СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 403
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте, момичета!
Мен тези дни ме мързи да пиша...А и времето беше хубаво и бяхме навън. Сега обаче от вчера вали е гадно....но май пак ще се стопли през уикенда, което е хубаво, защото тати ще дойде и ще можем да излизаме тримата  Party
Гледам за гърне говорите, Ана Мария си казва почти всеки път за голямата нужда, а когато пропуска прави такива виновни физиономии, че е ясно какво следва  Laughing За пиш не съм я пробвала, мисля, че още й е рано.
Побърква ме тези дни с миенето на зъби, постоянно си иска четката и търка  Laughing Ходи из къщата и мие...че и паста иска да й слагам, хем преди не я харесваше....Вчера на обяд заспа с четката за зъби в устата и не искаше биберона  Rolling Eyes
И Ана Мария носи обувки 4 UK. Сега тати й е взел ботуши, в петък ще разберем дали й е пораснал крачето или не  Rolling Eyes Че на височина все расте, но килограмите са й едни и същи от юни месец  Crazy

# 361
Майчета, тук в Младост ще ни отвее, Ванко току що се събуди от вятъра. За приспиването след обяд- винаги с 120-90 мляко JUNIOR 1+, люлеене и песни.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 13:24 от gary

# 362
Здравейте, момичета!

Не съм се включвала от има - няма половин година, за съжаление, ама нашето чаве мн диво беее!
Няма да успея да ви изчета, за да разбера какво се случва при вас, но се надявам, че вие и дечицата сте добре!
Сега малко за нас - Нина нещо се е объркала в коремчето на мама, тя е била за мъжко, толкова е дива, че направо ме оставя без сили!
Не знам вие кърмите ли още, но аз допреди няколко дни я кърмех вечер и по цяла нощ ми се будеше да суче. Сега се опитваме да я отбием, майка ми я взема да спи у тях и май ще стане работата, да се надяваме. Не приема никакво АМ, сега се научи да пие айран от чашка с човка и така... Аз вече съм на работа, от горе-долу 2 седмици, добре ми се отразява, но редовното недоспиване и работата направо ме убиват! Обаче то се свиква, нали знаете, еее, вие ли да не знаете! На работа ме върнаха на друга позиция, понижена съм, естествено, но пък поне ми обещаха да получавам същата заплата.
Досега 2 пъти бяхме в болница - първия път в началото на юни т.г., с вирусна плевмония, втория - сега през октомври с вирусна ангина с висока температура и разстройство и съмнения за дезинтерия или салмонела, но слава Богу, резултата беше отрицателен.
Иначе на последната консултация беше 10 кг. и 76 см., педи каза, че е нормално за тази възраст.
Ами да не ви занимавам повече, надявам се сега да мога по-често да се включвам тук и да ви следя.
Целувам ви всички и да знаете, че мн ми липсвахте през тези месеци!

Хайде, лек ден, милички!
  bouquet   

# 363
Добро утро !!!

Давайте чашите  Wink

Малкия се бунтува от 5 до 6 и сега си спинка, а аз немогах да заспя от тогава.
Благодаря за комплиментите, че изглеждам добре. Имам още 3-4 кг, за сваляне, ама нещо не щат да падат.Уж сега минах на разделно хранене, много ми е трудно, щото не мога да си пия кафето когато трябва. Аз го обичам по всяко време  Crazy
Tsveta, ще празнуваме заедно тогава  Hug!
Емир, би ли споделила за ехинацеята, как я даваш, марка, и т.н.  Нали ви казах че пием Саностол сега, и искам като го спрем, да дам от нея.

# 364
  • София
Добро утро мацки!
Ивилда...какви още 3 4 кг...ще се стопиш бре..Айде сипвай кафето.... Grinning
Аммии за ехинацеята, аз писах, че не съм доволна...иначе съм давала по схемата описана на листовката, когато Кати беше  с вирусна пневмония...Купувала съм ехинацея на др Тайс...
Ianita28 снимки, снимки...една година мина .... Grinning забравихме те  Wink

# 365
Добро утро и от мен, хич не ми се пишеше тези дни....

След провалената Икейска-Русенска разходка поради разстройство и повръщане на баткото, се метнахме всички по реда, съответно Коко не е на градина и сме си по цял ден заедно..Опитвам се да опазя Боби с осцилококцинум и витамин Ц, засега като че ли.......Навън сме до обяд, след обяд Боби спи, а ние с Коко все правим нещо, само и само да има тишина да спи дребния.....

Снощи имах тежка вечер-нощ, дребния ми беше качен през цялото време отгоре и ми навива косата около пръстите си, скубе кошмарно, той така си и заспива, играейки си с косата ми. Ама снощи вече ми избиха чивиите и го смънтахерцах - резултат от около 4 часа сме спали на пресекулки, то се опитва да докопа гривата, аз се пазя. Таткото най-любезно  #Cussing out се изнесе при Коко, а ние двамата с Боби обикаляхме леглото...Е, до 7 издържахме и станахме двамцата, естествено и цялата къща след нас....

