Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 874
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Therisa,аз само искам да добавя,че след изтичането на болничните работодателя почва да плаща осигуровки на 420 лв и затова така ти е каза тази мацка.Но ти ще си получиш 90%.  Peace

# 451
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Therisa,аз само искам да добавя,че след изтичането на болничните работодателя почва да плаща осигуровки на 420 лв и затова така ти е каза тази мацка.Но ти ще си получиш 90%.  Peace
Hug

Много благодаря на всички за отговорите още веднъж  Hug  Днес така се бях притеснила ooooh! 

# 452
Към майките,които родиха Юни има ли някоя,която да си е получила  вече 1 превод майчинство?

# 453
мама миа,аз имам ето тази пелена и е супер! аз бях яко скептично настроена,но взех,че се самоизненадах жестоко:) сега мисля ако останалите поръчани от мен (на други марки и други модели.като на алекса) не ми харесат да купя още от тези,дето имам http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/peleni/reusabl … us-onesize-6.html ,това е от типа всичко в едно,за които алекса говори и иска да провери.

алекса,и днес се уверих още веднъж в ефективността на тази пелена.смених два пъти само подложките вътре,защото горното покритие на джоба дето е откъм дупето си е сухо! единия път така си и излязохме,той взе,че заспа навън и откарахме три часа,беше и акал,а това чудо всичко абсорбирало доти от акото и останали само някакви миниатюрни частички от акото,дето били по-гъсти.ма тази пелена е по-добра от памперс бре! немога да повярвам!

# 454
  • София по рождение
Към майките,които родиха Юни има ли някоя,която да си е получила  вече 1 превод майчинство?

Да, аз!

# 455
Хей мами,от известно време мисля кога е най-хубаво да пробия ушичките на беба?На каката и ги пробихме на 3 месеца а сега сърце не ми дава.Нека мамите с моми да споделят мнения.Много ще ми помогнете.

мойта си реве достатъчно и hahaha без да й пробивам ушите  Joy

# 456

Да, аз!

и аз.

п.с. родих на 5 юли

# 457
Хей мами,от известно време мисля кога е най-хубаво да пробия ушичките на беба?На каката и ги пробихме на 3 месеца а сега сърце не ми дава.Нека мамите с моми да споделят мнения.Много ще ми помогнете.

мойта си реве достатъчно и hahaha без да й пробивам ушите  Joy

hahaha Joy

А какво ще стане като се хване за обицата и я задърпа  Shocked Shocked
Леля ми си е с едно срязано ухо от малка - дръпнали й златната обеца да я откраднат

# 458
Добра вечер и от нас!

Много яко временце  Hug и ние сме по цял ден на вън. Вчера направихме един преход с бебка - 5 часа на вън  Mr. Green

Благодаря на момичетата, които се включиха по въпроса с наддаването на мойто мишле.  Hug От 5 дни и давам добака и си я хапва с голям кеФ. Аз се мъча всячески да си увелича кърмата, но за сега йок!

Скарлито, беше питала как приспиваме бебоците, аз нашата само на цица или я гушвам полулегнала и с бибката стават работите. Е, като добавим и музикален фон, разбира се  Mr. Green
Тейка, за срещата, за сега сме на линия  Wink

По въпроса с майчинските, не съм много наясно,  Embarassed което ме подсеща, че трябва да се поинтересувам  newsm78

А, за косопада и кърменето - кърмя, а косата ми пада умерено. На скоро си обнових кичурите и определено се засили след това, поизтощила се е, освен другото.

# 459
Мами, да ви питам, че съм забравила, забелязахте ли разлика в акото на бебешоците след ваксините Пентаксим и Синфлорикс?

При Ани се появи за няколко дни по-бледо на цвят ако. Мъжо настоя да ни прегледа док и да и пусне изледване на кръвта. Всичко беше в норма, освен единият чернодробен ензим, който беше съвсем леко завишен. Док каза, че било нормално, защото преди дни са ни слагали две хепатитни ваксини, освен това, това бил ензим, който се влияел от мускулния тонус и се взимал само в абсолутен покой, което при нас нямаше как да стане  newsm78
Та, се оказа, че все пак ваксините лееекичко натоварват черното дробче.

Дали при някоя от вас се отрази на цвета на акото? Страхувам се да и сложим другите ваксини, нормално ли е?

# 460
  • Stavanger, Norway
Здравейте и от мен! Ние днес се разхождахме цели 2 часа докато имаше слънчице. Алекси се захлюпи с одеалцето през глава и се събуди само за да хапне и после пак се захлюпи и заспа  Crazy hahaha Обаче нашия юнак май пак си увеличава кърмата, защото от 00 часа започва да се храни на по 1 час, а днес и през деня в определени моменти изпразваше и двете гърди и се хранеше на всеки час  Crazy Ама какво да се прави - расте детето  Heart Eyes Скоро ще трябва да минаваме на лятната количка, че зимния кош ни омалява  Crazy Като я купувахме количката и мамата, от която я взехме ни демонстрира колко е голям коша, като сложи дъщеричката си на 11 месеца вътре. А ние сега заемаме същото място като нея  hahaha От скромните 2650гр и 51см при изписването вече сме 6900гр и 64см. Дрешките му умаляват за максимум 2 седмици, а дори ги купувам по-големички  ooooh! Много бързо расте това дете, ама си е сладурко  Heart Eyes Айде лека нощ!
П.П. Маритке, привлече ми вниманието към тези пелени. А имат ли някаква номерация, че са с къпички  newsm78

# 461
  • Stavanger, Norway
Ягодка* , ние малко забавихме втрия прием на ваксините, защото бяхме настинали. Тогава го заведохме при друга лекарка и тя каза, че черното му дробче е леко увеличени  препоръча да не правим ваксината сега, а да изчакаме поне 2 месеца след първия прием. И сега сигурно ще я правим другата семдица. Та това за дробчето май е нормално след ваксина  Confused

# 462
  • в Кошера
Няма аз да решавам дали детето "иска" обеци или не. Като се осъзнае, ако прецени сама, че (не)иска, ще се съобразя  Peace

# 463
  • IT
cvetulka те са универсален размер -този модел е с велкро-други модели-такива каквито аз имам са с копченца от долу и на кръсчето и ти си ги нагласяш според бебето.
Марита утре съм планувала ходене до магазина на ест. идеи за такава пелена.
За майчинството аз се обаждах да питам HR-ите, защото болничният последния беше до 11.10 и си го получих, те ми казаха че ще ми занесат документите сега, защото трябва да платят първо осигуровките, така че още не съм получила майчинството. надявам се до средата на емсеца да дойде.
На мен пък кърмата ми се увеличава и намалявам с кеф добавката. Mr. Green

# 464
  • Бургас
 Не смятам да пробивам ушичките на дъщеричката,докато тя самата не го пожелае,тоест до съзнателната й възраст.  Peace
Аз съм взела същото решение,на мен са ми ги пробили и обеци не нося,мисля че на 16 год се преборих с нашите,и приключих да се кича с такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт