Как да се подготвя за кастинг!

• 2 775
  • 29
  •   1
Отговори
ЗдраВейте! Предстои поредния сезон на най-якото реалити и ще има кастинг и в нашия град newsm44 newsm44 Аз ше се явявам и понеже искам да ги шашардисам ви моля да ми кажете как да стане това! Така съм се амбицирала, че просто трябва да ги грабна от воле! Давайте съвети, как да се облека, какво да приказвам, какви обувки, всичко просто всичко!!!!!!!

# 1
  • София
Така като те чета си мисля, че ще ги шашардисаш и без да се пънеш много и ще те вземат Peace

# 2
Така като те чета си мисля, че ще ги шашардисаш и без да се пънеш много и ще те вземат Peace
Hug Hug Hug

# 3
На мен още от малка ми казват че съм родена за широкия екран аз това си го знам ама все пак ми трябва малко помощ. Супер сте!

# 4
Аз даже бях на един Мюзик Айдъл, но нищо не стана заради ония галфон с босата тиква с опашката #2gunfire

# 5
Димитричка, това Г прякор ли е (може така да те наричат примерно заради многото оргазми) или първата буква на фамилното ти име?

# 6
  • Ямбол
И кое е най-якото реалити?

# 7
Дай първо да ти измислим псевдоним...това име Димитричка, хич не ти пасва...

# 8
ЗдраВейте! Предстои поредния сезон на най-якото реалити и ще има кастинг и в нашия град newsm44 newsm44 Аз ше се явявам и понеже искам да ги шашардисам ви моля да ми кажете как да стане това! Така съм се амбицирала, че просто трябва да ги грабна от воле! Давайте съвети, как да се облека, какво да приказвам, какви обувки, всичко просто всичко!!!!!!!

Хубавка ли си?
Ако да и си обезкосмена на подходящите места, от воле са твои.

# 9
На мен още от малка ми казват че съм родена за широкия екран аз това си го знам .....

И на мен ми казваха същото, но освен в университета, после в ритуалната зала, после два пъти в родилната зала, май на други кастинги не съм явявала........Ами като се позамисля май само там съм се явявала повече от успешно newsm78.

# 10

Сакън! Не разваляй момата...

# 11
Все повече ме изумява липсата на въображение у един определен форумски... ъммм... интелектуален кръг.

# 12
Бях на трето място на Мис Кюстендилска пролет и съм печелила няколко конкурса в заведения, все първите места. За това мисля че не изглеждам зле, айде за да съм чесна- яко парче съм, Тупалка Embarassed
Но трябва да се подготва психически, как да се държа там, не изкам да се изложа, не всичко е външноста Naughty

# 13
През коя година спечели Мис Кюстендилска пролет?

# 14
  • При хората, които обичам
Все повече ме изумява липсата на въображение у един определен форумски... ъммм... интелектуален кръг.

По-скоро е извънфорумски Tired

Общи условия

Активация на акаунт