Лакове за нокти - тема 17

• 40 634
  • 709
  •   1
Отговори
# 630
И понеже винаги съм си била директна да се изкажа по въпроса.  Mr. Green
Несигурна си била доста с линиите и модела се различава доста. Но се е получило супер!!!!!!! Аз никога не мога да докарам толкова прави линии, по скоро моите ще са пътя София- Варна със завоите.  Crazy
Като прочетох първото изречение мислех, че критиката ще е голяма  Mr. Green
Благодаря. И не, че се оправдавам, но лакът ми за рисуване доста се е сгъстил, разтяга се и гладка линия е абсолютно невъзможна.

# 631
Долс, това Sparkle-licious ли е? Аз го подарих на сестра ми, че тя искаше брокат... Ето тя как се беше направила последно с него:

http://lh4.ggpht.com/_o9PvuPWuPzE/TNA5MxVgmDI/AAAAAAAAFs4/gyvSaN … s400/IMAG0001.jpg

Да, това е цвета.  Heart Eyes

Аз днес си купих матовият топ лак на Rimmel от ДМ. Ето как изглежда на нокти. На мен ми харесва, но нямам база за сравнение.  Mr. Green
Има много странна широка четка.  Laughing

От кой ДМ го купи? И на каква цена беше? Simple Smile

Линиите от оригиналния червено-бял маникюр дали правени с четка и на ръка, прекалено са перфектни Blush

# 632
  • София

Линиите от оригиналния червено-бял маникюр дали правени с четка и на ръка, прекалено са перфектни Blush

И аз това се чудя като ги гледам. Вероятно има значение и техниката, посоката, четката, с която се прави линията...

Копието е доста добро като за първи път. Аз ги различавам само по това, че в оригинала линиите са по - близко една до друга! Практика му е майката и на това...

# 633

И аз това се чудя като ги гледам. Вероятно има значение и техниката, посоката, четката, с която се прави линията...

Копието е доста добро като за първи път. Аз ги различавам само по това, че в оригинала линиите са по - близко една до друга! Практика му е майката и на това...

На мен ми прилича на печат..толкова прави, тънки и абсолютно еднакви една с друга. Rolling Eyes

# 634
Според мен са си рисувани, но от доста точна ръка  newsm78

# 635
Моята приятелка маникюристка ги прави с четка с три ужасно дълги косъма. Рисува картини с нея по ноктите. Всичко може да направи.

# 636
Сега съм така Simple Smile http://media.snimka.bg/7512/021278648.jpg Но на живо е по-тъмен и по-хубав.

Спешно ми трябва нов топ лак, последните пъти ноктите ми стават на мехурчета от стария. ooooh!
Да ми препоръчате нещо прилично, което го има в ДМ - Есенс, Л'ореал, Римел и т.н.? Или да си взема Пърфект някакъв. newsm78
Прекрасен е този цвят! Това на мис спорти ли е?
В темата беше обсъждан и топа на импала - стъклен блясък, който аз така и не открих...

Ив 05, аз съм влюбена в този  маникюр и даже специално ходих и си търсих такъв син лак за рисуване, но след безкрайни и безуспешни опити дори не си направих труда да го снимам... Confused А твоят се е получил страхотно!!! Hug

# 637
Беки Б, благодаря. Аз също не намерих синьо, но не съм търсила толкова задълбочено, а реших, че и с черно става  Mr. Green

# 638
Сега съм така Simple Smile http://media.snimka.bg/7512/021278648.jpg Но на живо е по-тъмен и по-хубав.

Спешно ми трябва нов топ лак, последните пъти ноктите ми стават на мехурчета от стария. ooooh!
Да ми препоръчате нещо прилично, което го има в ДМ - Есенс, Л'ореал, Римел и т.н.? Или да си взема Пърфект някакъв. newsm78
Прекрасен е този цвят! Това на мис спорти ли е?
В темата беше обсъждан и топа на импала - стъклен блясък, който аз така и не открих...

Ив 05, аз съм влюбена в този  маникюр и даже специално ходих и си търсих такъв син лак за рисуване, но след безкрайни и безуспешни опити дори не си направих труда да го снимам... Confused А твоят се е получил страхотно!!! Hug

Да, на Мис Спорти 314. Simple Smile

# 639
# 640
  • София
Аз пък съм доволна от бързосъхнещия на перфект.2 шишенца измазах от него.
сега съм с този,който е за блясък и също съм доволна Grinning

# 641
Днес имах хубава, зареждаща среща, на която се запознах с Мариша и с Pink Flower. Много ми беше приятно момичета! Heart Eyes Hug  bouquet

# 642
  • Бургас
Само да споделя, че в разменките е пуснат онзи ремонтиращ чаршафени нокти лак на Ейвън, за който сме споменавали в темата и който иначе е спрян като продукт Wink

# 643
матът на есенс върши същата работа  Wink
само после слагаш и един гланцов топ  Laughing

# 644
  • Бургас
Да бе - ще търся сега мата на Есенс, дето тук никъде го няма и ще се плескам по 2 пъти още - да, да Whistling Или Сеш или този фиксатор си ползвам, ама казвам ако има желаещи, пък да не са го видели Wink

Общи условия

Активация на акаунт