След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 536
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Привет,момичета ! Hug
МАЛЕЕЕЕЕ ,какво гласче  ooooh!Алиджим бебек ooooh!...най после да го чуем на живо. #Crazy newsm44

АНИ,благодарско . smile3525
Момичета, няма да ви изброявам да не пропусна някой ,само ще кажа
Просто сте невероятни !!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Относно серията снощи я изгледах по късно,бях на работа. ooooh!
Ами ...какво да кажа ,Захиде няма скоро да се ОПРАВИ #Crazy ,тоест да приеме Фери като снаха.Каква злоба само ,извика чак комшийките си за да унизи Фери.Тая жена май се страхува някой да не заеме мястото и в къщата. newsm78 И най вече ,че загубва влиянието си над любимия си син Яман.Вече си мисля ,че и Дилара ще и се противопостави...ами тя направи първи опити. Peace И Мелек ще я последва скоро...С какво желание само Фери уши и подари рокличката на Бейза, и не ми се мисли детето като разбере  малоумния и баща какво направи как ще реагира.
Браво на Месут,събра кураж да си признае пред Селма ,но дали ще продължи в същия дух... newsm78
Селма ,направо си е Селмище,голяма злобарка ,как се звереше само на Кевсер. ooooh! #Crazy ooooh!
Много се чудя на акъла на тези жени ,Селма и майка и за отношението им към Кевсер newsm78 newsm78 newsm78
Каква вина има  Кевсер ,че брат и не се ожени за Селма ??? newsm78 Thinking ooooh!
И аз мисля ,че Фери трябваше да каже на Яман за Топрак след изповедта и пред майка му,момента беше удобен. Thinking
Относно страстните сцени ...аз мисля ,че и двамата на моменти са ДЪРВЕНИ Joy Joy Joy
Имаше само един момент ,който ми напомни един друг такъв  #Crazy #Crazy #CrazyМай беше втората вечер в къщата на Яман ,бяха седнали на леглото ,започна да я гали с ръце и .... #Crazy #Crazy #Crazy бяха много хубави.

# 481

Добре, де! Като не иска - не иска! И по-добре! Вижте го тук !

ТЯЛОТО ТИ УХАЕ, КАТО РАЙСКИТЕ ГРАДИНИ!

ЗАЩОТО И ГЛАСЪТ НА ХАЛИТ ПРЕДИЗВИКВА ПЕПЕРУДКИТЕ!  Embarassed

Планет, много красива сцена. Любима сцена. Чакана. След нея дълго си представяш как е продължила вечерта. Берг и тук е по-скованата, но е отдадена. А Халит дори да не я докосва, само да я гледа - в погледа му има страст, любов, желание... Благодаря ти, че ни я припомни.  Hug

# 482

Добре, де! Като не иска - не иска! И по-добре! Вижте го тук !

ТЯЛОТО ТИ УХАЕ, КАТО РАЙСКИТЕ ГРАДИНИ!

ЗАЩОТО И ГЛАСЪТ НА ХАЛИТ ПРЕДИЗВИКВА ПЕПЕРУДКИТЕ!  Embarassed
ПЛАНЕТ  Hug Hug Hug
След този твой клип ме мога да правя никакви сравнения! Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ти,че ни го припомни !  bouquet
Какво да кажа-невероятен е Халит! Hug Hug

# 483
Варна,благодаря за преводите и за видеото! Hug Hug Hug

# 484
  • В центъра на България
Привет момичета , колко малко ме нямаше, а вие сте имали удоволствието да се
порадвате на малкият Али.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=454414477382&comments

# 485
  • В центъра на България

Ονούρ-Σεχραζάτ: “Είμαστε πολύ ερωτευμένοι”!
Δημοσιεύθηκε: 31.10.10 13:02

http://www.gossip-tv.gr/story/62417/onour-sekhrazat-eimaste-polu-eroteumenoi

# 486
  • В центъра на България
Планет благодаря ти , че сподели тези красиви моменти от нашата приказка. Hug Hug Hug  bouquet

# 487
bab4i, колажът с бебе Али е невероятен! А в статията от гръцкото издание има толкова хубави думи за отношенията между Халит и Берг, които не са нови, но представляват винаги страхотно удоволствие да ги четем и преживяваме.  Hug

# 488
Бабчи,благодаря ти! Hug Hug Hug
Дори и Гугъл превежда  статията прекрасно в случая-
за голямата им любов и утроеното им щастие!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 489
  • В центъра на България
Варна, винаги съм казвала че си нашето слънчице. Днес го потвърди отново. Благодаря за всичко.  Hug bouquet

# 490
  • В центъра на България
Fresh13,  днес си била неуморна в новините.  Благодаря за всичко, което си направила за форума.  love001 newsm51

Незнам на кого е този колаж , намерих го във  Facebook и много ми хареса затова реших да го споделя с вас.
Miki, thank you very much. Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 18:27 от bab4i

# 491
# 492

Варна, миличка! Hug Hug Hug! това беше десертът на седмицата!    bouquet  bouquet  bouquet
Боже, какво излъчване има Халит! Все едно е прегърнал цялото щастие на света!

MIKI,   bouquet!

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 20:01 от Mydream

# 493

- Хайде сега да си спомним Бюлент -  Двамата стоят един срещу друг, и изведнъж Бюлент се втурва рязко към нея!  hahaha  И ти да си , и ти ще се дръпнеш! Аз имам усещането, че тя ако не се дръпне, той може да й  разбие зъбите! hahaha Незнам дали това е маниер на Бюлент, или хрумване на режисьора, но аз лично не си представям така целувките. Той така бързо я напада, сакаш се стреми да я изненада, преди да е  избягала!  Peace    

Ама доколкото си спомням и Халит е завъртал главата на всяка своя партньорка!  newsm43
    Да не говорим, че завъртя главите на  жените  от целия Балкански полуостров! И не само!  Naughty

# 494
Varna, Miki....БЛАГОДАРЯ!!! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт