Отговори
# 480
  • Пловдив
Честито Рождество Христово и от мен!Да сте живи и здрави, в домовете ви да има любов и разбирателство, а в душата ви - много светлина и спокойствие!
bg_desi , стаскам палци! Hug

# 481
  • София
Деси, имаш най-добри пожелания и от мен!

Мари Simple Smile Още не съм ти честитила рожбата - честита радост! Да расте силна и щастлива, обгърната от любовта, нежността и силата ти!  Hug

# 482
Момичета, много хубаво стискате палци - пак съм си у дома  Hug Grinning

Прие ме една младичка и явно неопитна акушерка, която ми изкара акъла  #2gunfire - опипа ми корема и компетентно се изказа, че бебо е напречно, обясни ми кое е глава, кое - дупе, и взе да ме подготвя за утре (дадоха ми стая, взе ми кръв, пусна ми запис на тонове, искаше да ме бръсне даже...). Аз толкова се вкиснах, че направо си поплаках, тя пък ме успокоява, ама накрая си казах, че кво толкова, утре ще си гушкам бебето и това е най-важното, и т.н. После обаче дойде лекарката, пусна ехографа и изненада - бебо си е все така на мястото, макар все още да не е слязъл в малкия таз  newsm68  Толкова се зарадвах, че чак разцелувах лекарката от щастие   Crazy  После си хванах багажчето и да ме няма, докато не са размислили.

Не ми се размина обаче прегледът - шийката е поизгладена, имам някакви бегли контракции и в общи линии ми казаха другата седмица да очаквам събитието. Толкова се вълнувам!!!

# 483
Не ми се размина обаче прегледът - шийката е поизгладена, имам някакви бегли контракции и в общи линии ми казаха другата седмица да очаквам събитието. Толкова се вълнувам!!!
И ние се вълнуваме Simple Smile  Hug

# 484
  • Пловдив
bg_desi, Hug Стискам палци и до НГ да си имаш чудно подаръче  Hug

Честита Коледа на всички и от нас  Heart Eyes

# 485
  • ул. "Мечтание"
...и в общи линии ми казаха другата седмица да очаквам събитието. Толкова се вълнувам!!!

И ние се вълнуваме!  Party Mr. Green Heart Eyes Не остана, ей. Crazy

# 486
Браво на беб Деси, стои си мирно и кротко и чака старта Hug Дано всичко да мине , както си си го представяла Hug
Нощни очи, а ти имаш ли някакво шесто чувство кога ще е събитието?
Само като се замисля, най-силното усещане в живота ви предстои!За мен и двата пъти бяха толкова силни и вълнуващи, а си представям ако бях успяла  да родя както винаги съм искала Hug

# 487
  • ул. "Мечтание"
Тц, нямам кьораво предчувствие тоя път.
Ама нали и моя миг наближава и съм се вторачила май повече там.  Joy

# 488
Момичета, много хубаво стискате палци - пак съм си у дома  Hug Grinning

Прие ме една младичка и явно неопитна акушерка, която ми изкара акъла  #2gunfire - опипа ми корема и компетентно се изказа, че бебо е напречно, обясни ми кое е глава, кое - дупе, и взе да ме подготвя за утре (дадоха ми стая, взе ми кръв, пусна ми запис на тонове, искаше да ме бръсне даже...). Аз толкова се вкиснах, че направо си поплаках, тя пък ме успокоява, ама накрая си казах, че кво толкова, утре ще си гушкам бебето и това е най-важното, и т.н. После обаче дойде лекарката, пусна ехографа и изненада - бебо си е все така на мястото, макар все още да не е слязъл в малкия таз  newsm68  Толкова се зарадвах, че чак разцелувах лекарката от щастие   Crazy  После си хванах багажчето и да ме няма, докато не са размислили.

Hug Praynig

# 489
  • ул. "Мечтание"
Преди малко се усетих, че днес цял ден имам доста силни, макар и безболезнени контракции.  Mr. Green Много се развълнувах. Може да не дочакаме януари или да ми се сбъдне съня, че раждам на първи!  Joy

# 490
Преди малко се усетих, че днес цял ден имам доста силни, макар и безболезнени контракции.  Mr. Green Много се развълнувах. Може да не дочакаме януари или да ми се сбъдне съня, че раждам на първи!  Joy

Охоооооо!!! Май ще се състезаваме на финалната права  Laughing Hug

# 491
  • ул. "Мечтание"
Тц, няма.  Rolling Eyes Ще ме превариш, аз ще си карам само с мераците за сега. Simple Smile

# 492
Това ми мирише на предчувствие  Laughing Хайде, де, Янче, дай една прогнозка Simple Smile

# 493
Това ми мирише на предчувствие  Laughing Хайде, де, Янче, дай една прогнозка Simple Smile
Аз ще ти дам една прогноза:До 1 седмица си родила!100% Joy

# 494
  • ул. "Мечтание"
До 1 седмица си родила!100% Joy

Айде, за по-сигурно - до 2 седмици!  Sunglasses Mr. Green
Все пак гадателството не е точна наука.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт