След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 474
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Краси, поздравления за новите ти умения и благодарности за отзивчивостта ти! Hug

# 136
  • София

ТАЗИ НЕ Е МНОГО НА ФОКУС,АМА... ooooh! ooooh! #Crazy

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 20:06 от krasminikif

# 137
Момичета, благодаря ви за всички тези споделени моменти на щастие. Искам да ви кажа, че Халит и Берг са тези, които ме доведоха в този форум. Всичко, което се помества тук - снимки, новини, видео, клипчета - ваши и на непознати фенове, новите им проекти, интервюта и т.н. ми носят много радост. Искам да ви поздравя с нещо специално. То е олицетворение на това, което представляват за мен двамата взети заедно - любов, нежност, отдаденост, хармония, радост и от най-малките неща в живота. А и изразява по някакъв начин това, което преживяха до днес. http://www.youtube.com/watch?v=ON6tYdtwv2w Хубава вечер на всички! Hug

# 138

Благодаря на всички, които така подробно ни информираха за нашите любимци!  bouquet  bouquet  bouquet

Габи, честит рожден ден!

Този път "24 часа" са дали вярна информация! 

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=656692

# 139
# 140
Здравейте!
Знаете ли дали днес е премиерата на филма за Сюлейман Великолепни?
Беше обявен за 28.10.от 20 часа по Show Tv и аз не успявам да открия тази Телевизия. Blush

# 141
ДВА ПЪТИ ТРИЯ ПОСТА СИ БЕЗ ДА ИСКАМ.ЩЯХ ДА СЕ ПРЪСНА.СЪКРАТИХ ГО.ТАКА ПО-КРАТКО
 ЩЕ ВИ ДОСАЖДАМ.
 Боже мой ,прекрасни са!Фреш,благодаря ти!
Мудреам,права си.Ако нямаше ,,1001 нощ,нямаше да се случва всичко това.
Нямаше да го има и семейство Ергенч.
Сигорно сте прочели превода на АНИ на интервюто на Халит в другата тема.
Ще ви ги припомня:,,Бергюзар е най-дългата и най-голямата любов на моя живот. Ако аз обичам една жена, а тя не ме обича нищо не бих могъл да направя. Може да опитате, но има една турска поговорка: Любов не се печели на сила. Това може да доведе само до лоши неща".
Тези думи аз тълкувам така:
Всички красиви обяснения в любов изречени в сериала,,Ти си тук,ти ме обсебваш!"
"Обичам те,защото ти завладя сърцето ми,ти си навсякъде около мен!"
"Не мога без теб,без теб земята не се върти,слънцето не свети!"и още много любовни излияния
са казани едновремено от Онур на Шехерезада и от Халит на Бергюзар.Почувствала ги е,
стигнали са до сърчицето и и са го разтопили.Сега имаме една безумно влюбена двойка,
която обичаме,на която се възхищава ме и желаеме безмерно щастие.

.

# 142
  • В тъмната гора.
Седнала съм сега пред компа и си мисля...защо при нас българите все се получава така. Ние първи гледахме 1001 нощ, даже преведохме трети сезон...но никой не обръща внимание на зрителите и предпочитанията им. Вижте гръцката телевизия какъв реверанс направиха за зрителите си, евалла.
А всъщност гърците са малко тъпички, мързеливи...и хабер си нямат за турското кино, изкуство и т.н...те са си и самовлюбени..и това не може да им се отрече. Ние сме на светлинни години от тях, дето се вика вече сме много навътре в нещата и всичко това благодарение на феновете и зрителите на първия турски сериал пуснат по нова. Вече се следят почти всички филми и сериали по турския ефир, превеждат се, докато гърците още са под еуфорията на 1001 нощ и може с нея да си останат. Да, но ето на ...Бергюзар и Халит са при тях, а ние тук само си четем новините...даже си нямаме и ФЕН КЛУБ.  Sad

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 21:45 от Мишел_

# 143
ГАБИ,МИЛО МОМИЧЕНЦЕ, ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ,УСПЕШНА КАРИЕРА И ЕДИН СИНЕОК
КРАСАВЕЦ,ОТ КОЙТО ВСЕКИ ДЕН ДА ЧУВАШ СЛОВАТА,КОИТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ НАИЗУС
"ГАБИ, НЕ МОГА БЕЗ ТЕБ,НЕ МОГА!...
                                         .[/color]

