СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 377
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • София; Дружбето
дубрутру. Мен ме събуди крещяшата Миша - Искам опашкиииииииииии Crazy ама беше успя;а да ядоса бате и не получи точно опашки Crazy Като поседи в къщи повече и после не иска да ходи на детска хич
Днес ако е хубаво времето ще се разхождаме, ако не е - ще гладя, че пак се събра една планина
за хремата - до сега не съм открила лек за децата. нито тинктура, нито капки, нищо не им помага

# 481
  • sofia

Добрютро!!!

# 482
  • София
Добро утро!
Цепи ме главата от сутринта...гадост..
Кришка... Hug
Мерси за пожелания та за мама ми .. Вчера добре си изкарахме...
Водих Ангел на ортопед...направиха и снимка...еми няма счупено, най-вероятно навехнато/изкълчено...ще си мине само...Но си отвисяхме в поликлиниката 2 часа...Изписа някакво мазило за облекчаване на болката и такам...

# 483
Кришка, мерси за кайвето  Hug

За хрема съм установила, че по-малко трябва да се нервя и че с нищо не се лекува  Mr. Green. Коко милия съм го мъчила с какви ли не л//на, ама сега с това хич не се връзвам...Все ще мине за някакъв период - 7-10-12 дни....наистина минава много бавно...
Ние ветеранките тука сме коментирали позлата на клеевата тинктура, дано при вас да работи, че все пак не е химия.....

Зверска мъгла е при нас иначе си е меко временцето и май ще си изкараме деня в домашни условия, а имах толкова планове, нищо поне ще спестя някой лев  Crazy

# 484
  • София
Вчера добре си изкарахме...
То затова сега те боли глава Mr. Green Hug

Николчо е киселяк от сутринта, да видим как ще ми стопи нервите до довечера.
Как въвеждате белтък на яйце? Аз направих един солен кекс, ама не ще да го яде. Хапва 5 залъка и край, та не го знам колко изяжда от яйцето Rolling Eyes

# 485
Добро утро!!
Аз също съм ползвала клеевата тинктура и сребърната вода,много ни  помага на нас.  Peace
При нас има слънчице и не е студено,ще има разходка днес.

# 486
И аз оставам вкъщи днес, нещо съм отпаднала, дано не ме е лепнало и мен.Само незнам малкия скокорец как ще издържи затворена. newsm78

# 487
Ееее в Добрич пак ли пече? Тук е мъгливо отново, чух че и вчера е пекло слънце.
Мая: май си доволна от хомеопатката, а?  Ти при Хараламбиева ли го записа Валери? Колко парички взима сега на преглед, предлага ли абонамет?
Хремата при Лора минава значително бързо, още повече ако слагам и капки. Но това се дължи на кърменето предполагам, все пак и вливам антитела. Но при каката нищо не помага май вече, поне седмица, 10 дни си се точи и накрая си спира, Thinking
Соник: пробвай с прословутите филийки с яйца и сирене, сложи цели яйца Wink/ без черупките де Joy/

# 488
Да времето е чудесно! Вашите дечица обичат ли да  спят завити вечер??? newsm78.Защотото Дария неиска изобщо, развито спи цяла нощ и когато посегна да я завивам почва да плачи и да рита с крачета и естествено се събужда.(слагала съм я и в чувалче същата работа).

# 489
Избягах от лекции  Mr. Green Откат ме тръшна хремата ме сцепва глава и адски ми се вие свят  Crazy Та мисля да попиша из форума,ако Свил пожелае,де Simple Smile
тук е адска мъгла...
Криска,покажи някое торте  WinkСвеки има р ден петък,та още се мая дали да врътна някоя торта  Thinking

# 490
Атракцион по какви рецепти правиш мъфините, аз си ги "меся" като тесто за кекс и само наливам във формите, дай някоя лесна рецепта без да има кора от настъргано бананово дърво например.

А за главата що не предприемеш нещо по съществено от традиционната медицина..

А колко останахте кърмещите, че ми е интересно....

# 491
Глей сега...никой не пише  Crazy

Някой давал ли е жито на бебе?

За глава - нурофен, щот кърмя Simple Smile

Ако искаш на лс  рецептите,че ги копирах и не помня коя от кой линк взех....

# 492
Ай сега пак пиши, като не си ме рефрешнала на страницата си.....

Жито не, ама те нашите бебета ли са още, на мен на бая мутанти ми приличат вече  Joy

# 493
  • София
Пък аз за главата открих панадол за възрастни...екстра ми действа...
Иначе имаме 1 2 3 нощни кърмения, както дойде..дневните ги отказа и като ми види циците през деня,  иска да ги пипа, а не да цока... hahaha
Мамоложката каза, че каналите са доста широки, явно още добре си цока...
Жито съм давала на каша....така не съм варила...

# 494
Здравейте, доста отдавна не съм писала, но имам много да се хваля:
Първо и най важно - купихме си къща,сега текът едни луди ремонти поне се успокоих че най после ще се отърва от свеки
Малката кукла е добре, прави белички ходи пада, става  така минават дните ни един след друг, сега ще се върна поне тази тема да прочета и да се включвам вече по честичко, че много ми липсвахте.

Общи условия

Активация на акаунт