Лакове за нокти - тема 17

• 40 646
  • 709
  •   1
Отговори
# 60
Страхотно оформена тема - тези цветове лак са ми любими за този сезон, а на анкетата гласувах с "не" Blush

# 61
  • София
аз пък от много чудене каква лакова изгъзица да спретна днес напук на времето се наклепотих с КА 675 - много хубаво наситено холограмно розово, което на дясната ръка матирах (получи се невероятен велур), а на лявата оставих да лъщи холограмно  Crazy Crazy

интересно се получи   Blush само че с телефона не докарвам никаква снимка - ни цветът като хората, ни блясъкът  #Cussing out

# 62
светкавично бързи сте  Laughing    
Харесвам велурени и матови лакове , но не на моите нокти  Peace  

# 63
  • София
У нас няма проблеми с миризмата на лак и парфюм. Обикновено е запалена ароматизираща свещ през зимата. На мъжа ми не му прави впечатление. Правя всичко навсякъде. През зимата гледам да не се лакирам вечер, за да има време хубаво да се проветри и измирише преди да си легнем, защото и двамата не можем да понасяме миризми по време на сън.

# 64
Първо да се запиша и аз в прекрасната ни нова темичка!   bouquet

После да си споделя, че гласувах понякога, въпреки че имам само два матови и нито един велурен, но много ми харесва как стоят предимно върху други нокти. На моите се застояват само два дни, защото хем боли хем сърби както се казва - хем ми харесва да ми е различно, хем бързо ми омръзва!  Joy

Иначе аз като ви слушам и направо съм си облагодетелствана - моето мило не само, че не му пречи да си правя маникюра около него, ами ми дава съвети и понякога дори подава своите пръстчета да си правя опити върху тях!  Heart Eyes Ми как да не си го обичам милото...

Колекциите ви са страхотни! Моята е много скучна и скромна, като се върна от пазар ще снимам и ще постна.  Simple Smile

# 65
Направих си най-сетне маникюра, който исках. Grinning Скапах се, от два дена се занимавам с него - па пилих, па купувах лакове... пфф. Но съм доволна.
Обаче докато се натуткам и се стъмни, а светкавицата променя екстремно цветовете и не исках с нея, та само тези два кадъра са що-годе фокусирани /и максимално смалени, за да не се мажат допълнително/.

Сега по темата: ще трябва да отговоря с "Не знам". Никога не съм си купувала и, съответно, лакирала с мат или велур. Rolling Eyes Просто не ме привличат и до момента, обичам лъскавото, ама пък може и да ми хареса, ако пробвам, та тази опция ми е най-оптимална. Някой ден бих си взела, може би, един матов топ, за да проверя.

Лу, аз пробвах това с вестниците и пиячката - не ми се получи, но и аз отказах да се мъча след 2 нокъта неуспех.

# 66
Аризона, много е хубаво!

аз имам само 1 велурен лак на Мода, зеленичката мента, обаче не ми харесва

# 67
Аризона кое е това червено?

Иначе си се справила блестящо, много е красив и как блестии  Heart Eyes.

# 68
аз имам само 1 велурен лак на Мода, зеленичката мента, обаче не ми харесва

той е мат, не е велур  Peace

Аризон, чудесен е!  Hug
пп за другото не съм съгласна с теб  Naughty

# 69
Мерси, момичета!  bouquet
Има си своите кусури, които ми вадят очите, но с времето и практиката...

Jana d' Ark, червеното е 024 Flormar Selection. Но имай предвид, че е нанесен върху бял лак, което може би е изменило цвета му малко. Мисля, че е малко по-тъмен иначе.

Бубс, за кое не си съгласна - за матовите/велурени лакове или за онова? Grinning

# 70
В момента си майсторя един обърнат френски, който отдавна съм си намислила. Да видим за първи опит как ще ме оцените  Mr. Green

# 71
  • Варна
Аризона, супер ти е маникюра, струвало си е усилията!
И аз гласувах с "не знам", още не съм се добрала до матов топ, но ми харесва и искам, само да заредят в  ДМ
NocemberRain-  Омбре-то е страхотно, не се притеснявай ако не успееш да го разходиш, ние нали му се порадвахме  Laughing

# 72
Бубс, за кое не си съгласна - за матовите/велурени лакове или за онова? Grinning

за онова  Crossing Arms

и за да не е спам, поздрав:

# 73
  • София
аз не харесвам нито матови, нито велурени, нито омбре. Blush

Аризона, честити нови нокти, хубави са, без да се сърдиш обаче, аз харесвам повече квадратни Wink

Noir, страхотен лак (два различни ли са?) и нокти Hug

ето моят нов лак от днес:

# 74
  • София
Оф еми не ми харесват матовите нокти.Имах на мода,обаче хич не се възприех с тях Crossing Arms
Всички имате много хубави колекции Heart Eyes
Адри,омбрето ти е един път  bouquet
А пък моятта колекция,която скоро пусках и е не повече от 35 лака Ивчето като я видя каза следното: е,че само това ли е/или нещо от сорта/  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт