Ипократис Пападимитракос или Огнян Симеонов?

• 20 448
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Здравей, аз се опитах да си запиша 4ас на 20 септ, но ми дадоха за 20 октомври, но това е може би защото исках 2 часа един след друг. Може да е имало и преди това единичен час. Струваше ми 60 лева, като това включва пъроначална консултация и още две след това (2-та и третата са около 3-4 седмици след първата. На мен втората ми е на 12 ноември, а третата сигурно ще ми я даде за началното на декември). След това мисля съм чувала, че всяко следващо посещение ще е по 50 лева (на мен това вече ми се струва малко множко, но ще видим).
Ако има още нещо питай. Телефоните са му в офиса, и за съжаление не мога да ти ги дам сега.

# 16
Хм,предполагах аз че ще има забавяне в записването на часове,но нищо,ако реша да ползвам него,ще чакам,а май все повече се навивам да отида при него Peace
Би ли ти представлявало трудност да ми дадеш телефоните?И ако не ти неприятно,дръж ме в течение как вървят нещата при теб.Друго си е да имаш кой да наблюдаваш и да се навиваш още повече WinkАз ще го посетя по скоро за да свалям килограми,макар че добре ще ми дойдат и малко лекции на тема как да се храним здравословно.
Цената си е добра,тази първоначалната,но и на мен ми се струва множко след това да се дават по 50лв.
Искам да е те питам,той съобразява ли се с режима ти,в смисъл,ако ставаш в 9 сутринта,а е трябвало на закусиш в 8 или обяда ти е точно в 12 и не трябва да се просрочва времето?Аз съм с две деца и времето ми е толкова кът,ако ме разбираш Simple Smile

# 17
  • Пловдив
Мисля, че можете да си продължите разговорите на лични. А ако искате да пишете за някой от двамата диетолога можете да използвате темите за тях - дала съм линковете на предната страница.
Успех в отслабването!

Общи условия

Активация на акаунт