Ивилда, какво ти прави кафето на разделното хранене, аз съм си приела проста тактика, сутрин кафето, до обяд нищо, после нещо дребно или супата от кухнята на дребчо, ако става за ядене, вечер разделно или само месо със зеленчуци или картофи със зеленчуци и това до 7,30 и после нищо повече....Има ефект -  Joy задържам килата поне, не ги качвам. Решила съм да се отпера пак и с фазите на Луната....Айде, че ме дърпа Бобиндата, ужасно се е научил да крещи, лигава работа..Ама това малките не са като хората  ooooh!

# 366
Днес ще ми преведат 190 лв. ... ухааа ...за кое по-напред да са  Thinking

Ми аз пия нес със мляко, а млякото нали не се смесва с нищо та така ..

Еми, а какво ще препоръчаш, имуностимулиращо ?

# 367
  • София; Дружбето
Дубрутру.
Аз от имуностимулатори файда не видях. Миша какво ли не е пила и нямаше резултат. Сега единствено давам Цитросепта, но повече от инат Crazy

# 368
 И аз нес с мляко+2 бисквити заради цигарите, ама не си ги давам за никаква диета, нито едното, нито другото, нито третото Mr. Green

Да питам, след като не са ми оправили все още декларацията счетоводителите значи няма да имам пари, а когато ги оправят ще получа ли наведнъж за два месеца или просто единия месец ще съм пас?

# 369
  • София
Ивилда - есберитокс /има и на капки но са гадни, иначе хапчетата са сладки и може да си ги хруска...Фен съм на цитросепта и коластрата на Аква сорс. Има един сироп Ликуид Фор Кидс
малко е скъпичък, но аз лично съм доволна от него....http://www.lavur.bg/product/ED%20LIKUID%20FOR%20KIDS%20SIR%20237%20ML-2582.aspx. Някой са доволни от прополиса...сутрин на гладно се дава, почти през целия зимен сезон....при Кати не действаше. Помече инфо има в библиотеката в "Часът на мама" др Михайлов...http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=3097&sid=21 … 701d6bee7c977cc62
Аз пък съм много доволна от имуностимулаторите - основно коластра и цитросепт давам, но почвам много преди да дойде грипния сезон, т.е още от август почнах да ги тъпча...Верно е, че моите деца не ходят на градина, но не живеят изолирано...в парка кихащи и кашлящи колкото искаш...Което пак не е същото, като  да са затворени в детската по 8 часа с болни деца ....така че може би и това е от значение...Ежедневна разходка минимум 2 часа и всеки ден поне по един пресен плод+ зеленчук някакъв/напоследък морков, домат, краставица, зеле/...Лошото е, че веднъж като падне имунитете, просто веднага лепват следващия вирус...и така се зациклят нещата...
Nadina ммдаа...и аз съм така...Нашата счети я е подала на 04/11 и до 20 трябва да получа за двата месеца сумите

# 370
Аз да почерпя, че и Викториите днес имали имен ден Simple Smile

Честит Имен Ден на всички празнуващи, а и на всички останали, защото сега прочетох, че св. Мина е закрилник на жените!!!

Хубав ден момичета!

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 12:28 от ksantipa

# 371
Честит имен ден на всички, имащи повод да празнуват днес!
Аз нещо съм изпаднала в дупка тези дни, не ми се пише, и ми едно кривоооо Sick, а и тези смешни 240 лв направо докато ги получа и са отишли по разпределение  Crazy
Ивилда, изглеждаш много добре Hug
Да ви питам давате ли вит Д, че педи ме посъветва да давам, ама аз не съм много редовна в даването, да не кажа и хич  Rolling Eyes
За гърнето сте говорили... Боряна не ще да седне на него, а брат и си го ползваше да ака в него на нейната възраст, но не бързам, сега седи и се "запознава" с гърнето - слага играчки в него и се напъва, както когато ака  hahaha
За имуностимулаторите нямам мнение, за мен съм доволна от респивакс-а, давах от него на Мартин миналата година като се роди Боряна - разлика голяма не усетих, та така.
А и да измрънкам, че и телефона си е затрил... Tired

# 372
  • София
ksantipa жива и здрава  Grinning
В стерилната урина са изолирани бактерии - верно, че е на долна граница, но ги има...Ще ходя при педи да видим какво лечение ще предложи...Знаех си аз, че изпускам нещо, ама не съм доктор...а то си трябвало повторно лечение...много ме е яд... Confused

# 373
Давам Деавит, защото Вагинтола е спрян от аптечна мрежа. Давам, за да ми е мирна главата, не мога да си представя, че ще докарам недостиг на вит.д със всичките му проблеми после.
240 лева- стигат за 1 седмица, още не съм ходила да проверявам преведени ли са.  #2gunfire

# 374
Вчера броих зъбите в устата на Явор- 14 - 8 отгоре 6 отдолу. И долните кучешки се белеят, ама дано имаме малко пауза, че не ни оставя да спим  Confused Та някой знае ли колко зъба още да чакаме и до кога трябва да ни мъчат?

Честито на всички, които празнуват днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт