След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 566
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Планет, поздравявам те за твоя ден рожден, както и всички в темата
и ви пожелавам чудесен 30 октомври!  Hug Hug
Тази седмица сме глезанки на съдбата - с тези уникални мигове с Халит и Берг, довечера е Безкрайна песен, утре предаването, почти е сигурно, че ще видим бонбончето Али,  другата седмица сме в Хърватска...и нов епизод с Берг... Hug

http://www.youtube.com/watch?v=BkFasBm0DG0&feature=related

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 14:17 от Mydream

# 257

Мисля, че снимката, на която Али е по летни дрешки е правена преди месец и половина, когато се появи интервюто с Берг и Бюлент във вестник "Сабах". В материала журналистката беше отбелязала, че Халит е пристигнал с Али на снимачната площадка. Другата снимка, на която Али е с яке, според мен, е направена от екипа на предаването, което ще видим утре, защото Берг е със същите дрехи, с които е на снимката с водещата на предаването. В текста под снимката пише, че Али е като малък пътешественик и снове напред-назад между Измир и Истанбул. Едно от заглавията към снимките гласи, че Али се е превърнал в талисманче на екипа на БП.

# 258
Варна, благодаря ти, миличка!  Hug
Много е хубаво това, което си превела! Съгласна съм с теб за периода, когато са правени снимките и аз направих връзка с дрехите и времето.
Талисманче...Много сладко звучи. Талисманчето Али Ергенч. Grinning

# 259
  • София
Mydream ,НАПРАВИ МЕ МНОГО ЩАСТЛИВА,ДОРИ БЕЗ ДА ГО ОСЪЗНАВАШ,ЧЕ ТЕЗИ ДНИ МИ БЕШЕ ФИКС ИДЕЯ ДА НАМЕРЯ,ТОЧНО ТЕЗИ КЛИПОВЕ ЗА
ИСТАМБУЛ.... УЖ НЕ СЪМ СУЕВЕРНА,НО ДЪЛБОКО ВЯРВАЩА В Д О Б Р И Т Е ПОМИСЛИ НА ХОРАТА И В И Н А Г И СЪМ ВЪЗНАГРАДЕНА ЗА ТОВА,БЕЗ ДА
ЧАКАМ МНОГО И ЕТО....Т И   СЕ ПОЯВИ ,НОСЕЙКИ ИЗПЪЛНЕНАТА МИ МЕЧТА....
БЛАГОДАРЯ ТИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ И НЕ СПИРАЙ ДА НИ ИЗНЕНАДВАШ С ЧУДЕСНИТЕ СИ ПОСТОВЕ,НЕ САМО С ХУБАВИТЕ "КАРТИНКИ" Joy,НО И С ИНТЕРЕСНИТЕ ТИ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА Heart Eyes Heart Eyes

ЦВЕТЕТО НА   И С Т А М Б У Л !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 260
Краси, всички сме възнаградени, мила! Hug
 Виж тези бузани и тези живи очички! Разтопена съм! А пък Берг каква слабост ми е, не ме питай... Hug

# 261
[
Краси, всички сме възнаградени, мила! Hug
 Виж тези бузани и тези живи очички! Разтопена съм! А пък Берг каква слабост ми е, не ме питай... Hug

Али наистина е станал много хубав! Heart Eyes Истинско момченце си е вече, особено на снимката с якето- на нея е във версия "девет месеца". Grinning

# 262
Али наистина е станал много хубав! Heart Eyes Истинско момченце си е вече, особено на снимката с якето- на нея е във версия "девет месеца". Grinning

Варна, помниш ли как беше наречен Али от репортерите на канал Д при изписването му - "дете на любовта" - такива са децата на красивата любов - красиви, /знам от личен опит  Joy/ а и с тази прекрасна мама и харизматичен тати - всяка следваща версия ще е още по-хубава. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 15:32 от Mydream

# 263
  • София
СКЪПИ МОМИЧЕТА,ТОЛКОВА СЪМ ПРЕВЪЗБУДЕНА ОТ ПРЕКРАСНИ ЕМОЦИИ И СПОМЕНИ ЗА ЛЮБИМИЯТ МИ ГРАД,ДАНО НЕ Е ГОЛЯМ  spam2,НО НЕКА
СЕ ПОЧЕРПИМ И ОСТАНЕМ С ХУБАВИТЕ СПОМЕНИ ОТ НАШАТА ПРИКАЗКА И МИСЛИТЕ НИ,ЗАРЕДЕНИ С МНОГО ОБИЧ КЪМ  АЛИ бей Joy Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 15:55 от krasminikif

# 264
Краси, следобедното ти кафе е чудесно! Утре ще видим Али в действие. Със сигурност ще бъде вълнуващо, толкова го чакаме това видео. Сто процента казва "мама", за "татко" не знам...Знам само, че Халит е на седмото небе със своя син...
До довечера!

# 265
Малкия бонбон Али е като нарисуван.Жив и здрав да е на мама и тате,както и на нас Heart Eyes Heart Eyes
Също така да ни го показват по-често за радост на душите ни!!

# 266
СКЪПА ПРИЯТЕЛКО ПЛАНЕТ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! КАКВОТО И ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ, ТО СИГУРНО ВЕЧЕ Е ПОЖЕЛАВАНО, НО НЕКА ТИ СЕ УМНОЖИ СТОКРАТНО. БЪДИ ВСЕ ТАКА С ГОЛЯМО И ДОБРО СЪРЦЕ, С ПРЕКРАСНА ДУША, КОЯТО НЕ СПИРА ДА СЕ ВЪЛНУВА ОТ ПРЕКРАСНИТЕ НЕЩА И ДА ГИ ПРЕВРЪЩА В НАЙ-ВЪЛНУВАЩИТЕ КЛИПОВЕ. ПОЖЕЛАВАМ ТИ КРАЙ ТЕБ ДА ИМА САМО ОБИЧ И УСМИВКИ.

# 267
  • София
СЕВИ,БЛАГАДАРЯ ЗА 4 ЧАСТ love001  love001  love001

newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525

# 268
Mydream,клипът за Истанбул е прекрасен-много ,много ти благодаря за този  чуден поздрав! Hug Hug Hug

# 269
  • Plovdiv

На едни хубави очи, на едно добро сърце,
на един прекрасен човек, който за мое щастие ми е приятел!
 Честит рожден ден, Планет!

Ако има нещо по-ценно от здравето,
по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта,
нека и то да бъде твое!

Общи условия

Активация на акаунт