# 144
Седнала съм сега пред компа и си мисля...защо при нас българите все се получава така. Ние първи гледахме 1001 нощ, даже преведохме трети сезон...но никой не обръща внимание на зрителите и предпочитанията им. Вижте гръцката телевизия какъв реверанс направиха за зрителите си, евалла.
А всъщност гърците са малко тъпички, мързеливи...и хабер си нямат за турското кино, изкуство и т.н...те са си и самовлюбени..и това не може да им се отрече. Ние сме на светлинни години от тях, дето се вика вече сме много навътре в нещата и всичко това благодарение на феновете и зрителите на първия турски сериал пуснат по нова. Вече се следят почти всички филми и сериали по турския ефир, превеждат се, докато гърците още са под еофорията на 1001 нощ и може с нея да си останат. Да, но ето на ...Бергюзар и Халит са при тях, а ние тук само си четем новините...даже си нямаме и ФЕН КЛУБ.  Sad

Мишел, когато четях поста ти ми стана и тъжно, и весело... Тъжно, защото ми дойде наум една мисъл..., че всеки народ си заслужава съдбата. Е, да но пък съдбата ни отреди, първо ние българите да видим този прекрасен филм и това ме развеселява. Тъжно ми е още, защото е жалко, че Халит и Берг не могат да почувстват колко много ги обичаме и харесваме, те са като една първа любов, но несподелена. Но ми е и весело още, защото дали в Гърция, дали в Турция или където и да е - изглеждат щастливи, обичащи се, а и вече са мама и татко на един прекрасен син , на "най-усмихнатото бебе на света".

Наде, и двата ти колажа бих ги кръстила "Любов".  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
# 146
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Heart Eyes Мишел! Hug

Тука сме ,къз, абе то от нашия форум по -голям фен клуб дали има! Ама на,Юнанистан фенките пътуват с часове да си видят любимците,а ние пратихме нашата Гала да пита за първия брак на Халит и тъпата Гизем. Мани,българска работа! ooooh!

Сега като стана студено и винаги си спомням за началото на филма в България,за незабравимите първи теми,където кой видял ,кой не се басираха момичета ,че Керем и Онур са братя, Mr. Green Laughing, за неизчерпаемата енергия и безкористност, и ентусиазъм ,и добротворчество на  теб ,на Щеф ,Ерика ,БЗ,Севи  Hug Heart Eyes Heart Eyes да ни давате всякаква информация за филма,актьорите , местата ,нравите и обичаите, турската кухня., магичния Истанбул! Дали аджеба съществуват такива гръцки феи? newsm78 Не знам,може и да има,ама въпроса  `Защо  са в Атина ,а не във Варна или в София виси на нашата шия като воденичен камък! И жалко за което... Щото - абе ний си ги Обичаме  Най-Многооооо! Sunglasses Sunglasses Ох,снимките и видеото са прекрасни,пак отивам да гледам.... Ето ,малко сладко за десертче,в студената нощ....

Габи,честит празник ,джанъм скорпион! Hug Hug

И нека страстите ни не утихват Невър!
Бинбиргедже сме фенс Форевър!

На всички мои съфорумки - приятна вечер и спокойна нощ! Hug Hug

# 147

Наде, и двата ти колажа бих ги кръстила "Любов".  bouquet  bouquet  bouquet
Наде,прекрасни са ! Hug Hug

# 148
# 149
  • В тъмната гора.
Hug Hug Hug Heart Eyes Мишел! Hug

Тука сме ,къз, абе то от нашия форум по -голям фен клуб дали има! Ама на,Юнанистан фенките пътуват с часове да си видят любимците,а ние пратихме нашата Гала да пита за първия брак на Халит и тъпата Гизем. Мани,българска работа! ooooh!

Сега като стана студено и винаги си спомням за началото на филма в България,за незабравимите първи теми,където кой видял ,кой не се басираха момичета ,че Керем и Онур са братя, Mr. Green Laughing, за неизчерпаемата енергия и безкористност, и ентусиазъм ,и добротворчество на  теб ,на Щеф ,Ерика ,БЗ,Севи  Hug Heart Eyes Heart Eyes да ни давате всякаква информация за филма,актьорите , местата ,нравите и обичаите, турската кухня., магичния Истанбул! Дали аджеба съществуват такива гръцки феи? newsm78 Не знам,може и да има,ама въпроса  `Защо  са в Атина ,а не във Варна или в София виси на нашата шия като воденичен камък! И жалко за което... Щото - абе ний си ги Обичаме  Най-Многооооо! Sunglasses Sunglasses Ох,снимките и видеото са прекрасни,пак отивам да гледам.... Ето ,малко сладко за десертче,в студената нощ....

Габи,честит празник ,джанъм скорпион! Hug Hug

И нека страстите ни не утихват Невър!
Бинбиргедже сме фенс Форевър!

На всички мои съфорумки - приятна вечер и спокойна нощ! Hug Hug

Оооооо страшни бяхме, това бяха много хубави моменти...много. Бяхме като попивателни за всичко ново и непознато.

Общи условия

Активация на акаунт