След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София-Банкя
Тепърва ще има да страдат Яман и Фери, но си представям деня в който ще се обърне палачинката

# 316
  • В тъмната гора.
Прислужницата е страшна-само подслушва и явно после всичко разказва на Сервет.

Ами аз пуснах джанлито, като тя му казваше, Фери имала дете , но умряло. Сервет каза, че ще я разберем тази Белгин Филиз. После прислужницата си поиска парите  и накрая прати поздрави  и хиляди подмазвания към семейството на Сервет.

# 317
  • В центъра на България
Винаги  каквото правиш, после се връща като бумеранг. Предполагам, че прислужницата доста ще
страда от това което прави сега.

# 318
Наближават избори и
Зафер си мисли ,че Яман се е отказал
Но Яман каза на хората ,че след като са му предложили да участва в изборите и той е приел - ще си стой зад обещанието и ще се яви на избори.
Зафер му се похвали че Кадер ще го подсрепи и Яман му каза: Тогава няма от какво да се страхуваш ,наби?
Селма реши да се възползва от чувствата на Месут и да се пречка в живота на Яман.

# 319
Топрак попите на вечерята не може ли да се вижда с вуйчо си.Дядо му каза ,че не може защото Той е забранил.А Сервет ,че никога няма да се сдобрят с човек ,който се е оженил да лоша жена

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 00:22 от Danaya14

# 320
  • В центъра на България
Прислужницата е страшна-само подслушва и явно после всичко разказва на Сервет.
Ами аз пуснах джанлито, като тя му казваше, Фери имала дете , но умряло. Сервет каза, че ще я разберем тази Белгин Филиз. После прислужницата си поиска парите  и накрая прати поздрави  и хиляди подмазвания към семейството на Сервет.
Цитат

Мишел_, много благодаря за информацията , но той и даде нещо. Какво ли е?

# 321
  • на морето
Мишел , Данайче ...  bouquet

# 322
  • В тъмната гора.
Яман пита как е минало гостито и Ферайе каза, че  е минало много добре. Яман и отговори, ще видиш с времето колко добри хора са комшиите ни.
Неджип заплашва Мелек и то за последен път, че ако проговори с ферайе още веднъж ще се разведат.

# 323
Момичета,извинете,че нахълтвам така...,но как се казва майката на Берг? newsm78Нали също е актриса ,или аз греша. Hug

# 324
PLANET Hug Hug

ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ ПОЖЕЛАНИЯ, КОИТО СИ ПОЛУЧИЛА  ДНЕС!
ЧОВЕК С ДОБРО СЪРЦЕ И РОМАНТИЧНА ДУША,  КАТО ТЕБ,  ГИ ЗАСЛУЖАВА!
БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА С БЛИЗКИТЕ ТИ  ХОРА!
НЕКА ТЕ ДА ТЕ ДАРЯВАТ С МНОГО ЛЮБОВ!

ВЕСЕЛ КУПОН!

# 325
  • В тъмната гора.
Хванаха Кевсер, тя каза ,че отива на събиране в училището, но свекърва й веднага се обади на директора и каза, аз щях да дойдада на събирането, но Кевсер тръгна  итогава разбра, че Кевсер е отишла при майка си.
Сервет също я предупреди, ако не приеме условията на семейството му да си върви.
Тя каза "толкова ли е лесно", но той каза, че това е положението.

# 326
  • на морето
Момичета,извинете,че нахълтвам така...,но как се казва майката на Берг? newsm78Нали също е актриса ,или аз греша. Hug
Да , правилно , актриса е , както и покойният й баща .
Името й е Хюлия Дарджан.В "1001 нощи " има епизодична роля , като майката на Бену .

# 327
  • София-Банкя
Яман спечели! Сега ще му разгонят фамилията

# 328
# 329
  • София
ЛЕЛЕ,СЕГА СТАВА СТРАШНО,КЕВСЕР И ФЕРАЙЕ В ЕДНА КЪЩА #Crazy #Crazy НО ФЕРИ КУПИ КЪЩАТА,НАЛИ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт