Училище със засилено изучаване на математика

• 5 509
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В 107 ОУ допълнителните занимания се водят от преподаватели от НПМГ.
Но се влиза с изпит.

# 16
Здравейте да се включа и аз по темата за 107.
Наистина приемат с изпит но определящо е местоживеенето.На мен ми казаха че нямаме шанс понеже живеем към Хладилника.
След първи клас разпределят децата по потоци - напреднали и такива които не са ориентирани към математиката.Учат и забавна математика.

# 17
Наистина приемат с изпит но определящо е местоживеенето.На мен ми казаха че нямаме шанс понеже живеем към Хладилника.
Това само за първи клас ли важи или и за след първи? Т.е. на изпитите след първи ако имаш висок резултат, няма да те вземат ако живееш далече?

# 18
След първи клас се кандидатства за 107-мо само с изпит "Еврика",който се провежда през Юни.Ако успеете да се класирате сред първите,имате шанс да ви приемат за следващ клас в училището,независимо в кой квартал живеете!Обаче по мои наблюдения бройката на приетите от втори клас нагоре е не повече от 5-6 деца за всеки клас!

# 19
Благодаря!

# 20
Това само за първи клас ли важи или и за след първи? Т.е. на изпитите след първи ако имаш висок резултат, няма да те вземат ако живееш далече?

След първи клас така наречените "изпити" не са  за да останеш или не в училището.Просто децата се разделят на такива които ще учат по засилено математика и такива, които ще си учат както в останалите училища.Даже самите преподаватели съветват родителите кое е най-добре за тяхното дете.Така ,че критериите местоживеене,по голям брат или сестра и т.н важат само за приема в първи клас.

Общи условия

Активация на акаунт