След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 382
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Марман, ето мила! http://www.cinemakulubu.com/cemalim.html Берг тук е много сладка!
Между другото това е партньора й и във "Маслинова клонка", в който участва с баща си.

# 616

[img]Преди се гледаше без проблем от тук, но виждам, че частите  … izlek.com/cemalim Не знам защо никога не се споменава за това участие на Берг. Тук е с онази къса прическа, с изрусена на места коса. Страшно ми харесва, толкова е чаровна. marman, ако ти попадне нещо, пусни линк. Бих го изгледала с удоволствие още веднъж.

Mydream, случайно открих само тази снимка.Благодаря ти за разяснението!Не знаех за това участие на Берг.

# 617
Наде,страшна си!!! Laughing Hug Hug
Не знам дали има нужда от ключ,но щом си преценила-така да бъде! Laughing
За всеки случай! Laughing

# 618
Майдрийм,
Е, те за това говоря, с нещата,които поствате в темата,докосвате онази струна в душата ни,
карате ни да се връщаме с носталгия към миналото,да прегръщаме силно,това което имаме
и да гледаме с копнеж,към бъдещето.   Hug Hug Hug
Фреш  Hug Hug Hug

# 619
Марман, ето мила! http://www.cinemakulubu.com/cemalim.html Берг тук е много сладка!
Между другото това е партньора й и във "Маслинова клонка", в който участва с баща си.

Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 620
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър вечер дами! Hug Hug Hug Hug Hug
Хайде и аз да си напиша коментара по изминалата 9-та серия... Thinking
Такааааа, Яман реагира както очаквах. За кой ли път доказа, че държи на Ферайе и много я обича. Peace
Много ми харесаха Мелек и Дилара, вижда се, че ще дигнат бунт в най- скоро време. Очаквам бутане на правителството... hahaha hahaha hahaha hahaha
Съслара отново показа какво ДОЛНИЩЕ е като извика съседките да унижава Фери, но тя отново доказа колко класи има над гадината като се държа мъжки в тази ситуация. Peace
Сервет, както винаги смотаняк, а пък Неджиб и Месут...нямам думи. ooooh! ooooh! ooooh!
Толкова озлобени същества може да роди единствено СЪСЛАРА ДЕВИЛ. Неджиб го разбирам, но Месут...е, вярно е че каза най- накрая какво го мъчи и на двата обекта на свойта мъка, но отношението му към Ферайе направо е... Crazy
Селма очаквам сега да ги забърка едни...мани, мани...абе стъкмистка е тая и ще се земат с Месут...усещам го. Ще се настани в къщата и чак тогава Съслара ще се види у празници. Mr. Green
Нема да смее нищо да й каже, пък камо ли шамарки да й бие. Проблема на Селма е , че някак си се е въвела в заблуждение, че ще наказва с действията си Яман и Фери...( а и на двамата много им пука за нея) Mr. Green
Кадир и Сервет май се приземиха след изборите за "ПРЕДСЕДАТЕЛ" , оказа се, че не винаги и при всички обстоятелства колят и бесят в Урла. Случайте с работниците и изборите много ми Аресаха...виде се, че Яман може да се справя с проблемите и те няма да му попречат.
Много ми Ареса и физиономията на бившия Председател дето си мислеше, че поста му е в кърпа вързан. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кевсер се държа като пълна селянка...направи сума глупости в тая серия. Кой пък и каза, че така ще задържи Топрак? Само дето сега връщайки се при Сервет ще е в неудобното положение на гъз в коприва. Е сега вече ще й разгонят фамилията. Mr. Green
Да обобщя...лошото е, че отново има лъжи. Оффф, на къде ли ще избие всичко това? ooooh!
Сервет сигурно в злобата си ще разкаже всичко, ще украси нещата и ще стане страшно. Sick[/Офффф, свърших!!! Сори за дългия пост, дано успеете да ми фанете мисълта у въздуха. bowuu bowuu :bowuu:b]

# 621
Наде направо ме уби с този колаж. newsm10 Невероятна си   love001 smile3525 Винаги страшно се забавлявам с коментарите и творенията ти

# 622
Жане за баладата Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap
Фреш,права си.Така си е.Едва ли някой е забравил думите му,,Когато обичам някоя жена,не и изневерявам.Няма смисъл заради някоя ФЛЬОРЦА ДА ПОДЛАГАМ ВРЪЗКАТА И ЛЮБОВТА СИ НА ИЗПИТАНИЕ".Но покритото мляко,котките не го ядът!
Целият Балкански полуостров и половин арабски свят са му хвърлили око на синеочко,
а той мъжкар,че дрънка.

# 623
Мудреам,Данайче,всички в тази тема са прекрасни!Самия факт,че красивата любов
в една приказка успя да ни обедини
жени с различна възраст и съдба говори ,че сме чувствени,сантиментални,
емоционални душички.Такива жени не може да бъдат други освен прекрасни!!!

,,Всички в къщи ме обичат!
                                            Сърчицата им ми принадлежат!
Едното въпреки,че му вярвам за всеки случей го заключих.И ключето на вратлето.Много мераклийки,боже мой,много!"

.

Наде, остави ме без думи! Hug Hug Peace Peace  bouquet  bouquet smile3525 newsm51  love001  love001

# 624
# 625
Зизу ,много ти е интересен коментара! Hug Hug Hug
Не го бях мислила  този вариант Селма да влезе като снаха в дома на Захиде.Е,тогава наистина  какво ще се случи,не ми се коментира.
Но всеки рано или късно си намира майстора.Та и със  Захидето може така да стане-нали толкова примира по тази лигава госпожица.А дали за нея,или за благоволението на Аккован,това е отделен въпрос.
Но времето ще покаже..Времето и сценаристите. Laughing

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 21:54 от fresh13

# 626
Наде,страшна си!!! Laughing Hug Hug
Не знам дали има нужда от ключ,но щом си преценила-така да бъде! Laughing
За всеки случай! Laughing
Hug  bouquet

# 627
Наде, колажът е с  много идеи!   bouquet  bouquet  bouquet
 Оставаш вярна на стила си - любов, приземяване и още нещо...
За ключето съм за - поне за онова кътче специалното ...в сърцето...да остане запазено завинаги...за там се иска парола и тя се казва БЕРГЮЗАР... Heart Eyes

# 628
[/img]8.jpg[/img]
На моята любима учителка с признателност и обич.
Мар Томова - желая ти всичко ,което един мъж като халит може да даде!Също здраве и много хубави мигове с нашата тайфа!!

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 09:40 от Danaya14

# 629
Хайде момичета лека вечер на всичкии,че утре съм на училищее

Общи условия

Активация на акаунт