Отговори
# 675
Надничам за новини от Нощни, дано всичко мине по план Praynig
Следващия път ще се включа с поздравленията  Hug
Зозима, да е здрав и много щастлив малкия ти мъж  bouquet

# 676
zozima, жив, здрав и щастлив да ти е рожденика    Tada

# 677
Нощни, продължавам да стискам палци! Цял ден влизам и като видя движение по темата, с такъв трепет влизам и очаквам да си писала за щастието!  Hug  Hug  Hug
Дано всичко е по план и сте добре с бебока!  Praynig
zozima, да ти е жив и здрав рожденика и късметът да е винаги с него!   ura

# 678
Пууу, ама сега ги разбирам нашите лекари, дето не щат да чакат!  Mr. Green То голямо търпение трябва да имаш значи - ето - нон-стоп отварям темата да видя има ли новини от Нощни и лекинко се разочаровам като видя, че не е родила още или пък че няма инфо за това  Mr. Green
Нощни, прекрасно раждане ти желая, мила!  Heart Eyes

КрисиHug   bouquet

# 679
  • ул. "Мечтание"
Тази сутрин в 00:45 часа, в дома си, след планиран домашен VBAC, се роди Искрен - 3900 гр, 52 см.
Същинското раждане продължи около 23 часа. Беше доста интересно преживяване. Накрая напъните си бяха  Shocked. Бая време сигурно няма да мога да си седна на д-то, така ме разпъна бебока. Има голяма глава като баща си. Joy Иначе нямам разкъсвания и охлузвания. Всички се чувстваме отлично, макар аз специално да съм доста изморена и гладна Mr. Green!

# 680
  • София
Нощни очи Честито! Да ви е жив и здрав сина и много да ви радва, а ти бързо да се възстановяваш!

Много се радвам! Ти си ми вдъхновението Simple Smile Дано всички имат желаното раждане като тебе!

Честито и на другите майки родили наскоро, щастливо детство на децата ви Simple Smile

# 681
Тази сутрин в 00:45 часа, в дома си, след планиран домашен VBAC, се роди Искрен - 3900 гр, 52 см.

Нощни очи, честито! Поклон пред смелостта ти! Здраве и щастие за цялото ти семейство Simple Smile

# 682
Браво, Нощни!
Страшно се радвам за теб и за малкия Искрен!
Бъдете живи и здрави!!! 
   bouquet

Вчера следобяд роди и моята приятелка с брадавиците, за които бях питала тук - нормално, много бързо и лесно каза, че е било.
Все повече естествено родени бебенца да има и щастливи майчета!

# 683
  • Пловдив
Нощни очи,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ти успя!!!
Честито малко ангелче!!! А ти бързо да се възстановяваш  Hug

# 684
Нощни очи честито и от мен! Весело и безгрижно детство желая на Искрен!
Поздравления за смелоста!!  bouquet  bouquet

# 685
  • Пловдив
Нощни, честито!Да е жив и здрав малкият Искрен и да расте смел и решителен като майка си! Hug

# 686
И тук  ти пращам много целувки и адмирации Янче!Ти си нашия герой!
Айде позкарепи се с някоя друга пастичка ,че чакаме подробен разказ! Wink
......................
Днес изминава точно една седмица от раждането ми и мога да кажа,че все едно не съм раждала.
Явно има голямо значение кой доктор как реже и шие.Евала,на моя за труда.Оправда си несигурността по раждането ми поне с добра работа по секциото. Laughing

# 687
Поздравления Нощни очи, просълзих се при новината, още повече, че ти я беше писала. Да ти е жив и здрав Искрен и много да е весел и искрен Laughing
Очакваме подробен разказ, поне да го преживея с теб, като не успях на яве.

# 688
БРАВООООО ,МИЛА НОЩНИ , ТОЛКОВА СЕ РАЗВЪЛНУВАХ И ЗАРАДВАХ!ТИ НАИСТИНА СИ НАШИЯ ГЕРОЙ!!!ЦЯЛ ДЕН ЩЕ МЕ ДЪРЖИ НОВИНАТА!БРАВО!БРАВО!БРАВО! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ИСКРЕН!МНОГО ДА ВИ РАДВА И ИЗПЪЛВА ЖИВОТА ВИ С КРАСИВИ МОМЕНТИ!

# 689
 HugНощни очи, разплаках се! Браво момиче, браво!  Hug От няколко дни раждам с теб, да знаеш!
Да сте живи и здрави цялото семейство и да имате цялото щастие на света!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт