Отговори
# 465
Момичета, аз родих секцио, всичко мина добре, но сега усещам раната като едно огромно удебеление, вече бебчо е на 9 дена, така че е рано да се оправя напълно, но имам чувството, че сякаш имам някакво срастване в областта на раната, дърпа ме, опъва ми.
Незнам дали е нормално.

# 466
Ани, браво за хубавите новини!
Нощни, хубаво е , че намери доктор , който да те подкрепи, сега ще ти е по-спокойно , макар, че няма да се стигне до доктор Hug
Колибка, може би е нормално.Аз както написах вече , при второто ми секцио възтановяването беше без грам болка, чак не можах да повярвам, не знам дали е настройка от моя страна или нещо друго но не очаквах да е толкова безболезнено този път.

# 467
  • ул. "Мечтание"
Колибка, нормално е. Може още дълго да е така, не си прави илюзии, дълго време може да имаш кофти усещания (което далеч не е задължително разбира се).
Стандарнто дават срок от 6 месеца за зарастване и възстановяване, ако операцията е протекла без усложнения. Не си давай зор.

Мари  Hug
Днес бях и на една чудесна среща на Родилница и толкова съм ентусиазирана и така ми се приповдигна настроението. Нямам търпение вече да раждам.  Crazy

# 468
Kolibka, видях, че имаш проблеми с кърменето. От кой квартал си? Обади се на тел. на Асоциацията за подкрепа при кърмене, за да ти изпратят човек. това, което описваш, може да е сериозно, хубаво е да се погледне и то веднага.
Иначе за секциото - това е коремна операция, ще отнеме време докато нещата се пооправят.
Нощни, супер!
Ани, ще ти пратя на лични.
Деси, много се радвам за теб!

# 469
Толкова много се зарадвах, защото лекарите в Бургас ме убеждават, че едва ли не е задължително да родя секцио и то планово, което на мен изобщо не ми харесва!
Все още не съм открила лекар в Бургас , който да ме подкрепи, затова ако има някоя майка, която след секцио да е родила нормално в Бургас, нека да ми пише при кой лекар се е случило това.
Да в Бургас е много трудно да откриеш доктор,който да се навие на "риска"ВБАЦ,Казвам риск,защото за тях си е така.Нямат необходимия опит и не им се занимава.Предпочитат да заложат на сигурното-секцио Confused......И аз не съм чувала за случай на вагинално родени в Бургас след секцио....Моят доктор за сега е навит,ноооо е навит против волята си Mr. GreenИ изобщо да си призная не вярвам че ще се наеме да ме изражда естествено.За сега казва,че съм ок,но ме и кара да си направя предоперативна подготовка,което за мен си е доста показателно.според него е рутинно...но на мен ми мирише на ресекцио.Както и да е.Да излезем накрая всички живи и здрави. Hug

# 470
# 471
Честито Рождество, момичета! Нека Богородица бди над всички майки и дечица и нека има много топлина и доброта в домовете ни!

# 472
Честито Рождество Христово !

Казват, че Коледната нощ е тиха, казват, че е свята,з атова Ви пожелаваме най-красивата и истинска Коледа. Нека всяка снежинка, която пада от небето е една ваша сбъдната мечта.
Нека сиянието на тези светли празници озари Вашите
сърца и Ви донесе здраве, удовлетворение
и сили за бъдните дни.

# 473
  • ул. "Мечтание"
Честито Рождество Христово!!!

# 474

Честито рождество Христово !
   Любов, любов....... и сбъднати мечти !  Hug
   Снощи сънувах, че ще раждам нормално и ме подготвяше една жена, казах си: "значи пак ще раждам Самуил имам втори шанс"  Simple Smile

# 475
Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.

# 476
Честито рождество Христово и от мен, момичета! Бъдете живи и здрави и Богородица да бди над нас и нашите дечица!  Heart Eyes Hug

Аз си стягам багажа за болницата, след малко отивам да видим в каква поза е бебо и ако всичко е наред, ще се прибера, ако не - утре ще си имаме цезарче.  baby_neutral Не мога да направя повече от това, което съм направила, остава ми само да се надявам. Много целувки и сърдечно благодаря на всички ви за подкрепата!!!  Hug

# 477
  • ул. "Мечтание"
Деси, с теб сме!  Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Моля те, пиши ми едно есемесче да кажеш какво те чака след прегледа. Иначе ще си мра от притеснение какво става с вас. Дано бебето си е с надолу главата!  Praynig Praynig Praynig

# 478
Деси, успех, всички сме с теб, дано бебе е заело правилната позиция Hug

# 479
Момичета, Честито Рождество!
Много радост и на всички пожелавам леко и прекрасно раждане!

D&D&D и аз сънувам разни такива работи, но още не съм родила нормално даже и на сън  Mr. Green - все е някой друг  Laughing снощи сънувах пак че съм в болницата, оная нощ колежката раждаше...

bg_desi много здраво стискам палци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт