Отговори
# 15
Потресена съм, слава богу че не сме се сблъсквали досега с подобни училища и с подобни родители.

# 16
Факт е , че децата се учат да оцеляват , когато ходят на училище.Мами с по-малки принцеси ме питат, как ще е в първи клас..отговарям им 'джунгла'. На по-кротките деца им е трудно да свикнат и сме имали драми и у нас за това. Тя свикна, аз не знам дали някога ще свикна...

# 17
Йовков е супер изпаднало училище Rolling Eyes Живея до него и виждам за какво става въпрос. Учениците са абсолютни диванета. Високи 1.40 хлапетии говорят като каруцари, пушат по близките входове марихуана. Естествено не записах детето си там въпреки че щеше да ми е много близко.
Въобще не се изненадвам от това, което ви се е случило ooooh!

# 18
По какъв друг начин ще се посочи ученикът, който обижда?
Нали учителката е видяла родителя да "удря" (хваща за лакътя) ученикът, който обижда? Значи знае кой е. Или да попита родителя на момиченцето кой е бил въпросният ученик.

# 19
  • Пловдив
Не оправдавам и не защитавам, защото не знам точно какъв е конкретния случай, но има вероятност ако дежурният учител не преподава на това дете да не е запомнил точно кое е. Съдя по себе си - слаба физиономистка съм и докато не опозная хората ми се случва да ги бъркам.

# 20
Тая случка ми мирише на една друга от нашето у-ще, в която един двуметров татко ошамари едно дете в трети клас пред майка му, сума ти родители и класна...и после на родителската среща твърдеше, че не го е бил, а само сплашил, но детето било паднало на земята , та затова така е изглеждало. Shocked Shocked Shocked

# 21
Учителите носят отговорност за нашите деца от влизането им сутринта в училище, до биенето на последния звънец. Каквото и да си е мърморело детето, този психопат няма право да го докосва. Разбира се, че правилно е реагирала дежурната учителка.  Peace
На никой няма да му е приятно разни изтрещели чичковци да правят забележка на детето му и още повече - да го придърпват, побутват и т.н.
П.П. Някои просто ги кефи да си плюят - днес по учители, утре по лекари... Всички знаем, че във всяко стадо си има мърша. Що се хабите?!  ooooh!

# 22
Аз подкрепям постъпката на бащата, всички би трябвало да се възмущаваме на подобно поведение от страна на дете и да го възпитаваме - като вкъщи не са го направили, поне обществото да направи нещо.

# 23
Явно нашето поколение не се справя като родители. Може би нашето възпитание и криво разбраната свобода, която даваме на децата си от съвсем ранна възраст ги прави безотговорни. Помислете си само колко пъти сме оставяли децата пред телевизионния екран да кротуват за да свършим нещо или просто да си отпочинем, благославяйки днешната телевизия и компютрите. И много пъти съм чувала, а и аз съм казвала, че на нас навремето като не са разрешавали нещо, ние пък ще го разрешим на децата си....

# 24
  • Ямбол
Учителите носят отговорност за нашите деца от влизането им сутринта в училище, до биенето на последния звънец. Каквото и да си е мърморело детето, този психопат няма право да го докосва. Разбира се, че правилно е реагирала дежурната учителка.  Peace
На никой няма да му е приятно разни изтрещели чичковци да правят забележка на детето му и още повече - да го придърпват, побутват и т.н.
П.П. Някои просто ги кефи да си плюят - днес по учители, утре по лекари... Всички знаем, че във всяко стадо си има мърша. Що се хабите?!  ooooh!
Абсолютно съм съгласна с Пипи.

# 25
  Това с побутването е напълно недопустимо! Едно е да направи забележка, друго е да побутва, придърпва и т.н.

# 26
  • Русе
Учителите носят отговорност за нашите деца от влизането им сутринта в училище, до биенето на последния звънец. Каквото и да си е мърморело детето, този психопат няма право да го докосва. ......

Учителите носели отговорност , как не ...
Родителите носим отговорност за възпитанието на децата си , за здравето им , за образованието им и всичко . Най-лесно е да абдикираме от отговорността - ами то еди кой си е отговорен .
Родителите са отговорни за цялото това ужасно състояние с възпитанието на децата , колкото и някои да се правят , че не виждат .

За мен случая хипотетично е напълно възможен : т.е. че никой учител не е взел отношение по псувните на някой келеш , ами това не е единствен случай .
  А вие какво си мислите , че ще се намери учител , който дори не е класен на детето да му направи забележка ?  Confused , Няма да се намери такъв , няма да посмее също и поради горната забележка : "нямал право да го докосне оня психопат "  . Не само да го докосне , ами е трябвало така , че да не може да си седне на "докоснатото" място след това .
 Но  не е виновно детето (всъщност Е !) , причината е в родителите му , защото вероятно разсъждават и се държат по подобен на Дългото чорапче начин  . Детето е дете и трябва да се възпитава , но повечето родители сме тотално неграмотни в това направление , освен това гледаме глупави филми по телевизията , но последствията неминуемо ще се изсипят на главите ни .

# 27
Учителите носели отговорност , как не ...тър-тър-тър....бла-бла-бла...
Ти в кой свят живееш?!  ooooh!
Говори за само за себе си.   Tired
И се научи да четеш текста с разбиране. Тогава може и да приема мнението ти. За момента звучиш като поредния изтрещял чичко. Няма да се впускам в обяснения. Разумните ме разбраха.  Peace

# 28

За мен случая хипотетично е напълно възможен : т.е. че никой учител не е взел отношение по псувните на някой келеш , ами това не е единствен случай .
  А вие какво си мислите , че ще се намери учител , който дори не е класен на детето да му направи забележка ?  Confused , Няма да се намери такъв , няма да посмее също и поради горната забележка : "нямал право да го докосне оня психопат "  . Не само да го докосне , ами е трябвало така , че да не може да си седне на "докоснатото" място след това .
 Но  не е виновно детето (всъщност Е !) , причината е в родителите му , защото вероятно разсъждават и се държат по подобен на Дългото чорапче начин  . Детето е дете и трябва да се възпитава , но повечето родители сме тотално неграмотни в това направление , освен това гледаме глупави филми по телевизията , но последствията неминуемо ще се изсипят на главите ни .

Леле, леле, колко сме радикални. Случайно да си спомняш детството? А да помниш, че още на възрастта на този "келеш" и ние знаехме всички тези думички, а момчетата си псуваха не по-малко от днес? И възпитанието всъщност се изразяваше в усвояване на умението да различаваш кога може, и кога не може да се псува. Но никой никога не е успявал да накара децата да не псуват, а и не мисля, че такива деца ще са много нормални. С други думи, всичко си е същото и нищо ново няма под слънцето, дори да не ти се струва така. Но определено бих имала много против някой чужд човек да си присвоява правото да се саморазправя с детето ми. 

# 29
  • Русе
Учителите носели отговорност , как не ...тър-тър-тър....бла-бла-бла...
.... Тогава може и да приема мнението ти....

Едва ли някой е очаквал това от теб .

А вие какво си мислите , че ще се намери учител , който дори не е класен на детето да му направи забележка ?  Confused , Няма да се намери такъв , няма да посмее също и поради горната забележка : "нямал право да го докосне оня психопат "  . .....

Леле, леле, колко сме радикални. Случайно да си спомняш детството? А да помниш, че още на възрастта на този "келеш" и ние знаехме всички тези думички, а момчетата си псуваха не по-малко от днес? ....

Някой да  каже аргументирано , че не съм прав за това , че едва ли ще се намери учител , който да посмее и т.н. и т.н. ?

Да речем , че си спомням детството , и какво ?
А вие какво ще направите , ако на вас ви тегли една тлъста , тоя същия хубосник , аз знам - ще подвиете опашка , а и кой няма .... ?

Общи условия

Активация на акаунт