes

Това е нашият бебефон, доволна съм  Peace

# 384
  • Stavanger, Norway
Добре - предавам се  ooooh! Crazy То не мога да изчета всичко, затова ще се отчета  Mr. Green
Почивката в Трявна мина страхотно и спокойно  Peace Алекси нито веднъж не скисна по време на разходки  Heart Eyes Обаче в момента,в който го сложих в количката в Бургас и започна да пищи  newsm78 Явно трябва да търся улички с павета, че да е спокоен  hahaha
Докато пътувахме в двете посоки се сблъсках с един "проблем". Кошът (столчето) за кола - ползвате ли го? Аз не мога да си представя по-неудобен начин за возене на бебчо в колата  ooooh! Ами той като се сгъне на столчето и почва да повръща, да реве, изхлузва се надолу, не може да се намести...На връщане си го сложих да спи в коша на количката и бях рахат, ама на отиване ми беше трудно да балансирам на задната седалка с Алекси в ръце, кърмейки го и  в опити да не повърна  doh #Puppy dog
Между другото вече сме 6900гр  Peace Майка ми не престава да пита "Ама да не е дебел? Да не му се разшири коремчето ?"  #Cussing out Ама не е дебел - дълаг е  Mr. Green

# 385
  • София
момичета, как на предната седалка? това е най-опасното място в колата! при удар, инстинктът за самосъхранение кара шофьора да се опита да избегне удара от своята страна и обикновено насочва тази седалка към удара. и няма значение дали жената кара своето дете, инстинктът си е инстинк! най-безопасното място в колата е това зад шофьора. нашата седалка, обаче, не се побира зад шофьора и за това я слагам по диагонал на шофьорската седалка
cvetulke, как 6900 дебел, няма такова нещо, идеално си е детето, идеално! Тодор вече е почти 8, но и за него не мисля, че е дебел - просто си е едричък

# 386
момичета, как на предната седалка? това е най-опасното място в колата! при удар, инстинктът за самосъхранение кара шофьора да се опита да избегне удара от своята страна и обикновено насочва тази седалка към удара. и няма значение дали жената кара своето дете, инстинктът си е инстинк! най-безопасното място в колата е това зад шофьора. нашата седалка, обаче, не се побира зад шофьора и за това я слагам по диагонал на шофьорската седалка
cvetulke, как 6900 дебел, няма такова нещо, идеално си е детето, идеално! Тодор вече е почти 8, но и за него не мисля, че е дебел - просто си е едричък

Hug Vtrendy, къде си бре душа!
Хайде на среща в петък на Народния театър?
Ади може да дойде с Алекс, да срещнете бабаитите Simple Smile

# 387
Много сте писали бре Crazy

Ние сме добре.Преоткрихме "страшната" количка и сега спим на вън по 3-5 часа HugПу-пу,дано е за дълго Party

Косопада ми е болна тема.Найстина съм много зле.Падат кичури направо TiredЦялата къща е космясала ooooh!

На мен ми е притеснено с вит.Д.Няма Деавит,няма и Вигантол,а ние сме от по-буйно растящите,дано не стане някоя беля Tired

Ето една снимка,да го видите моят човек:

# 388
Здравейте и от нас. Ние сме си много добре, по цял ден спи само се буди да суче, бърбори си половин час и пак заспива самичка. Вечер се къпим в 8 и половина и в девет е в кошарата и заспива, буди се в 6 сутринта да суче изпраща тати на работа, малко си говорим и пак заспива. Много харесва разходките навън. Аз засега успявам да намеря Деавид все още и нямам този проблем но незнам за другия месец.
   И моята коса пада в големи количества, но не полагам някакви специални усилия, чакам да спре от самосебе си  Laughing
   Днес маи ще пропуснем разходката защото има голяма мъгла и не се вдига.
   Може ли някой да ми прати паролата за албумчето да разгледам снимките на бебоците. Благодаря предварително  Hug
   Пожелавам ви един прекрасен ден  Wink

# 389
Ади, няма никъде Вигантол или Деавит в Сф. Не знаят и кога ще има. Единствената опция в момента са едни английски витамини на капки за кърмачета, които съдържат и вит.Д. Казват се BabyVit и струват 13.50лв. Кумата е фармацевт и ме посъветва да давам от тях докато излезе новият Вигантол или заредят с българският Деавит  Peace

Общи условия

Активация на акаунт