Отговори
# 450
Благодаря за мненията. Благодаря и на Мунка за инфото, което прати на личния. Ще търся и второ мнение от лекар.

# 451
Нощна,живи и здрави да сте с Божката! Hug
Като обикновено си ми много полезна с инфото за зелените зеленчуци.Ама би ли дала предложения поименно...Тъмнозелени?!-Може би спанак,коприва,брокол... newsm78  А? newsm78

# 452
Еления, баш! Марулите също. И всичко, което със зелен цвят. Simple Smile

# 453
  • ул. "Мечтание"
Еления, почвай да пасеш!  Hug

Деска, надявам се, че ви се е разминало с по-малкото зло!  Praynig Радвам се, че всичко е вече зад гърба ви.

# 454
Момичетааааааа!!! newsm44

Бебо се е обърнал, но главата още е високо и може пак да се завърти. Моля ви, казвайте какви и по колко клекове да правя, за да го "фиксирам". Единствените, които знам, са от йогата - клякане с широко разтворени крака, докато бедрата станат успоредни на пода, задържане и ставане. Другото е просто да стоя клекнала ниско долу на цели стъпала пак с широко разтворени крака, като лактите подпират коленете и ги държат разтворени. Други идеи или къде да намеря инфо?

Много ви благодаря предварително!

Между другото, макар че ме е обзела страхотна еуфория, почна да ме хваща малко шубето, защото днес бебо излезе 3500 гр...

# 455
Деси и тук да те поздравя! Hug
Супер много се радвам за теб!
Клековете които описваш са достатъчни. Peaceза фиксиране.
Аз съм ги правила несъзнателно докато се подмивах с отварите за гъби hahaha
Няма повече да се върти,това е финалния въртел! Wink
Между другото, макар че ме е обзела страхотна еуфория, почна да ме хваща малко шубето, защото днес бебо излезе 3500 гр...
Споко и ние сме толкова ,а съм 7 дни след теб Mr. GreenПросто ще раждаме големи момци!!! Mr. Green

# 456
Мерси и тук, Еления!
Дано да си права за финалния въртел  Grinning А момците ни да са живи и здрави, ще се справим  Hug

# 457
  • ул. "Мечтание"
УРААААААААААААААААААААААААААААА!!!
Леле как се зарадвах като прочетох сега.  Heart Eyes

Клековете които описваш са достатъчни. Peaceза фиксиране.

Дам, така е.  Peace
Само без паника сега, не го мисли колко е голямо, на ехографа знаеш много вяра да нямаш.  Hug Пък това че е голямо бебето го погледни от добрата страна - вече има по-малко място да се врътка и шанса да си остане в правилната позиция е по-голям!  Hug  bouquet

Аз също нося добри вести.  Flutter Имам зелена светлина от доктора от ЖК-то да раждам нормално. При това ми каза, че ако реша мога да му се обадя, когато тръгна да раждам, въпреки, че по принцип не израждал. Много готино ми стана. Вече план Б е уреден, пък нека да не стигам до него.  Whistling

Днес бях при хомеопата. Поговорихме си, казах му за плановете си, той ми каза, че добре съм решила и други окуражителни неща. Много съм happy! Ще се видим януари месец пак да говорим специално за раждането и да ми даде неща, които могат да ми потрябват и така.  Mr. Green Смело напред. Нова година - нов късмет! Може пък да спрем най-сетне черната серия!  Sunglasses

# 458
Desi, хубава новина,  всичко ще бъде наред, не се тревожи, не го мисли колко е голям ще излезе, няма къде да ходи  Simple Smile

# 459
  • Бургас/Пз
Момичета здравейте, следя темичката от време на време, но си признавам, че от доста време не съм ви чела!

Вчера бях на ФМ и съм много окуражена от думите на лекаря, че няма пречка да родя нормално, въпреки секциото, даже дори е препоръчително, защото за сега няма никакви медицински причини секциото да бъде повторено. Също така каза, че при първо нормално раждане и второ спешно секцио, заради позиция на бебето, по никакъв начин не дават да се смята, че третото раждане няма да бъде нормално.

Толкова много се зарадвах, защото лекарите в Бургас ме убеждават, че едва ли не е задължително да родя секцио и то планово, което на мен изобщо не ми харесва!

Все още не съм открила лекар в Бургас , който да ме подкрепи, затова ако има някоя майка, която след секцио да е родила нормално в Бургас, нека да ми пише при кой лекар се е случило това.

Дори обсъждаме с мъжа ми да дойдем в София, ако се налага и да стоим ако трябва и цял месец преди раждането, но ако намерим лекар на който да се доверим.
Моля ви за имената на лекари, които се съгласяват да водят нормално раждане в някя Софийска болница. Няма значение дали ще в Токуда, Майчин дом, Шейново , Тина Киркова, само да е съгласен лекаря.
Благодаря ви предварително, а сега се връщам да ви чета!

# 460
  • ул. "Мечтание"
Ани, чудесни новини!   bouquet

Надявам се да успееш да си намериш подходящ лекар.  Hug

# 461
ani_d ако нямаш против да раждаш в Шейново, там при Диков е имало случаи на нормални раждания след секцио. За съжаление там май във всички случаи бебето е отделно от майката.

# 462
  • Бургас/Пз
ani_d ако нямаш против да раждаш в Шейново, там при Диков е имало случаи на нормални раждания след секцио. За съжаление там май във всички случаи бебето е отделно от майката.

А този д-р Диков същият ли е, който го пишат и в Токуда?
В Шейново бебета не бяха ли отделно от майките?  newsm78
Извинявам се, че питам толкова много , но не са ми ясни правилата в болниците в София?

# 463
  • ул. "Мечтание"
А този д-р Диков същият ли е, който го пишат и в Токуда?
В Шейново бебета не бяха ли отделно от майките?  newsm78

Да, същия Диков е. Той вече не работи в Токуда.
Иначе в Шейново са отделени бебетата, което е кофти. Но не във всички родилни отделения е така.  Peace
Всяка болница си е със собствени правила.

# 464
Еха хубави новини, браво  Laughing  Hug

Общи условия

Активация на акаунт